Ali ne ostaviti ništa iza, da možda nekad neki novi oblik života ne bi saznao o postojanju ove vrste.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:13To bi bilo ekstra. Onda jos Ameri i Iranci nek bace svoju nuklearku i da se covjek izbriše sa ovog svijeta.Cokituki je napisao/la: ↑26 feb 2022, 12:54Ulaskom NATO trupa u Ukrainu kgb budali nece biti mrsko nuklearku ispaliti.
Propaganda ruska nije tek tako, slijeduje je ideologija samo njima razumljiva. Nemojmo se zavaravati da padom Kieva, rusija spaja CCCR i siri dalje gdje nije mogla od Jugoslavije. Srbija, RS, Hrvatska su vec dobrim djelom rusija, Crna Gora se lomi vec neko vrijeme, u Makedoniji su rusi vec radili malverzacije prije koju godinu, slovenija se moze smatrati isto ruskim poput madarske, bjelorusije itd desnog krila.
Ovo sve moze biti Rusija po vladajucim tih drzava i pokrajina ali to moze pasti jedino voljom tih naroda koji zive tu sto naravno otezava ruska cyber i fb portal medijska propaganda pod rusijom.
Ukrajinci se drze srcem to je ta nit 92-22 dok rusi ne napadaju srcem jer im i dalje nije jasno zasto brata napadati.
Probaganda je zajebana stvar, shvatite o vi Sputnik i slicno citaci... Ljudima je jasno da zapad je zlo ali u tom zlu imas barem neka prava dok u ovom vasem slijepom zlu sutra kad vam putin bude predsednik najbeali ste.
Beograd srbija i srbi u jugoslaviji isto kao i ostali su se usrali od invazije rusa nakon tita, a zbog cega braco?
Zemlji je odavno potreban reset.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Svabe su razocarenje grupne faze
Bjelorusija je sama od sebe svojim postojanjem pod sankcijama

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pokusavaju Srbi spinovat protiv Bosnja, naivan pokusaj
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Neki ovdje ocekuju da ukranjinci izadju full na crtu, da brane svaki pedalj svoje zemlje po sirini, pa da ih rusi kao 5X jaca vojna sila razvale za par dana.
Dakle, neki veze nemaju sta znaci taktika u ratovanju, da imaju saradnju sa NATOm koji daje obavjestajne podatke ukrajincima, zasto se oni povlace unutra i prepustaju im rubne oblasti i zasto rusi ne mogu tek tako zauzeti Harkiv i Kijev, a najavljuju to vec dva dana.
Pa Rusija se u WW2 pred svabama povlacila do Urala, nisu htjeli da ih ovi odmah pometu u blitzkriegu.
Dobro je dok se god ne ubijaju civili, mobitelu su tu snima se, pa možeš proći i reći nešto.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- BosniaBoston
- Kontakt:
Transnistria, nepriznata proruska državica unutar Moldavije daje pomoć Rusima a ne sama Moldavija. Zato je i Stoltenberg rekao da treba pružiti podršku nama, njima i Gruziji
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nema rata za neke dok ne vide rovove i zgrade u pepelulet3 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:17Neki ovdje ocekuju da ukranjinci izadju full na crtu, da brane svaki pedalj svoje zemlje po sirini, pa da ih rusi kao 5X jaca vojna sila razvale za par dana.
Dakle, neki veze nemaju sta znaci taktika u ratovanju, da imaju saradnju sa NATOm koji daje obavjestajne podatke ukrajincima, zasto se oni povlace unutra i prepustaju im rubne oblasti i zasto rusi ne mogu tek tako zauzeti Harkiv i Kijev, a najavljuju to vec dva dana.
Pa Rusija se u WW2 pred svabama povlacila do Urala, nisu htjeli da ih ovi odmah pometu u blitzkriegu.

Nova su vremena jbg.
Play dead. Bas su ispali pakasi. Para vrti, vrijednosti su samo suplja. U jednom se samo mogu parcijalno sloziti s ovim koji su protiv stranaca u BiH, a to je da nam ne trebaju oni držati nikakve lekcije. Samo konkretna djela i akcije.
Treba donijeti kakav zakon da odbacujemo svačije iskazivanje zabrinutosti apriori.
Znam da su oni, ali ja ne priznajem te separatiste pa logicno da ću drzavu spomenuti, iako svjestan kako to ide jer to skoro pa imamo u nekom obliku na kućnom pragu.BosniaBoston je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:17Transnistria, nepriznata proruska državica unutar Moldavije daje pomoć Rusima a ne sama Moldavija. Zato je i Stoltenberg rekao da treba pružiti podršku nama, njima i Gruziji
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Bio sam ja na Skenderiji kad smo niške specijalce derali.
Nama samo Amerika i UK, nista Svabe. Sad su se pokazali i nas bi pustili niz vodu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Baš čudno da nacija, sa historijski tako čistim i čestitim namjerama, ispadne šupačka.Pogba je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:19Play dead. Bas su ispali pakasi. Para vrti, vrijednosti su samo suplja. U jednom se samo mogu parcijalno sloziti s ovim koji su protiv stranaca u BiH, a to je da nam ne trebaju oni držati nikakve lekcije. Samo konkretna djela i akcije.
Treba donijeti kakav zakon da odbacujemo svačije iskazivanje zabrinutosti apriori.
Znam da su oni, ali ja ne priznajem te separatiste pa logicno da ću drzavu spomenuti, iako svjestan kako to ide jer to skoro pa imamo u nekom obliku na kućnom pragu.BosniaBoston je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:17Transnistria, nepriznata proruska državica unutar Moldavije daje pomoć Rusima a ne sama Moldavija. Zato je i Stoltenberg rekao da treba pružiti podršku nama, njima i Gruziji
Ja sam zaprepašten.
- ElCartel11
- Kontakt:
Al kako se u svakoj stvari mogu naci teoreticari zavjera i pisati gluposti. Sad postavljaju slike onog nekog novinara o kajem se pisalo, da ubijen vec u Kabulu pa sad opet u Kijevu, onda fol prate uzivo kamere po Ukrajini i nigdje nema rata, da je ovo sve iscenirano itd.
Kakvi bolesnici.
Kakvi bolesnici.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sutra da ima kažeš puške u ruke da brane svoju državu, tražili bi crijevo od sishe gdje im ispalo, pobjegli bi glavom bez obzira, ali zato će on reći Ukraincu da brani svoje.Arvid je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:18Nema rata za neke dok ne vide rovove i zgrade u pepelulet3 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:17Neki ovdje ocekuju da ukranjinci izadju full na crtu, da brane svaki pedalj svoje zemlje po sirini, pa da ih rusi kao 5X jaca vojna sila razvale za par dana.
Pa Rusija se u WW2 pred svabama povlacila do Urala, nisu htjeli da ih ovi odmah pometu u blitzkriegu.![]()
Nova su vremena jbg.
-
- Kontakt:
Pa ovaj sad visoki predstavnik je najveća čka koja je ikada bila u BiH. Za njega je Inzko Ashdown.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Velika opasnost za Ukrajince u najavi:
To je problem, kako dani budu odmicali krupnije igračke će stizati.
Auu...
To je problem, kako dani budu odmicali krupnije igračke će stizati.
Auu...

Ako je orban pristo onda su svi pristali, kako sam skonto
Jel to provjereno? Znaci sve zemlje pristale?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.