Pogledaj sad mapu koju sam postavio maloprije.
Uglavnom su ti ljudi za visoku saradnju sa Rusijom, protiv EU i slične političke ideje.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pogledaj sad mapu koju sam postavio maloprije.
AshburtonG je napisao/la: ↑25 feb 2022, 17:00
I ja fkt nisam siguran je li ovi ne salju svoju vojsku u punom kapacitetu ili su fkt za qrac.
Maloprije su objavili da su osigurali dovoljne rezerve plina da budu sigurni jedno vrijeme bez obzira na sve. Talijani isto šalju 3.500 vojnika u NATO snage.
Kakav cinik i drznikVladimir Putin pozvao ukrajinsku vojsku da izvrši državni udar
"Još jednom apelujem na vojno osoblje oružanih snaga Ukrajine - ne dozvolite neonacistima i (ukrajinskim radikalnim nacionalistima) da koriste vašu djecu, žene i starce kao živi štit", rekao je on na televizijskom sastanku s predstavnicima ruske sigurnosti.
"Preuzmite vlast u svoje ruke, lakše ćemo postići dogovor", istakao je.
U te brojke i neke wannabe heroje realno ne vjeruje niko.alemsa je napisao/la: ↑25 feb 2022, 17:14Ukrajnci lazu o brojevima da bi dali moral svojoj vojsci i gradjanima, sasvim normalno. Putin k'o Karadzic "koriste civile kao human shield", bolnice ce biti uporiste kao i stanbeni objekti, to sto ima zena koje su ocigledno civili a zadobili povrede juce, i sto je dijete poginulo na biciklu nista. Sve je to dio us.ranog rata ali s.ere lik, a nekad je bio k'o i gotivan, nako lik gard, mozak, lider, a ono samo cekao sansu
Već je stigla, u Moskvi je 19h
Skoro neko na twitteru pitao imajul rusi neke svoje arkanovce, e pa dolaze.
Vjerovao ili ne, stranci (zapadna strana) znaju odlicno sta je bilo. Ja sam se bas iznenadio kolikl su svi upuceni sta je Srbija radila
Pa dobro, nije ovo bas ko u filmu da se nesto zavrsi za dan ili dva. Ukrajina je ogromna drzava, ima kakvu takvu vojsku i neko moje laicko misljenje je da bi ovo moglo potrajati makar sedmicu do mjesec ako Putin ne pristane na prigovore. Sudeci po medijima, Zelinski (ili kako vec se covjek zove) ga prakticno moli da sjednu za stol, sto znaci da ce Putin svakako dobiti svoje, sa njim ili bez njega.ASD je napisao/la: ↑25 feb 2022, 17:19U te brojke i neke wannabe heroje realno ne vjeruje niko.alemsa je napisao/la: ↑25 feb 2022, 17:14Ukrajnci lazu o brojevima da bi dali moral svojoj vojsci i gradjanima, sasvim normalno. Putin k'o Karadzic "koriste civile kao human shield", bolnice ce biti uporiste kao i stanbeni objekti, to sto ima zena koje su ocigledno civili a zadobili povrede juce, i sto je dijete poginulo na biciklu nista. Sve je to dio us.ranog rata ali s.ere lik, a nekad je bio k'o i gotivan, nako lik gard, mozak, lider, a ono samo cekao sansu
Možda ti što su na liniji mogu povjerovati.
Mada, po meni, za sada Rusija ne odrađuje posao kako smo svi očekivali.
Pa ne znam jesu li ijedan grad zauzeli, čak ni one gdje imaju ogromnu podršku naroda.
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 6 gostiju.