Farmeri jbeniBoixosNois1899 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:22Švabe najveće **** u Europi. Čak veće i od Francuza što je baš teško bilo postići.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Hajde sjasi bolan, stavi me na ignor.Epidaurus je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:26I ja mislim da ti nisi normalan npr pa ne se.rem stalno
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma ovdje su svi "namirisali krv", i to je suštinski prilično pogano i prljavo od zapadnjaka, u smislu da preko leđa Ukrajinaca hoće sjebati Ruse, ovo je sad samo trpaj oružje da se što više pokrve, a svaki novi dan rata Putin i Rusija slabe u svakom smislu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- ASD
- Kontakt:
Nešto kao inicijative DF-a kad nisu vlast.Brokula je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:30Ovo nece proci, klasicni republikanacbhpremijerliga12 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:28
Eh evo ga, eh moglo bi ovo poprimiti dosta vece sranje
Nauci sta je otvorena invazija na suverenu zemlju. Niko ovdje ne pravi Amere svecima, ali reci da su isti kao i Rusija je jako ignorantno.
Rusija koja aktivno sputava Bosnu u svemu u medjunarodnim vodama.
Rusija koja aktivno sputava Bosnu u svemu u medjunarodnim vodama.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
SU-27 ide po orden
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
$ ?@ZelenskyyUa·15 min
As
continues to attack Kyiv, the draft resolution is co-sponsored by an unprecedented number of
Member States. This proves: the world is with us, the truth is with us, the victory will be ours
!
As
Ovo ja upravo poentiram, plati će civili, a vani ljudi slave što neko izdvaja milijarde za naoružanja, teške budale vladaju silama.Raonffa je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:33Ma ovdje su svi "namirisali krv", i to je suštinski prilično pogano i prljavo od zapadnjaka, u smislu da preko leđa Ukrajinaca hoće sjebati Ruse, ovo je sad samo trpaj oružje da se što više pokrve, a svaki novi dan rata Putin i Rusija slabe u svakom smislu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Bitno da ce primiti izbjeglica opet da im ima ko prati guzice.L-Train je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:31Farmeri jbeniBoixosNois1899 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:22Švabe najveće **** u Europi. Čak veće i od Francuza što je baš teško bilo postići.![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ništa nije pogriješio @emir18, logično je da su u ovoj situaciji oni ispravni, ali njihova uloga u ratu u BiH nije bila bajna. Prije svega jer je mogao biti završen na bezbolniji način.
Sve da je zapad najgore smece i zlo ljudi su napadnuti na svojoj zemlji i hoce da se brane i brane se i ovi im daju koliko mogu. Kao sto bi i svako.Braniti jb rusiju a sutra bi tebe porobila i stalno nam podmece noge u svemu ovdje sto pokusavamo napraviti.
Najglasniji su bili prije invazije. Sad ih odjednom nigdje nema. Poprilično razočarenje.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:22Švabe najveće **** u Europi. Čak veće i od Francuza što je baš teško bilo postići.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Vidi ja prvi “ mrzim Ruse” radi rezolucije o Srebrenici.
Ali isto tako znam da Amerika javno podržava pokolj nad Palestinskim narodom preko Izraela, tako da svako ima svoj interes.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma u tome se svi slazemo iz Bosne mogli su mnogo ranije zaustaviti i sve to ali kako god oni su se najvise borili za nas da nas spase i zaustave rat, sto ostale zemlje nisu zaustavili rat na vrijeme jbg...
Kako god da nije njih bilo ne bi bilo ni nas ni Albanije ni Kosova itd itd, zaustavili su manijake iz smrdije da se sire.
A yebiga, niko tu nije čist, ali biraš manje zlo, Rusi sami sebi krivi, navukli su gnjev velike većine cijelog svijeta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma nije mi ovo jasno, smeta im sto neko salje pomoc jer ce bit krvoprolica? Trebaju se ovako prepustit Rusima da ih pobiju i porobe jer ce onda manje krvoprolica biti? Ne mogu da vjerujem da neko ovako razmislja
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne zaboravljaju Švabe ko im je bio partner na početku sila osovine, i pomogao u invaziji Poljske.messilla je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:38Najglasniji su bili prije invazije. Sad ih odjednom nigdje nema. Poprilično razočarenje.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:22Švabe najveće **** u Europi. Čak veće i od Francuza što je baš teško bilo postići.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ni blizu, Palestinci su svaki put prvi napali i popušili. Sami pali sami se ubili. Nisam ni ja vjerovao dok nisam procitao nesto o sukobu izraela i palestine, po originalnom dogovoru je arapima pripadao i ogroman procenat sadasnjeg Izraela i to sve gradovi a ovima dali pustinje. Jedino mi je tu žao Palestinskih žena i djece a Palestine koja je podržavala agresore na BiH nikako
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jesu li ili nisu imali pakt o nenapadanjuemir18 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:41Ne zaboravljaju Švabe ko im je bio partner na početku sila osovine, i pomogao u invaziji Poljske.messilla je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:38Najglasniji su bili prije invazije. Sad ih odjednom nigdje nema. Poprilično razočarenje.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 00:22Švabe najveće **** u Europi. Čak veće i od Francuza što je baš teško bilo postići.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, chelsea358 i 6 gostiju.