Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 26 feb 2022, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
jbt svaki dan drugačije informacije

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma ne vole se oni nikako... U Siriji su bili i u direktnom sukobu sa ruskim vojnicima ali opet zapad nije nesto da podrzava Turke... Mislio sam da ce Turci vagati više jer su između dvije linije...
To je bilo jučer. Danas se Rusija izbacuje iz SWIFT-a. A ovo što turci rade je kršenje sporazuma o moreuzima tako da ovo nije malo. Iako nisam neki turkofil/erdogan lover ali nadam se da ih zapad neće izvisiti kasnije.
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 26 feb 2022, 14:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Nesto ne vjerujem u ovo sa Turskom, al brkici se nikad ne zna, nisu oni zaboravili makljaze sa Rusima
Ma to je neka greska u prevodu, zaletio se zelenski
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ja nju ne branim samo govorim cinjenice.StevieG8 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:14Gori od Austrije 2014? I don't think so.BosniaBoston je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:10Svaka cast Ukrajincima ali ovo je najgori pobjednik eurovizije zadnjih 20 godina
Ta ista kancelarka ti je godinama promovisala politiku trgovine i dobrih odnosa s Rusijom, Srbije kao garanta mira na Balkanu u koju je EU ulupala milione eura a ovi kupovali helikoptere raketne sisteme itd. Jedna od glavnih krivaca za ovu situaciju je i ona i njena kamilica politika prema ruskom uticaju u EU.Cokituki je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:11Hitler je temelj svog zla danasnjice tako da se bogdo okrece i gori zlo.
Njemci su zapecaceni kao svjetski agresori koji i dan danas placaju novcano danak za svoj veliki rat i sa time kao i odlukama je stvoren oziljak dovoljno jak da ne mogu nista sem papirologije raditi ikad vise.
Sto se tice kancelarke povukla se jer joj je vrijeme bilo za to, a koliko je jaka bila govori mir u europi za vrijeme njene vladavine i ratovi nakon nje.
Sto se tice nas njemcima i odgovara status quo jer im treba dobra, jeftine bijela radna snaga sa balkana.
E sad kad govorimo o kamilica politici, tu njemacka nije i nije moguce da bude sama. Euorpa je mnogo vise sjebana u sebi nego sto je iko moze sjebati iz vana.
Zadnja izmjena: Cokituki, dana/u 26 feb 2022, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
Sven Alkalaj Goat

Bosna i Hercegovina je bila među brojnim supredlagačima rezolucije Ujedinjenih nacija kojom bi se osudila agresija Rusije na Ukrajinu.
Kao sto neko reče od dva zla se bira manje zlo. Realno svako bi sa Balkana prije odabrao da živi u Americi i EU gdje vlada demokratija i gdje si "slobodan" covjek nego pod diktaturom u Rusiji gdje možeš zbog pjesmice protiv vlasti zaglaviti u zatvoru.
Ukratko to je to.
Aha.
Između Floride, Kalifornije i sličnih američkih vukojebina radije biram divni Sibir i sunčane tundre majčice Rusije, gdje su medjedi i vukovi domaće životinje

Dugo nisam ništa pročitao gluplje na forumu od ovog da su Ameri glupi jer ne znaju za Bosnu i Srebrenicu, a da bog čuje konkurencija je iz dana u dan sve jača
Kod tog biranja, nije stvar diktature, već standarda života, što je opet uzajamno povezano, a negdje i nekad možda i nije bilo. Pa u Bosni bi mnogi prihvatili diktaturu ako će lijepo živjeti, nasuprot ove sadašnje "slobode". I Gadafi i Tito su bili diktatori, pa ih se danas oplakuje.
Udar na Ekonomiju, nema više vodke u US i Canadi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Pa realno prosjecan rusofil iz Zvornika ili Han Pijeska bi sigurno izabrao ovo drugo. Svakako su mu spolni odnosi sa medvjedima i slicnom krupnom divljaci omiljeni hobi.
Bilo je ovih dana dobrih kandidata.

Amerika ne valja jer ne znaju za BiH, ko da ostatak svijeta samo o nama misli. Znaju qrac isto ko i Ameri.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
To su savezne države. Ne može se porediti.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.