Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

AshburtonG
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la AshburtonG » 25 feb 2022, 18:25

Marsal je napisao/la:
25 feb 2022, 18:20
TrUmP je BoLJi od biDeNa, niJe zapOčeO niJedAn RaT

Donald Trump, bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država gostujući u desničarskoj radio-emisiji rekao je da je genijalno to što je Vladimir Putin, predsjednik Rusije odlučio poslati vojsku u Ukrajinu.

“Gledao sam jučer televiziju, vidio što se dogodilo i rekao ‘ovo je genijalno’. Putin je veliki dio Ukrajine proglasio Ukrajinom. Putin je to proglasio nezavisnim. Oh, to je divno. Znači, Putin sada govori ‘nezavisan je’ veliki dio Ukrajine”, kazao je Trump.

Rekao je da je u tom trenutku prokomentarisao koliko je to pametno.

“I on će sada krenuti tamo i biti mirotvorac. To je najjača mirovna snaga. To bismo mogli iskoristiti na našoj južnoj granici”, dodao je bivši predsjednik SAD-a.

Trump je u ostatku emisije nastavio hvaliti Putina, a svog nasljednika Joea Bidena omalovažavati, piše --- SPAM ---.

“Morate reći da je to prilično pametno. I znate kakav je bio odgovor Bidena? Nije bilo odgovora”, zaključio je Trump

Trump je medju prvima pricao o stvarima, koje tek sad dolaze do izrazaja. Jest karikatura, ali makar je imao neki glas. Biden je senilni starac, koji je zakasnio sa kandidaturom nekih 20ak godina. Ove izjave o Putinu su samo da ocrni vlast demokrata.
Covjek jucer prica kako niko nije ocekivao da ce sankcijama Rusija osjetit bilo sta kratkorocno, a njegova administracija te sankcije mjesecima koristi za propagandu o rjesavanju konflikta tim putem. :crazy:
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 25 feb 2022, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 25 feb 2022, 18:26

Al nema švabi je samo euro na pameti, mater rođenu spašavao ne bi
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 25 feb 2022, 18:27

dscile je napisao/la:
25 feb 2022, 18:22
FoSte95 je napisao/la:
25 feb 2022, 18:05
Hahahaha smiješna Evropa, još smiješnija Amerika. Rusija sada vidi da može raditi šta hoće. Dodo zadovoljno trlja ruke, sada će još veće uslove postavljati jer ko će ga spriječiti Evropa? Amerika? Ahahahahahaha 🤣🤣🤣
Srbija se u lice smije Evropi sa ovim odbijanjem sankcija, ko će ih zaustaviti da na prvu provokaciju albanaca ne pošalju vojsku dole? Sada je savršena prilika da Kosovo vrate jer znaju šta će Zapad i Amerika raditi, twitati... 🤣
Daj ba, nemoj se uvrijediti, ali kakve ti gluposti pises vec danima.

Cuj, poredis Srbiju i Rusiju. Je l ti stvarno mislis da bi Srbija mogla neometano vratiti Kosovo? Pa istu vece bi NATO avioni bombardovali Beograd.

I sta ocekujes da EU i Amerika urade, udju u rat? Pokrenu treci svjetski rat sa nuklearkama? Pa idiot koji bi to uradio bi zavrsio u knjigama iz istorije kao covjek koji je pokrenuo smak svijeta. Tj zavrsio bi u knjigama iz istorije, ako bi ista ostalo od ove planete.
Dobro rezonovanje @dsile, svak pokazuje zube tamo gdje je jači kada su u pitanju velike sile.
Zadnja izmjena: TheShed, dana/u 25 feb 2022, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 25 feb 2022, 18:31

Mogla bi se amerika i nato iskihati na nekom zbog ovog fijaska, mali rusi se čine idealnim za to. Nadam se da će vučko i ekipa biti drugačije gledani nakon ovog, neka izolacija i smanjenje investicija ako već nova tura urainijuma ne može.

Ono što mi je fascinantno je to kako su ovi Allahovi kozojebi bukvalno svagdje isti, nebitno koje nacije bili. Samo da je ratovati i ubijati, bolesno.
it's football day

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 feb 2022, 18:33

bodi123 je napisao/la:
25 feb 2022, 18:26
A koga ce oni spasavati? Prakticki i nemaju vojsku, poslije drugog svjetskog rata su postali americke kujice. Da se njih pita, ne bi niko nigdje ratovao vec bi se okretali ekonomiji, ali ne pita ih se.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 25 feb 2022, 18:34

Moram priznat da sam Nijemce uvijek gledao kao neke nadljude i ubermenš, sad vidim da je to obična laž i da nisu ništa više od farmera koji žive pod strogim zakonima pa se o njima stvorio neki mit.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 25 feb 2022, 18:36

A što svi u švabe gledate?
Boli ih qurko i za ukrajince i ruse.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Apolon
Kontakt:

Post Postao/la Apolon » 25 feb 2022, 18:37

Kakva fudbalska liga takva drzava :yawn:
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 25 feb 2022, 18:37

Epidaurus je napisao/la:
25 feb 2022, 18:30
' ?! :bow:
Neloše za vojsku koja se ne odupire i koja će pasti za noć :)

Haj što ih je globalno raja potcijenila, ali vala su me Rusi zijanili danas. Od 2014-te znaju protiv koga idu.
Riziko je napisao/la:
25 feb 2022, 18:36
A što svi u švabe gledate?
Boli ih qurko i za ukrajince i ruse.
Za Ukrajinu možda, za Ruse ih druže itekako briga.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 25 feb 2022, 18:37

Nakon ovoga ce Srbijanci opet bit u cudu zbog cega ih ne voli niko na slici vidjet. :rol:

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 25 feb 2022, 18:38

Epidaurus je napisao/la:
25 feb 2022, 18:30

' ?! :bow:
13 velicanstvenih s mudima veličine tog otoka!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 25 feb 2022, 18:40

Al' kakvo javljanje Vučića. :rol: Definitivno se treba okrenut Holivudu, scenski nastup fantastičan. :urnebes:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 25 feb 2022, 18:40

Bundesliga je napisao/la:
25 feb 2022, 18:33
bodi123 je napisao/la:
25 feb 2022, 18:26
A koga ce oni spasavati? Prakticki i nemaju vojsku, poslije drugog svjetskog rata su postali americke kujice. Da se njih pita, ne bi niko nigdje ratovao vec bi se okretali ekonomiji, ali ne pita ih se.
A ne moraju spašavati ali smiješno koliko su rezervisani, imam osjećaj da bi se najprije Putinu naguzili u ovom ratu da smiju ikako, samo da gasovod ne trpi. Ekonomija i privreda broj 1, sve ostalo je nebitno za njih, ljudski životi, nepravda, šta god... trunke morala nemaju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 feb 2022, 18:41

AshburtonG je napisao/la:
25 feb 2022, 18:37
Nakon ovoga ce Srbijanci opet bit u cudu zbog cega ih ne voli niko na slici vidjet. :rol:
Svi ljubomorni na njih :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 25 feb 2022, 18:41

dscile je napisao/la:
25 feb 2022, 18:22
FoSte95 je napisao/la:
25 feb 2022, 18:05
Hahahaha smiješna Evropa, još smiješnija Amerika. Rusija sada vidi da može raditi šta hoće. Dodo zadovoljno trlja ruke, sada će još veće uslove postavljati jer ko će ga spriječiti Evropa? Amerika? Ahahahahahaha 🤣🤣🤣
Srbija se u lice smije Evropi sa ovim odbijanjem sankcija, ko će ih zaustaviti da na prvu provokaciju albanaca ne pošalju vojsku dole? Sada je savršena prilika da Kosovo vrate jer znaju šta će Zapad i Amerika raditi, twitati... 🤣
Daj ba, nemoj se uvrijediti, ali kakve ti gluposti pises vec danima.

Cuj, poredis Srbiju i Rusiju. Je l ti stvarno mislis da bi Srbija mogla neometano vratiti Kosovo? Pa istu vece bi NATO avioni bombardovali Beograd.

I sta ocekujes da EU i Amerika urade, udju u rat? Pokrenu treci svjetski rat sa nuklearkama? Pa idiot koji bi to uradio bi zavrsio u knjigama iz istorije kao covjek koji je pokrenuo smak svijeta. Tj zavrsio bi u knjigama iz istorije, ako bi ista ostalo od ove planete.
Šta im može EU i NATO, Putin vrisne bude li se ko miješao gađam ga atomskom, šta opet bi ostali sa strane da ne izazovu nuklerani rat......
Pitao bi ja tebe da kroz prozora gledaš tenkove kako kroz Titovu prolaze bili bi govorio neka njih po strani da ne izazovu nuklearni rat 🤣
Fuj Amerika, fuj Evropa kako su sada na cjedilu Ukrajinu ostavili tako bi svakoga

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 25 feb 2022, 18:42

Poligon10 je napisao/la:
25 feb 2022, 18:40
Al' kakvo javljanje Vučića. :rol: Definitivno se treba okrenut Holivudu, scenski nastup fantastičan. :urnebes:
Nema se sta okretati, igru politicku igru briljantno vec godinama. Ali da ce ga vjerovatno pritisnuti nakon svega ovoga, hoce.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 feb 2022, 18:43

Kaže generalni sektar NATO-o da nama, Moldavcima i Gruzijcima treba pružiti još više podrške :tokralju:

Uživo, idu sad pitanja novinara.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 feb 2022, 18:45

bodi123 je napisao/la:
A ne moraju spašavati ali smiješno koliko su rezervisani, imam osjećaj da bi se najprije Putinu naguzili u ovom ratu da smiju ikako, samo da gasovod ne trpi. Ekonomija i privreda broj 1, sve ostalo je nebitno za njih, ljudski životi, nepravda, šta god... trunke morala nemaju.
Svi oni gledaju svoje dupe. Neko manje, neko vise. U zavisnosti koliko zavise od Rusije. Ja ne znam sta vi ocekujete od Evropske unije. Pa to su klasicni prodavaci magle, sve nesto okolisaju, pokusavaju da budu politicki korektni. Da ne uvrijede nikog. Tako je i kod nas u Bosni, samo suplja i isprazne prijetnje.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 25 feb 2022, 18:46

Finn je napisao/la:
25 feb 2022, 18:42
Poligon10 je napisao/la:
Nema se sta okretati, igru politicku igru briljantno vec godinama. Ali da ce ga vjerovatno pritisnuti nakon svega ovoga, hoce.
Ma sve znam, ali lik je izašao na press i dalje nastavlja igrati istu igru sa dva lica. Imam osjećaj da on misli kako uspijeva prevariti Evropu i ostatak svijeta sa ovim svojim spinovima. Kakav paćenik u pi.zdu materinu. :rol:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.