FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nesramoti nas Mulaliću sa ovim izjavama živ bio
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Ja bih jos poslao na tribine ako je iko iz Uprave dosao da njih pitaju sto smo izgubili.Mamba21 je napisao/la: ↑25 feb 2022, 20:07"Nisam znao da mi nisi rekao da je 2:0. Šta je imao Željezničar? Nisu nam centar prešli u prvom poluvremenu. Odlična igra. Napravili smo im dosta problema. Nije me strah, kada ovako igramo", rekao je Mulalić i o derbiju koji slijedi je rekao:
"Šta ćemo? Ko živ ko mrtav. Imali smo administrativnih problema, čestitam Veležu, odlična naša utakmica i auf Wiedersehen"
Realna izjava
Covjek mora cekati da ti Savez sat pred utakmicu kaze ko ti moze biti u zapisniku, ko ne jer ovi iz kluba ne znaju ocigledno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- manijacikonjic87
- Kontakt:
pa mislis da nije dogovor njima 3 bobe protiv nas a oni skidanje gaca protiv borca.. 4 igraca propustaju borac preofirno.. a ono sto je nama uradio je blago receno za mrtve glave..Brkooo je napisao/la: ↑25 feb 2022, 20:06Igraju se opasno vatrom Vico, Gigovic, Petrovic i ostali iz saveza..
Ne bih se uopste zacudio da nekom navijacu pukne film i da nekog od njih posalje u kovceg. Ovaj kriminal koji rade ce mozda prestati ili se smanjiti tek kad padne mrtva glava.
Da je to jedna utakmica pa da kazes Petrovic pogrijesio, ali glupan napravi cirkus od svake **** utakmice. Tako je debil i sad uradio. Na kraju slag na tortu, svi igraci Veleza kojima je prijetila suspenzija su dobili zute kartone a narednu igraju protiv Borca..
Mi smo Željini, Željo je naš !
Jel realno ovo suđenje i pokušaji napada???
Sa Bekricem ili Stilom u napadu bez kvalitetnog špica ovo je čista realnost
Sa Bekricem ili Stilom u napadu bez kvalitetnog špica ovo je čista realnost
Taman kontam da nas ne mogu više iznenaditi, ali ponovo ... Nemam komentaraLjoZee je napisao/la: ↑25 feb 2022, 20:09Ja bih jos poslao na tribine ako je iko iz Uprave dosao da njih pitaju sto smo izgubili.Mamba21 je napisao/la: ↑25 feb 2022, 20:07"Nisam znao da mi nisi rekao da je 2:0. Šta je imao Željezničar? Nisu nam centar prešli u prvom poluvremenu. Odlična igra. Napravili smo im dosta problema. Nije me strah, kada ovako igramo", rekao je Mulalić i o derbiju koji slijedi je rekao:
"Šta ćemo? Ko živ ko mrtav. Imali smo administrativnih problema, čestitam Veležu, odlična naša utakmica i auf Wiedersehen"
Realna izjava
Covjek mora cekati da ti Savez sat pred utakmicu kaze ko ti moze biti u zapisniku, ko ne jer ovi iz kluba ne znaju ocigledno.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ovo mu je totalno nepotrebno i neprofesionalno, da ne upotrijebim neku grublju riječ.Mamba21 je napisao/la: ↑25 feb 2022, 20:07"Nisam znao da mi nisi rekao da je 2:0. Šta je imao Željezničar? Nisu nam centar prešli u prvom poluvremenu. Odlična igra. Napravili smo im dosta problema. Nije me strah, kada ovako igramo", rekao je Mulalić i o derbiju koji slijedi je rekao:
Realna izjava
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Samo kratko.Ljudi doveli spica,registrovali na vrjeme,frajer uvalio 2 gola i to je to.Bice bolje mi je najgora moguca recenica sto postoji.
-
- Kontakt:
Nije Edis ništa pogrešno rekao, samo njemu se mora skrenuti pažna jer ovakvim načinom govora i tonom šteti klubu.
Igra zadovoljavajuća skroz, a na drugoj strani imamo primjer šta znači dobar špic u ovoj ligi.
Njima bodovi i 4,5 suspendovanih igrača za utakmicu protiv borca, rutinski od strane četničkog kriminalca.
Igra zadovoljavajuća skroz, a na drugoj strani imamo primjer šta znači dobar špic u ovoj ligi.
Njima bodovi i 4,5 suspendovanih igrača za utakmicu protiv borca, rutinski od strane četničkog kriminalca.
Željezničar za život cijeli!
Ne vjerujem u tako nesto i da postoji dogovor izmedju Veleza i Borca jer od pocetka sezone se kartoniraju naredni protivnici Borca. Ako se nastavi ovaj kriminal, mislim da ce biti mrtvih glava..manijacikonjic87 je napisao/la: ↑25 feb 2022, 20:10pa mislis da nije dogovor njima 3 bobe protiv nas a oni skidanje gaca protiv borca.. 4 igraca propustaju borac preofirno.. a ono sto je nama uradio je blago receno za mrtve glave..Brkooo je napisao/la: ↑25 feb 2022, 20:06Igraju se opasno vatrom Vico, Gigovic, Petrovic i ostali iz saveza..
Ne bih se uopste zacudio da nekom navijacu pukne film i da nekog od njih posalje u kovceg. Ovaj kriminal koji rade ce mozda prestati ili se smanjiti tek kad padne mrtva glava.
Da je to jedna utakmica pa da kazes Petrovic pogrijesio, ali glupan napravi cirkus od svake **** utakmice. Tako je debil i sad uradio. Na kraju slag na tortu, svi igraci Veleza kojima je prijetila suspenzija su dobili zute kartone a narednu igraju protiv Borca..
Iznenadjujuce dobra igra. Svi na derbi!
Slazem se sa Husikom jest ton pogresan, ali sve je to iz revolta znamo da je on temperamentan. Ne branim ga uopste znali smo svi sta mozemo ocekivati od njega, ali par minuta prije sudija ne da crveni Velezu i onda poslije nama smijesan drugi zuti.
Igra iznendjujuce dobra, kao sto su ostali rekli falio nam je napadac. Da smo imali igraca vise mozda bi makar do boda uspjeli doci jer mislim da smo realno i trebalo, ali dobro.
Jako sada u derbiju!
Igra iznendjujuce dobra, kao sto su ostali rekli falio nam je napadac. Da smo imali igraca vise mozda bi makar do boda uspjeli doci jer mislim da smo realno i trebalo, ali dobro.
Jako sada u derbiju!
Sasvim dobra igra u prvom poluvremenu, presing, oduzete lopte na njihovoj polovini, kombinovalo se, proboji po strani, zalaganje igraca na terenu
za te stvari im se nema sta prigovoriti realno.
Ali dva centarsuta Veleza i dva jeftino primljena gola. Nakon crvenog za Subasica to je bila zavrsena prica.
Nazalost nemamo pravog napadaca, a igrom bez napadaca se tesko moze postici gol, posebno ne u gostima kod Veleza.

Ali dva centarsuta Veleza i dva jeftino primljena gola. Nakon crvenog za Subasica to je bila zavrsena prica.
Nazalost nemamo pravog napadaca, a igrom bez napadaca se tesko moze postici gol, posebno ne u gostima kod Veleza.
-
- Kontakt:
Danas ste polazali vecu borbu i zelju na terenu realno da ste nas mogli dobiti, sa ovakvom igrom mozete dobit derbi samo jos da spica dovedete da zabija sto su ostali danas fulali i nema zime za vas, srecno u derbiju i u nastavku
Bode mi oči dva gola koja smo primili, amaterske reakcije i dva jeftina gola.
Nemamo mi sta traziti u nastavku sezone bez napadaca. I kad Vucinovic zaigra to ce vise biti, meni se cini, na papiru nego na terenu da je napadac. Fatai i ne trenira sa nama koliko skontah prema pisanju pojedinih ljudi ovdje na temi.
Sve u svemu nayebali smo, sto je pokazala i danasnja utakmica.
Sve u svemu nayebali smo, sto je pokazala i danasnja utakmica.
Ima li šanse da trojac Hodžić, Fatai i Vučenović budu registrovani do derbija i kolika je povreda Ćerimagića, nisam upratio?
-
- Kontakt:
Mislim da su komentari skoro svih na mjestu,ja bih se osvrnuo na trenera koji nam je servirao dva veterana na svoj nacin jednog od pocetka,drugog za preokret,kosi se sa fudbalskom igrom,ni jedan,ni drugi ne mogu nista protiv iole dobre ekipe,sva djeca koju imamo, treba da imaju prednost u odnisu na ovu dvojicu, a ne, oni se uvode u 85 min.van pameti,ako bih analizirao dalje ovu solidnu igru oko koje se negdje tamo i ja slazem, nasao bih jos losih karika,malo vise nago sto mislte,iz prostog razloga sto smo primili dva komada izgubili sa isto toliko razlike,ostat cu na dvojici najacih, nasim legendama Bekricu i Stilicu,a o rumenom cu neki drugi put,dugo ga znam i pratim,ne bi tek tako bio skart u komsiluku a imali su sva prava na njega,ljudski je dati mu priliku da se adaptira pa onda konstatovati cinjenice kroz period do nas,jer napravili smo famu od njega.
A koga je to imao drugog da ubaci osim Bekrica od pocetka i nekad poslije Stilica za kojeg je dan ranije rekao da uopste nije spreman za takmicarske utakmice i da je fokus vise individualno da radi?
Covjek dovede napadaca, izvede ga na teren pred tekmu da bi mu rekli da Vucinovic uopste nema potrebne papire da moze biti u zapisniku i skinu ga pa ostanemo sa 8 igraca na klupi. Zato sam rekao isto kao na pocetku. Uigravas nesto mjesec i na kraju klinac ispadne zbog cirkusa sa registracijama.
Mulalic je nervozan bio i na press-u.
Covjek dovede napadaca, izvede ga na teren pred tekmu da bi mu rekli da Vucinovic uopste nema potrebne papire da moze biti u zapisniku i skinu ga pa ostanemo sa 8 igraca na klupi. Zato sam rekao isto kao na pocetku. Uigravas nesto mjesec i na kraju klinac ispadne zbog cirkusa sa registracijama.
Mulalic je nervozan bio i na press-u.
31.1 Vucenovic je potpisao ugovor sa nama(nije mi zbog njegovog cv-a bilo jasno sto smo ga dovodili). Nasi iz kluba mu nisu 25 dana uspjeli zavrsiti sve potrebne dozvole da bi mogao igrati utakmice. Amaterizam level pro, za koji vjerovatno nece niko odgovarati..
Tužno je da se dešava, bez napadača igrati (Subašić, Bekrić, na kraju Štilić napadač), ljudi nikad nisu igrali tu poziciju. Ako već imaš problem, zašto ne staviš nekog iz OP na tu poziciju, neko ko igra tu poziciju, a ovo je najgora moguća opcija bila.
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Bing [Bot], ELDIABLO20, Kajkutenjoyer, Paromlinac i 52 gosta.