Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Je li moguće da neko danas govori da ljudi bespotrebno paniče?
To su isti oni sto su 92 govorili "neće oni nas", dok su cetnici klali u susjednom selu.
Nikad bosnjo upamet.
To su isti oni sto su 92 govorili "neće oni nas", dok su cetnici klali u susjednom selu.
Nikad bosnjo upamet.
Kineska igra je ekonomija i ja ih respektujem zbog toga
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Baboon je napisao/la: ↑25 feb 2022, 18:31Mogla bi se amerika i nato iskihati na nekom zbog ovog fijaska, mali rusi se čine idealnim za to. Nadam se da će vučko i ekipa biti drugačije gledani nakon ovog, neka izolacija i smanjenje investicija ako već nova tura urainijuma ne može.
Ono što mi je fascinantno je to kako su ovi Allahovi kozojebi bukvalno svagdje isti, nebitno koje nacije bili. Samo da je ratovati i ubijati, bolesno.
naprijed rejal
Gorvio, hljeb i ulje će uskoro biti 3km.
To mene više sikira, ne znam za vas.
Ulje je doduše sad već negdje tu...
To mene više sikira, ne znam za vas.
Ulje je doduše sad već negdje tu...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Propala ruska propaganda pa se okreces na hljeb i ulje?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kakva propala, tek će sad doći do prepraspodijele moći.
Samo što smo mi kozojebi za takve stvari, premali za bilo šta sem za potkusurivanje.
Samo što smo mi kozojebi za takve stvari, premali za bilo šta sem za potkusurivanje.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
3.5KM litra ulja, gorivo na nekim benzinskim već 2.71. Ja sam danas nasuo do vrha dok je 2.51
Ipak me najviše pogodilo kad sam otišao u pekaru, uzeo dva bureka i rekla mi "šest maraka". Srce mi je puklo, majke mi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kakva crna preraspodjela moci. Ameri i Kinezi su vladari svijeta i ekonomski se cesto preklapaju. Rusi nakon ovog tonu i ekonomski i na sve druge nacine
Evo Vucic i klix u ratu.
Klix nas samo ukopava. Na svaki nacin.
Klix nas samo ukopava. Na svaki nacin.
Klix redovno ratuje i sa vladajucim strukturama RS-a. Odlican portal
Nisu vucko i ronhil dzaba toliko puta isli Putinu na noge.
Dobro neko napisa mi cemo bit sica za podkusurivanje
- Pensioner26
- Kontakt:
Ti si bolesnik. Idi se liječi.Baboon je napisao/la: ↑25 feb 2022, 18:31Mogla bi se amerika i nato iskihati na nekom zbog ovog fijaska, mali rusi se čine idealnim za to. Nadam se da će vučko i ekipa biti drugačije gledani nakon ovog, neka izolacija i smanjenje investicija ako već nova tura urainijuma ne može.
Ono što mi je fascinantno je to kako su ovi Allahovi kozojebi bukvalno svagdje isti, nebitno koje nacije bili. Samo da je ratovati i ubijati, bolesno.
Ne znam kako vi izdrzit3 ali meni glava vec puca od doom scrollanja i citanja vijesti na 10 portala cijeli dan, stvarno moram usporit.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Klix i N1 trn u oku gamadima.

Bacite oko na pluseve i minuse u komentarima, enorman broj srba je placen da botuje.
Bacite oko na pluseve i minuse u komentarima, enorman broj srba je placen da botuje.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 25 feb 2022, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Meni je otvaranje foruma sa milion tvitova po stranici sprzilo iphone koji je sad nenormalno spor, a normala radio do prije par dana. A nije ni da uz posao i obaveze skrolam po cijeli dan.
I ja sam pregorio (valjda što je bitno za čitav region), na kraju će biti da ko god pobjedio bit će mi svejedno
Klix je pod prekodrinskom botovskom invazijom već godinama. Nije bzvz ona skora njihova reakcija i članci o suradnji sa SIPA-om.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.