Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ako su pogrijesili
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AshburtonG
- Kontakt:
Gledaj ovog direktora. Hoda i pravi rupe po putu jajima.
Za koliko li bi Ameri razorili Ruse u konvencionalnom ratovanju, pitanje jeAshburtonG je napisao/la: ↑25 feb 2022, 13:26Izgleda da su napravili prvu veliku gresku Rusi, ako je tacno. Pogodili rumunski brod.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Članovi Vlade Srbije, na jučerašnjoj sednici na kojoj je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odlučili su da se neće prihvatiti predlog Evropske unije da Srbija osudi ugrožavanje teritorijalnog integriteta Ukrajine, odnosno da apeluje na poštovanje međunarodnog prava.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Finn je napisao/la: ↑25 feb 2022, 13:44Članovi Vlade Srbije, na jučerašnjoj sednici na kojoj je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odlučili su da se neće prihvatiti predlog Evropske unije da Srbija osudi ugrožavanje teritorijalnog integriteta Ukrajine, odnosno da apeluje na poštovanje međunarodnog prava.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Rusi zauzeli Hostomel. Gotovo je to.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Na desetine hiljada Kijevljana traze oruzje da se prikljuce otporu, Ukrajinci pruzaju najjaci otpor do sada.
Krece urbano ratovanje koje su Ukrajinci izbjegavali do sada.
Krece urbano ratovanje koje su Ukrajinci izbjegavali do sada.
Zadnja izmjena: Wanderson, dana/u 25 feb 2022, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu da vjerujem, ali se slažem sa njim.
Nije to jarane kantica od pavlake da je zatvoriš tek tako.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Moze im seSurreal je napisao/la: ↑25 feb 2022, 13:45Finn je napisao/la: ↑25 feb 2022, 13:44Članovi Vlade Srbije, na jučerašnjoj sednici na kojoj je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odlučili su da se neće prihvatiti predlog Evropske unije da Srbija osudi ugrožavanje teritorijalnog integriteta Ukrajine, odnosno da apeluje na poštovanje međunarodnog prava.
![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
I ja gledam šta raja piše. To je nevjerovatno. Postoji međunarodni sporazum koji se mora ispoštovati. Isto kao da sada Rusija zavrne plin Evropi nakon sankcija. Zavrnut će kao što će i ovaj zabraniti.
Ne moze sam Erdogan zatvoriti Bosfor
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kada im odgovara, postuj sporazume, kada im odgovara krse ih bez presedana.
Pa zauzeli su vec jednom, pa izgubili. Aerodrom u Hostomelu je svakako unistila Ukrajinska armija. Nemoguce sletiti na njega, beskorisan je
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Montreu ... he_Straits
Manje više u slučaju da zatvore moreuze znači narušavanje sporazuma po kojem Turska upravlja istim što možeš uzeti i kao Tursku objavu rata Rusiji.

https://fortune.com/2022/02/23/putin-uk ... etersburg/
I braća Ukrajinci se u ove pouzdaliPutin could be stripped of hosting the Super Bowl of Europe
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.