Ti vidio Talibane kako cirkuzaju , pa kontaš da zu qrac ratnici
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Nikada ne svijetu se nece pojaviti onakva odbrana kao naša od 92. - 95.. Nikada za vjeke vjekova.
- ASD
- Kontakt:
Pa divljaci su.bombaysaphire je napisao/la: ↑25 feb 2022, 12:08Ti vidio Talibane kako cirkuzaju , pa kontaš da zu qrac ratnici![]()
U ovoj vrsti ratovanja bi bili glineni golubovi.
Dok su na svom terenu težak protivnik.
- AshburtonG
- Kontakt:
Evo kozojeba, odose u ime Allaha klat narod skoro 2000km udaljen, kojeg ni na karti ne znaju naci, a kamoli da znaju zbog cega idu tamo.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ispoštovali džumuAshburtonG je napisao/la: ↑25 feb 2022, 12:12
Evo kozojeba, odose u ime Allaha klat narod skoro 2000km udaljen, kojeg ni na karti ne znaju naci, a kamoli da znaju zbog cega idu tamo.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Tacno je i ovo. Dosta bliski narodi i nema te mrznje ko ovdje da se skace na glavu. I ne da nema mrznje, nego je ozbiljan dio proruski okrenut. Plus su ratovi na Balkanu bili toliko krvnicki da ako si zarobljen znas sta te slijedi, bukvalno nisi imao izbor nego skakati na metak.
A ovdje, bar koliko sam citao od ljudi koji to aktivno prate od 2014., je uglavnom fer odnos prema civilima i zarobljenicima, sve po zenevskim konvencijama.
Kod nas je bilo prezivljavanje upitanju, da su i kod nas usli i zauzeli samo politicki a narod da nisu dirali na startu rata, mislim da ne bi trajalo i da bi manji otpor bio al u startu bi pokolj, ubijanja ...OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 feb 2022, 12:09Nikada ne svijetu se nece pojaviti onakva odbrana kao naša od 92. - 95.. Nikada za vjeke vjekova.
Ako je istina da Čečeni učestvuju u agresiji na Ukrajinu islamski svijet ih treba osuditi.
Ma to i jeste dosta strateski, kakva je Ukrajina i Kiev kao grad. Lahko je bilo zauzet Zuc, Igman itd manje vise to je cekaona onda u smislu kad tad ce im nestat ili hrane ili neceg treceg. Medjutim uci u grad kao grad je hebeno.OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 feb 2022, 12:09Nikada ne svijetu se nece pojaviti onakva odbrana kao naša od 92. - 95.. Nikada za vjeke vjekova.
Moras imat srca i daMu da udjes cizmom u one Sarajevske mahale, kuca do kuce ko u Faveli Rio de Janeira. Moguce da te iza svake kuce ceka nesto.
Zamisli na kraju im dignu plinovod u zrak 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Evo Srbija dospjela na trending na twitteru, cijel svijet ih pljuje jer su uz Rusiju 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kakav crni islamski svijet i njihova "diplomatija", to je nažalost politički rastureno i razjedinjeno do maksimuma.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- AshburtonG
- Kontakt:
Mislim da su Rusi rekli pregovarat ali da se ovi prvo predaju.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ruske rakete
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
Ukrajinci su se jasno predali,nek se pripremaju za zivot pod ruskom cizmom i klimanje glavom na sve njihove zahtjeve ubuduce.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- AshburtonG
- Kontakt:
Izgleda da su napravili prvu veliku gresku Rusi, ako je tacno. Pogodili rumunski brod.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, kraljttbvb, Slatinash_7 i 5 gostiju.