Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Jel pocelo, najavise ovu noc najtezom?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
6 biliona pa ne da će vratiti Krim, Donjeck i Lugansk već će i Rusiju načeti
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Nisu bubnuli, istina je za cifru
Ako bi Ukrajinci kako vratili nebo to bi bila hatma orcima. Bez vazdušne podrške ova kopnena vojska u dubini bi bila ko glineni golubovi. Opet jbg vracanje neba je jako jako tesko izvodivo trenutno. Puno je mocnija ruska avijacija plus imaju S400 sistem koji je takodjer brutalan.
Znači cilj im je uništiti Rusiju za sva vremena 
Realno i neće imati bolju priliku od ove... Diplomatski svijet je protiv Rusije i svi se ograđuju... Kakav peh Putina...
Realno i neće imati bolju priliku od ove... Diplomatski svijet je protiv Rusije i svi se ograđuju... Kakav peh Putina...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 25 feb 2022, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
citam srpski twitter i ne vjerujem koliko su ti ljudi retardirani pa sta je ovo ovako mislio sam da me ne mogu vise iznenaditi svojim stavovima al ovo su neki novi leveli
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pocet ce u iducim satima. Ubrzo napadaju Kijev.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Bojim se da su oni i prije napada bili svjesni gdje ce i sta ce izgubit, imaju planove to je sigurno, nije Putin budala, vidjet cemo sve, ali nesto mi govori da su se osigurali na neki nacin od ovih "sankcija"...
Cuj sankcija da ne moze uci u SAD, e jesu ga ostetili jebli mater.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Veceras ako Kijev izdrzi dobro ce biti
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Potpuno ocekivano
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma brate blokiraj to sve, gdje ces to citati nema bolesnije nacije od srba.QUARTERBACK je napisao/la: ↑25 feb 2022, 23:49citam srpski twitter i ne vjerujem koliko su ti ljudi retardirani pa sta je ovo ovako mislio sam da me ne mogu vise iznenaditi svojim stavovima al ovo su neki novi leveli
Ti ga davno pokopa
Žilavi su Ukrajinci. Inadžije. Puno su propatili kroz historiju upravo od istih agresora da bi tek tako digli ruke.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ja se vama divim da mozete to sve citat. Ja se samo ovdje informisem i to je to…QUARTERBACK je napisao/la: ↑25 feb 2022, 23:49citam srpski twitter i ne vjerujem koliko su ti ljudi retardirani pa sta je ovo ovako mislio sam da me ne mogu vise iznenaditi svojim stavovima al ovo su neki novi leveli
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Što ideš dalje od foruma, ima mitomana i ovdjeQUARTERBACK je napisao/la: ↑25 feb 2022, 23:49citam srpski twitter i ne vjerujem koliko su ti ljudi retardirani pa sta je ovo ovako mislio sam da me ne mogu vise iznenaditi svojim stavovima al ovo su neki novi leveli
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako ovo podsjeća na Super Ligu prošle godine. Prvi dan Putin/Perez babuka, zavrsit ce se stvar za 3 dana. Već drugi dan bara bara i poslije gotovo.
Naravno u toku dogadjaja, ne usporedjujem ljudske živote sa sportom
Nadam se da će tako i biti, Slava Ukraini
Nadam se da će tako i biti, Slava Ukraini
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pogrijesio sam, zaboravio sam kako informacije fu kciionisu kad su ovakve stvari u pitanju.
Ako oligarsi ne mognu više setat po Londonu i New Yorku i izgube silno bogatstvo zavrsit ce Putko ko Causesku.forgempp je napisao/la: ↑25 feb 2022, 23:50Bojim se da su oni i prije napada bili svjesni gdje ce i sta ce izgubit, imaju planove to je sigurno, nije Putin budala, vidjet cemo sve, ali nesto mi govori da su se osigurali na neki nacin od ovih "sankcija"...
Cuj sankcija da ne moze uci u SAD, e jesu ga ostetili jebli mater.
Ovo pomislimo svaki put a oni pokazu da ima novi nivoQUARTERBACK je napisao/la: ↑25 feb 2022, 23:49pa sta je ovo ovako mislio sam da me ne mogu vise iznenaditi svojim stavovima
Yebo majku ne bi me cudilo da ona budaletina gruhne nuklearku ako ih ovi krenu tjerati prema granici kojim slucajem.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trebaju li se dizat pare sa banaka, koje su ruske u nas ako ih i ima uopce da ljudi opet ne nayebu ko prije 
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Milijardi braco, billion engleski je milijarda na nas.
I 6 milijardi je nenormalna cifra kojom Ameri fakticki potvrdjuju da ce se Rusija odbraniti, al 6 biliona je vec nestvarna cifra za bilo koga
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 20 gostiju.