AshburtonG je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:19
Pa za Poljsku se zna. Oni su danas poslali vec i to je stiglo u toku dana.
https://www.thefirstnews.com/article/co ... aine-28184
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Čitav civilizovan svijet upire na svoj način, jest da ta brda informacija utiču stresno na psihu inače, sreća ima ovih medija, tehnologije i društvenih mreža
nije 90ta da te šopaju kako im odgovara, Stori Đogo i ekipa. Lomit ih iznutra diplomatski i ekonomski i molit Boga da ne dođe to globalnog sukoba. Planeti i raji samo nuklearke fale, od 70godišnjih majmuna.
Drago mi je da smo se i službeno stavili na pravu stranu, da nas nisu uspjeli minirat. Na hajr i na dobro večeras
Drago mi je da smo se i službeno stavili na pravu stranu, da nas nisu uspjeli minirat. Na hajr i na dobro večeras
Zadnja izmjena: 313, dana/u 26 feb 2022, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
Walk on
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije to, vec sebicnost. Ti sto su uzeli po 200 kila brasna sutra ne bi nikom dali kile da mu treba za zivota. Da svako uzme po dvije vrece svi bi imali.Marsal je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:14Meni nisu jasni ljudi poput tebe koji se čude narodu koji većinski ima PTSP i koji je doživio najveću glad od Staljingrada u Europi. Za komšije imamo male Ruse i normalno da se ljudi boje i da će pokupovat zalihe.tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:11Jesu ljudi idioti sa ovom kupovinom brasna. Gladna usta.
Info. vam je da su robne rezerve psenice popunjene, nema prostora. Ima brasna da jedete godinu.
Propasti ce im brasno svo to sto su kupili ili ce da se pretvore u bombice od hljeba i pite.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Švabe najveće **** u Europi. Čak veće i od Francuza što je baš teško bilo postići.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Za mene nisu, možda za tebe, sve šut to ista gamad, osjetili smo mi to najbolje na svojoj koži.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:18Naravno da jesu. Pogotovo za nas.emir18 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:11Šta je Amerima cilj?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:07Eno sad ni 6 milijardi nije nešto a Ameri krivi što su na drugom kontinentu![]()
Da li su oni ista bolji od Rusije?
Isti oni imaju interes.
Naravno osuđujem ovo sve jer nevini civili stradaju.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Planiraju Poljaci osvetu za 39.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Jarane izvrsena je otvorena invazija na suverenu drzavu. Jesi li ti normalan? Zahvaljuj se Bogu pa je Amerika prilicno demokratska zemlja. Da je Putin na vlasti takve sile, davno bi cijeli svijet bio porobljenemir18 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:23Za mene nisu, možda za tebe, sve šut to ista gamad, osjetili smo mi to najbolje na svojoj koži.
Isti oni imaju interes.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- f0rest1946
- Kontakt:
Naravno da su Ameri bolji pogotovo za nas, da njih nema ne bih ni nas bilo 100000%emir18 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:11Šta je Amerima cilj?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:07Eno sad ni 6 milijardi nije nešto a Ameri krivi što su na drugom kontinentu![]()
Da li su oni ista bolji od Rusije?
Rusi da imaju bilo kakve prilike sravnili bih nas sa zemljom ne budi naivan Emire.
Poljaci mrze ruse iz dna duše, ovu priliku neće propustiti
I ja mislim da ti nisi normalan npr pa ne se.rem stalnoemir18 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:23Za mene nisu, možda za tebe, sve šut to ista gamad, osjetili smo mi to najbolje na svojoj koži.
Isti oni imaju interes.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Eh evo ga, eh moglo bi ovo poprimiti dosta vece sranje
Amerikanci su jedini koji su konkretne poteze 90-ih povlačili, i faktički su zaustavili rat u BiH. Njima pripisivati krivicu za dešavanja kod nas jednostavno nema smisla niti uporišta.emir18 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:23Za mene nisu, možda za tebe, sve šut to ista gamad, osjetili smo mi to najbolje na svojoj koži.
Isti oni imaju interes.
Apsulutno ga ne interesuje istina, i ne smeta mu da otvoreno laze. Na kraju zadnji odgovor, apsulutno ga ne zanima sto ce biti protjeran. Ovi ljudi nemaju interesa saradjivati sa ostatkom svijetaAshburtonG je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:15
Ko ima vremena, nek pogleda ovaj video. Je li moguce da ovakve covjek izjave daje? Ambasador Rusije u Irskoj.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma Svabe smrde, mutni su kao da su im politicari podmiceni. Isto kao i niz klauna kao sto su Palmer, Einhorst, Dodik, Covic, Jansa, Orban, Milanovic, VMRO i DF.
Reć da je Amerika kriva za rat ovdje može samo 'ko nas bre zavadi?' politika
Walk on
Ovo nece proci, klasicni republikanacbhpremijerliga12 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:28
Eh evo ga, eh moglo bi ovo poprimiti dosta vece sranje
Osjetise to Sirijia, Libija, Iraq, Egipat, Palestina.Brokula je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:25Jarane izvrsena je otvorena invazija na suverenu drzavu. Jesi li ti normalan? Zahvaljuj se Bogu pa je Amerika prilicno demokratska zemlja. Da je Putin na vlasti takve sile, davno bi cijeli svijet bio porobljen
Samo eto sad se to dešava po Evropi pa je to bauk.
Rekao sam da osuđujem i da se nadam da narod Ukrajine neće platiti visoku cijenu igranja velikih sila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.