Ukrajinci dobijaju vojnu pomoc kakvu smo mi mogli samo sanjat
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Rumunija je isto primila oko 11.000 izbjeglica, Rumuni sa privatnim automobilima dočekuju izbjeglice na granici i nude im smještaj.
No, ono što je najznačajnije jeste da je Orban maloprije najavio slanje vojske na granicu kako bi asistirali pri prijemu izbjeglica. Viktor okreće leđa babušci.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Ne može se povlačiti paralela između Ukrajine i BiH. Svijet je bolio krasni qrac za nas, htjeli su da nas sve pobiju. A za ove se čitav svijet bori.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
jedan po jedan mu leđa okreću
Razumije šta želiš reći, to je sasvim moguće, jer tehnologija diktira život, i samo je pitanje vremena kada će doći do samouništenja.Cokituki je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:41Nemaju Iranci jos uvijek nuklearku u tom obliku ali, ima kina, s.koreja, indija...emir18 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:15Ali ne ostaviti ništa iza, da možda nekad neki novi oblik života ne bi saznao o postojanju ove vrste.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:13
To bi bilo ekstra. Onda jos Ameri i Iranci nek bace svoju nuklearku i da se covjek izbriše sa ovog svijeta.
Zemlji je odavno potreban reset.
@emir18 ''da možda nekad neki novi oblik života ne bi saznao o postojanju ove vrste.'' - ovo kao da se desilo vec jednom u davnoj historiji. Nemam nikakve teorije argumentovane ali kao da ovaj napredni (sto je upitno) oblik zivota dovede sebe na neki tehnoloski ili koji vec vrhunac i sam sebe pokosi skoro pa u potpunosti.
Evo imaš sad neke metaverse, što ovaj Facebook izmišlja, ljudi na kraju neće znati šta je stvarnost.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Tako je.Bundesliga je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:44Ne može se povlačiti paralela između Ukrajine i BiH. Svijet je bolio krasni qrac za nas, htjeli su da nas sve pobiju. A za ove se čitav svijet bori.
I opet će nas izdati.
- AshburtonG
- Kontakt:
Brate Emire kakav si ti pesimista i panicar
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Baš mi je na AJ maloprije zapelo za oko ovo.
Neko bi rek'o jer smo muslimani u srcu Evrope.Bundesliga je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:44Ne može se povlačiti paralela između Ukrajine i BiH. Svijet je bolio krasni qrac za nas, htjeli su da nas sve pobiju. A za ove se čitav svijet bori.

- BosniaBoston
- Kontakt:
Evropa nas itekako može izdati ali Amerika sigurno neće dopustiti Rusima da dobiju veći utjecaj u srcu Evrope.
Definitivno je najprivilegovaniji narod u BiH hrvatski i to bez sumnje a i vidi se po odlukama stranaca i procentualnoj raspodjeli u odnosu na broj stanovnika. Nisu im dragi ni mi kao muslimani(ja licno nisam al ko te pita kad se zoves kako se ja zovem odma si etiketiran) ni pravoslavci
Definitivno je najprivilegovaniji narod u BiH hrvatski i to bez sumnje a i vidi se po odlukama stranaca i procentualnoj raspodjeli u odnosu na broj stanovnika. Nisu im dragi ni mi kao muslimani(ja licno nisam al ko te pita kad se zoves kako se ja zovem odma si etiketiran) ni pravoslavci
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 26 feb 2022, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Pa istina živa. Ko misli da nas prvenstveno nisu pustili kao ovce na klanje samo jer smo muslimani nema veze o životu.Finn je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:53Neko bi rek'o jer smo muslimani u srcu Evrope.Bundesliga je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:44Ne može se povlačiti paralela između Ukrajine i BiH. Svijet je bolio krasni qrac za nas, htjeli su da nas sve pobiju. A za ove se čitav svijet bori.![]()
I am not yet born; O hear me.
Život te nauci na najogre, a ljudi su poznati po tome da vole da uništavaju ne mogu biti slijep pored očiju, planeta zemlja je predivno mjesto, ne zaslužuje ovaku populaciju, ne cijene ljudi dar koji su dobili i što su odabrani...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Fascinantna je ta ujedinjenost i medjusobno suosjecanje zemalja bivseg istocnog bloka. Znaju ljudi vrlo dobro kako je kad te Rusi guze i zlostavljaju, vise su im oni zla nanijeli nego nacisti je.beni jbt. Kad vidim ovu rusofiliju kod nas i drkanje na poremecene autokrate tacno mi bude zao sto i Tito nije 1948. pustio Staljinu da i nas ovdje sve kolektivno guze. Drugacije bi se pjesme pjevale da su ljudi imali priliku svjedociti ruskim tenkovima po ulicama Beograda, Zagreba, Sarajeva ko sto su ih ovi u istocnom bloku vidjali.Arvid je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:44Rumunija je isto primila oko 11.000 izbjeglica, Rumuni sa privatnim automobilima dočekuju izbjeglice na granici i nude im smještaj.
No, ono što je najznačajnije jeste da je Orban maloprije najavio slanje vojske na granicu kako bi asistirali pri prijemu izbjeglica. Viktor okreće leđa babušci.
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakva istina u ovoj recenici.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Amerika je bila i ostat će čovjekov najbolji prijatelj.
Fakat nekima skroz svejedno

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Civilno stanovništvo Vinice, grada u centralnoj Ukrajini, stiglo po uniforme.
Teško onom kome je velika sila prijatelj, bilo koja.Donnie Darko je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:01Amerika je bila i ostat će čovjekov najbolji prijatelj.
Sutra će te prodati za interes..
Glede Švicarske koja je pominjana ovdje jutros:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 144 gosta.