Sto ne bi bilo, zato sto ti ne zelis da bude jel?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ništa ja njima više ne vjerujem
- Marsal
- Kontakt:
Jah, bolje bi bilo da kažu neće BiH nikad uć' u NATO pa da ohrabri proruske igrače u državi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
Bundesliga
- Kontakt:
Naravno. Ali kako ces uci u NATO kada te cetalji blokiraju? A kada to kazu ovim na zapadu oni bacaju suplju kako se trebamo dogovoriti unutar drzave. Kako ces se dogovoriti kada ovi hoce secesiju i otvoreno koketiraju s Rusijom. To ja govorim, pusti suplju daj akciju. Ucijeni ih, natjeraj ih da potpisu za ulazak u NATO.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Potpisao je Dodik Map...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Rusija je suspendovana u Vijeću Europe za početak. Ako se još nastave suspenzije, naše približavanje NATO-u će biti dosta lakše. Znamo ko je najviše poturao nogu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Bundesliga je napisao/la: ↑25 feb 2022, 19:21Naravno. Ali kako ces uci u NATO kada te cetalji blokiraju? A kada to kazu ovim na zapadu oni bacaju suplju kako se trebamo dogovoriti unutar drzave. Kako ces se dogovoriti kada ovi hoce secesiju i otvoreno koketiraju s Rusijom. To ja govorim, pusti suplju daj akciju. Ucijeni ih, natjeraj ih da potpisu za ulazak u NATO.
Sazoves referendum u drzavi i rijesis pitanje za NATO i EU
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Neka NATO zatvori granice sa svih strana, zabrani letove potpuno izoluje i ostavi da se dogovorimo. Rok mjesec danaBundesliga je napisao/la: ↑25 feb 2022, 19:21Naravno. Ali kako ces uci u NATO kada te cetalji blokiraju? A kada to kazu ovim na zapadu oni bacaju suplju kako se trebamo dogovoriti unutar drzave. Kako ces se dogovoriti kada ovi hoce secesiju i otvoreno koketiraju s Rusijom. To ja govorim, pusti suplju daj akciju. Ucijeni ih, natjeraj ih da potpisu za ulazak u NATO.
Sjecal se ko nadralista
Boli njih svih ku rac krasni za nas.
- Marsal
- Kontakt:
Ovi događaji zadnjih par dana mijenjaju sve iz korijena.Bundesliga je napisao/la: ↑25 feb 2022, 19:21Naravno. Ali kako ces uci u NATO kada te cetalji blokiraju? A kada to kazu ovim na zapadu oni bacaju suplju kako se trebamo dogovoriti unutar drzave. Kako ces se dogovoriti kada ovi hoce secesiju i otvoreno koketiraju s Rusijom. To ja govorim, pusti suplju daj akciju. Ucijeni ih, natjeraj ih da potpisu za ulazak u NATO.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AshburtonG
- Kontakt:
Preko kojih mehanizama vi mislite uci u NATO, a da to ne bude prolazak bosanskih pravoslavaca kroz dugu pa promijene razmisljanje preko noci ili nasilnim putem?
Ne vidjoh da su obracali paznju do sada. Nasa drina je granica zapadnog civilizovanog svijeta i istocnjackih komunistickih plemena. Dajem svoje misljenje, nije dobro nikako.
NEMA NAZAD
Pa naravno da ih boli za nas, ali ih ne boli u smislu širenja Ruskog uticaja.
- ASD
- Kontakt:
Nije bitno hoćemo li odmah ući ili kad već ali će postojati još veća spremnost nato-a da nas uključe u igru, pa kako tako, sad su na ovom primjeru vidjeli šta to znači.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Dzaba sto je potpisao kad od tada negira i radi sve na nesprovodjenju. Moras ispuniti uvjete da udjes u NATO. Plus da te ne blokira neko od ovih fasistickih clanica.
I am not yet born; O hear me.
Evo odlično aki nas kontaju ubaciti u NATO neka preskoče glupsoti i reforme i neka nas odmah progalse članicom NATOa po hitnom postupku ali to se naravno neće desiti
Predstavnici Švedske i Finske su danas bili prisutni na NATO samitu
Naletih na fbSrbija koja 14 godina zastupa stav da je proglašenje nezavisnosti njene pokrajine Kosovo nelegalno i grubo kršenje medjunarodnog prava, sada ne želi podržati teritorijalni integritet Ukrajine - s tim de fakto priznaje stanje na terenu i legitimitet odmetnute pokrajine.
U isto vrijeme, u Prištini projektiraju Ukrajinsku zastavu na zgradi vlade, dok ustvari Kosovo radi Srbiji ono što rade pobunjenici na istoku Ukrajine.
Ne zaboravimo pro-Bosanske snage u BiH koje kao podržavaju Kosovo, a u isto vrijeme i Ukrajinu, dok imaju posla s wannabe despotom iz Laktaša koji izgleda kao da ima ambiciju da se osamostaljuje baš kao i Kosovo i pobunjenici u Ukrajini, ali on ustvari osporava to isto pravo Kosovarima ali ga priznaje Donjecku i Luganjsku.
Uz to ne zaboravimo Hrvatsku koja zastupa zvanični stav EU po pitanju Ukrajine, ali u isto vrijeme u BiH podupire političku struju koja bi da glumi Luganjsk i Donjeck.
Ovo prevazilazi surealizam Monthy Pythona, prevazilazi svaki level političkog amaterizma kakvog nema ni u sabsaharskoj Africi.
Ali eto kriva je Evropa i Amerika za sve što nas snalazi..
Podržao je teritorijalni integritet Ukrajine na pressici, ponovio je jedno 10x da se proširila lažna informacija.Blejzer10 je napisao/la: ↑25 feb 2022, 19:33Naletih na fbSrbija koja 14 godina zastupa stav da je proglašenje nezavisnosti njene pokrajine Kosovo nelegalno i grubo kršenje medjunarodnog prava, sada ne želi podržati teritorijalni integritet Ukrajine - s tim de fakto priznaje stanje na terenu i legitimitet odmetnute pokrajine.
U isto vrijeme, u Prištini projektiraju Ukrajinsku zastavu na zgradi vlade, dok ustvari Kosovo radi Srbiji ono što rade pobunjenici na istoku Ukrajine.
Ne zaboravimo pro-Bosanske snage u BiH koje kao podržavaju Kosovo, a u isto vrijeme i Ukrajinu, dok imaju posla s wannabe despotom iz Laktaša koji izgleda kao da ima ambiciju da se osamostaljuje baš kao i Kosovo i pobunjenici u Ukrajini, ali on ustvari osporava to isto pravo Kosovarima ali ga priznaje Donjecku i Luganjsku.
Uz to ne zaboravimo Hrvatsku koja zastupa zvanični stav EU po pitanju Ukrajine, ali u isto vrijeme u BiH podupire političku struju koja bi da glumi Luganjsk i Donjeck.
Ovo prevazilazi surealizam Monthy Pythona, prevazilazi svaki level političkog amaterizma kakvog nema ni u sabsaharskoj Africi.
Ali eto kriva je Evropa i Amerika za sve što nas snalazi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 73 gosta.