zar ti nedosadi srati na temi.Konstatno vrijedjati jednu ikonu BH nogometa, ok rekao si sta mislis o njemu kao selektoru itd, ali izgleda tije Pape opsesija pa samo visis na temi, da ga nesanjas ?

zar ti nedosadi srati na temi.
Svasta ces ti napisati, pa i bez imalo stida uporediti jednog Safeta Susica sa Munibom Usanovicem koji je sve funkcije dobio na silu, zato sto nam je drzava u corsokaku, pa ne postoji legalna procedura da se jedan prvostepeno osudjeni kriminalac izbaci iz FS. Selektor i igraci su iznad FS, to je kao nebo i zemlja. Dobro nisi rekao da je sramota onoga ko kritikuje jednog legalno izabranog predsednika jednog BIH entiteta, ne bi mi cudilo da te tvoja mrznja prema Safetu - Saji - Sarajliji odvede cak dotle da se i time posluzis.Željovac je napisao/la:Ne kontaš ti, dječače, šta sam i zašto napisao, pa me ni ne citiraj bezveze.Los_Blanos2 je napisao/la:nije tebi lahkoŽeljovac je napisao/la:Sram i stid bilo one koji ne poštuju sekretara za reprezentovanje nogometa BOSNE I HERCEGOVINE, SVOJE ZEMLJE! (Muniba)
I onda se prigovara za patetiku
Ja bih to preformulisao te napis'o ovako:"Gdje si bio do danas(jučer), da pokažeš ljudima kako se može razmišljati vlastitom glavom?"Saban je napisao/la:Jao patetike, "gdje si bio jarane da mi das podrsku, da me poguras"
Ne, mislim da si baš ti onaj koji pljuje pa liže(slučaj Medunjanin, nemoj ga nikad zaboraviti, jer ja neću). Ko je rek'o da je nesreća razlog što nismo dobili Albaniju? To su tvoje riječi, moje su bile da smo MORALI dobiti, al' nismo, a Safet je glavni krivac zbog toga(mogu ti i pronaći te postove, nije nikakav problem). Čuj srami se ove titule.Saban je napisao/la:Jos jedan koji pljuje pa lize. Ono kad si pitao ovoga smokljana gdje bio dosli smo do pointa da se igra reprezentacija protiv Albanije, a narocito protiv Slovacke ne moze uporediti sa onim igrama protiv Katra, Francuske...slozili smo se da ta igra pocinje da dobija neku fizionomiju, da smo dominirali sredinom terena i potpuno nadigrali reprezentaciju koja je bolje plasirana od nas, te samo nesrecom nesmo uspjeli pobjediti Albaniju. Slozili smo se takodje da cemo cekati Rumune da vidimo pravo stanje, ali jok...ti cekao ovog bezobraznika koji selektora svoje drzave naziva ****, glupanom, idiotom tj. prisiva mu sve svoje osobine, da bi ispuzao iz rupe i procjedio da je Pape bezbeli "totalna neznalica". Srami se ove titule ispod svoga imena.
Ja sam konkretno mislio na Cocalića i Jahića, to što ti misliš na Kerlu i ostale Željine igrače, to je tvoj problem. Napisah prije da se Coca treba isprobati, te da Jahić mora biti pozvan(dobro, niko ne mora biti pozvan, pa čak ni Džeko, pobogu). Druga stvar je što ti misliš da sam i ja "plav", pa da guram neke igrače koji ne zaslužuju poziv(Višća, Kerla i ta kompanija).Saban je napisao/la:Koji nepozvani igraci, o cemu ti pises? O onima koje onaj nabraja? I ti odmah prihvatio da su to ti "nepozvani igraci". Pa jadan bio ima ih koliko hoces boljih od njih koji nisu pozvani, ali ovdje dodje par manijaka (u svakom pogledu) i onda udavise sa tim NEBITNIM igracima Zeljeznicara na temi o reprezentaciji. Jedan skace do ozonske rupe, drugi rastura u Grckoj, treci handri Juventusa i Mancester Junajtede, cetvrio ovo, peti ono. Jahic sigurno nije otpisan, ovi drugi tek trebaju da se dokazu.
Ne, glavni argumenti su REZULTATI, a ti ako misliš da smo ostvarili dobre rezultate pod vodstvom trenerskog maga Sušića, onda i ti spadaš u neznalice. Kratko i jasno. No, s obzirom da ti zaključivanje i nije jača strana, mog'o sam i pretpostaviti da ćeš reći kako je nepozivanje Štilića razlog zbog kojeg nazvah Safeta neznalicom.Saban je napisao/la:U kojem vremenu pricas? Ovo treb'o bi implicira na buduce, pa mozda ce i dobiti, otkuda ti znas da nece? Je li to tvoj glavni argument da je Susic "totalna neznalica"
Naravno da nije, al' ti izgleda ne čitaš koji je problem. Problem su Safetovi izgovori zbog čega određeni igrači nisu pozvani. Dakle, nije smak svijeta ni da Džeko ne dobije poziv(vjeruj da nije), al' treba reći razloge nepozivanja(il' ne treba nikako govoriti), a ne glupirati se izjavama:"Čuo sam kako je njegova ekipa izgubila 4:0 od ove ekipe, a to ne želim". Koji je ovo kapacitet, to je za ne povjerovati.Saban je napisao/la:Pa imao je mjesta, redovno je pozivan, je li propast svijeta ako je izostavljen sa jedne prijateljske utakmice?
Kakve veze ovo moje ima sa Subašićem? Gdje li sam to ja pis'o da ovaj igrač ne valja? Da je on loš? Molio bih te da nađeš taj post/te postove/, pa da riješimo i to. No, sigurno ti postovi ne postoje, al' haj' bitno je nešto izvaliti i slagati, nije bitno da li je to istina il' nije(gle slučajnosti, takav nam je i selektorSaban je napisao/la:U stanju su nase mlade i perspektivne igrace prikazati kao potpune bezveznjakovice koji maltene ne znaju da stoje, da hodaju, da jedu...(vidi Subasic), samo sto ih je Pape pozvao u reprezentaciju. To treba **** motkom i kvit.
Mislim da će ti @Harishp najbolje objasniti kakav ja stav imam kada je Sušić u pitanju, te da li sam mu ikada uputio ružne riječi. A prošlu diskusiju nismo ni završili, jer sam primijetio da nisi shvatio razliku između kritike i pljuvanja(ako nisi znao, kritika može biti pozitivna i negativna, pljuvanje se spominje samo u negativnom kontekstu).Saban je napisao/la:Aha, u toku pisanja si se prisjetio kako smo proslu diskusiju zavrsili (kada nije bilo ovoga cumpolova za kojim places) u tripu "vidjecemo, zavisi od Rumuna". Nego kada za njega sada konstatujes da je "totalna neznalica", kako li si ga tek castio "na samom pocetku njegovog mandata. Vjerovatno kao ovaj ti jaro, a mozda i gore.
Igra protiv Albanije je bila sasvim Ok?Saban je napisao/la:Igra protiv Albanije je bila sasvim OK, i steta je sto nije krunisana uspjehom tj. pobjedom iako ni remi nije neuspjeh. Protiv Francuza smo igrali koliko su nam oni to dozvolili, neuporedivo jacha reprezentacija, ama bas u svim segmentima, kako na terenu tako i van terenu. Nismo pruzili ni dostojan otpor, mozda ima tu i pogresnih selektorovih postavki, ali na greskama se uci. Mozda je i sreca sto je to bila Frnacuska od koje poraz i ne boli bas toliko kao sto bi bolio ako se eventualno kuci izgubi od Rumunije, Bjelorusije
Odgovorit cu samo kratko na tvoj post, jer vec sad gubim volju da nesto duze "diskutujem" na ovoj temi.Željovac je napisao/la:Da uđe onaj zicer Karhana na kraju, oduševljenje bi ti bilo kudikamo manje.Principatus je napisao/la:Ako odigramo protiv Meksika i Rumunije na nivou kao protiv Slovacke, jer smo tu stvarno igrali predivno
Ta slabost je ocigledna, samo sto ja vidim u te dvije utakmice jednu veliku razliku. S cirom smo igrali s petoricom u liniji, a sa Papetom sa cetvoricom. Pape je, po meni, samim time napravio odredjeni pomak... A treba biti posten pa reci da je igra nasih protiv Slovacke bila za sve pohvale, i da nasa sredina dugo nije izgledala onako dominantno... Slovaci su imali 2-3 mrtve prilike, koje su opet nasale gotovo iz nicega. Mi smo imali mnogo vise prilika, a uz to smo skoro citavo vrijeme dominirali na terenu...Željovac je napisao/la: Znači, malo je falilo u obje situacije. Tako da nije sve protiv Slovačke bilo tako brilijantno, jer je vrlo lako moglo biti i drugačije. Ispustiti dva gola prednosti na onakav način bi bilo degutantno. Sa Ćirom nas je zicer dijelio da ispustimo 1:4 u Sloveniji. To je pokazatelj slabosti.
Dzakmic ne bi bio idelano rjesenje, jer trenutno u Koreji ima pauzu, te nije odigrao takmicarske utakmice vec neko vrijeme. Kako sam skontao, liga im pocinje tek u Martu. No, trebao bi pozvati nekog rezervnog zadnjeg veznog, dakle Jahica ili Cocalica.Megamon je napisao/la:Pape,niko ne spori tvoju fudbalsku karijeru.Sigurno jedan od najboljih fudalera koje je imala bivsa Yuga.
Al' tvoj trenerski kvalitet je na nivo Mirze Varesanovica.U prijateljskoj utakmici protiv Poljske si mogao vidjeti kako je odigrao Muhamed Dzakmic.
Evo citam da od Rahmica nece biti nista(nije covjek vizu izvadio).Sigurno da bi ga Dzakmic dostojeno zamjenio.Al' dobro to je samo jedna u nizu gresaka,nisi ni pozvao Jahica.Igraca koji moze igrati svaku poziciju u ekipi.
Još da smo igrali protiv prvog tima Slovaka onda bi mogli tvrditi da smo bili dobri, ovako, ne znam na čemu se temelje tvrdnje da smo odigrali dobro protiv desetkovanih Slovaka koji nemaju baš neki izbor igrača da se može reći, "****, nisu kompletni al su zajebana ekipa"._dreamer_ je napisao/la:Ta slabost je ocigledna, samo sto ja vidim u te dvije utakmice jednu veliku razliku. S cirom smo igrali s petoricom u liniji, a sa Papetom sa cetvoricom. Pape je meni samim time napravio odredjeni pomak... A treba biti posten pa reci da je igra nasih protiv Slovacke bila za sve pohvale, i da nasa sredina dugo nije izgledala onako dominantno... Slovaci su imali 2-3 mrtve prilike, koje su opet nasale gotovo iz nicega. Mi smo imali mnogo vise prilika, a uz to smo skoro citavo vrijeme dominirali na terenu...Željovac je napisao/la: Znači, malo je falilo u obje situacije. Tako da nije sve protiv Slovačke bilo tako brilijantno, jer je vrlo lako moglo biti i drugačije. Ispustiti dva gola prednosti na onakav način bi bilo degutantno. Sa Ćirom nas je zicer dijelio da ispustimo 1:4 u Sloveniji. To je pokazatelj slabosti.
Ruku na srce, Pape ima svojih gafova, pogotovo po pitanju nepozivanja igra, pa onda i promasena taktika protiv Francuske, i jos par nesmotrenih izjava. No, ne znam zasto se svi toliko hvataju za glavu, jer je u igri primjetan znacajan pomak.. Nismo imali sportske srece, sve one srece koju smo uglavnom imali u utakmicama proslih kvalifikacija (izuzev prve tekme protiv Portugala i djelimicno tekme protiv Spanije u Zenici)...
Ne, igrali smo protiv petog tima Slovaka, jel tako? Pa dajte vise, dokle vise to sitnicarenje. Usao je Hamsik, njihov najbolji igrac, pa nisu bili ni za dlaku bolji, nego su primili odmah dvicu. Od ovih ostalih koji su falili, jedino je Skrtel, koji je cini mi se bio povrijedjen, bio pravi nedostatak. Holosko, Hubocan i Kucka su dobri igraci, ali nikako oni koji prave kod njih prevagu na terenu, niti koji su nedomjestivi.nikad_izvini je napisao/la:Još da smo igrali protiv prvog tima Slovaka onda bi mogli tvrditi da smo bili dobri, ovako, ne znam na čemu se temelje tvrdnje da smo odigrali dobro protiv desetkovanih Slovaka koji nemaju baš neki izbor igrača da se može reći, "****, nisu kompletni al su zajebana ekipa"._dreamer_ je napisao/la:Ta slabost je ocigledna, samo sto ja vidim u te dvije utakmice jednu veliku razliku. S cirom smo igrali s petoricom u liniji, a sa Papetom sa cetvoricom. Pape je meni samim time napravio odredjeni pomak... A treba biti posten pa reci da je igra nasih protiv Slovacke bila za sve pohvale, i da nasa sredina dugo nije izgledala onako dominantno... Slovaci su imali 2-3 mrtve prilike, koje su opet nasale gotovo iz nicega. Mi smo imali mnogo vise prilika, a uz to smo skoro citavo vrijeme dominirali na terenu...Željovac je napisao/la: Znači, malo je falilo u obje situacije. Tako da nije sve protiv Slovačke bilo tako brilijantno, jer je vrlo lako moglo biti i drugačije. Ispustiti dva gola prednosti na onakav način bi bilo degutantno. Sa Ćirom nas je zicer dijelio da ispustimo 1:4 u Sloveniji. To je pokazatelj slabosti.
Ruku na srce, Pape ima svojih gafova, pogotovo po pitanju nepozivanja igra, pa onda i promasena taktika protiv Francuske, i jos par nesmotrenih izjava. No, ne znam zasto se svi toliko hvataju za glavu, jer je u igri primjetan znacajan pomak.. Nismo imali sportske srece, sve one srece koju smo uglavnom imali u utakmicama proslih kvalifikacija (izuzev prve tekme protiv Portugala i djelimicno tekme protiv Spanije u Zenici)...
Crno na bijelo su izbačeni sastavi koji su igrali kvalifikacije i koja ekipa je igrala protiv nas. Ne dijelim tvoje "oduševljenje"
Nije baš tako. Realno, Begović je u boljoj formi od Hasagića. Slovacima su falila trojica u odbrani, Škrtel, Zabavnik i Hubočan i gle čuda primili su tri gola_dreamer_ je napisao/la:
Ne, igrali smo protiv petog tima Slovaka, jel tako? Pa dajte vise, dokle vise to sitnicarenje. Usao je Hamsik, njihov najbolji igrac, pa nisu bili ni za dlaku bolji, nego su primili odmah dvicu. Od ovih ostalih koji su falili, jedino je Skrtel, koji je cini mi se bio povrijedjen, bio pravi nedostatak. Holosko, Hubocan i Kucka su dobri igraci, ali nikako oni koji prave kod njih prevagu na terenu, niti koji su nedomjestivi.
Uostalom, falio je i nama golman, pa mujdza kao desni bek, pa je igrao Misimovic koji je totalno van forme itd.
Nismo imali ni Begovićanikad_izvini je napisao/la: Nije baš tako. Realno, Begović je u boljoj formi od Hasagića. Slovacima su falila trojica u odbrani, Škrtel, Zabavnik i Hubočan i gle čuda primili su tri gola
To nas sve interesuje. Cinjenica je da smo zbog Misimovica, koji je totalno van forme, sada u jako nezgodnoj situaciji, te da zbog toga Papetu, kao i bilo kojem drugom da je na mjestu njega, nece biti lako izvuci dobar plijen iz narednih utakmica. No, koga nema, bez njega se mora.Željovac je napisao/la:Eh, sad me baš zanima kako će da razgrade igru Pjanić i Medunjanin.
Hehehe, ovaj pojma nema o cemu prica, toliko je zapjenio na Susica da mu se mozak pomutio, ako je ikada i bio bistar. Hoce posto poto da impresionira djecuNije baš tako. Realno, Begović je u boljoj formi od Hasagića
Jao sto je smijesno, eve mi se sve trese...hajde narode da se smijemo, kakva dosjetka. Pa b. jedan nama su "samo" na golu dvoica falia, valjda smo po tvojoj logici zato primili dva gola...Koji k.n....
Slovacima su falila trojica u odbrani, Škrtel, Zabavnik i Hubočan i gle čuda primili su tri gola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.