Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Da li je husref sledeci koji ce dobiti nogu u guicu?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tušanj - 1000
Police - 500
Police - 500
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Klub X se brani ko Kijev.
U zadnjim minutama dječaci neće nikako da donose loptu.
Nsue ide po nju, fotograf al oni neće, haman se umorili.
Pa se onda ubacuje i druga lopta kod kornera, seljački mentalitet džaba sto je rođeno u gradu.
Pa se onda ubacuje i druga lopta kod kornera, seljački mentalitet džaba sto je rođeno u gradu.
-
- Kontakt:
Dzaba vam novci moji sinovciPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 feb 2022, 15:30Klub X se brani ko Kijev.

Yebem vam tatu Azmira

Eto mi seljaci vi gradjani yebem ti opanak sto si popapucio

Zadnja izmjena: FKBilder, dana/u 26 feb 2022, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Cityjevci, hajde što kod nas Husref ima nekog kredita, ali ne kontam šta je to što ga kod vas još uvijek drži na klupi?
-
- Kontakt:
Otpremnina, pa Hus se sigurno ugradio, morat ce ga jos malo istrpitMaroonBjelave je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:01Cityjevci, hajde što kod nas Husref ima nekog kredita, ali ne kontam šta je to što ga kod vas još uvijek drži na klupi?
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Vjerovatno je naklanjo za noć zelja da ostane do kraja sezone pa mu želje uslišene. Ja drugog, a logicnog razloga nemamMaroonBjelave je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:01Cityjevci, hajde što kod nas Husref ima nekog kredita, ali ne kontam šta je to što ga kod vas još uvijek drži na klupi?

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hahahahaa bogaranje i noćni namaz ne idu skupa. Ne znam eto, ako je razlog ono što je čovjek u postu iznad naveo, pa yebem li ga imao je i kod nas klauzulu, pa smo ga isplatili. I plus još dvojici trenera poslije njega. A bar vama pare nisu problem.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:07Vjerovatno je naklanjo za noć zelja da ostane do kraja sezone pa mu želje uslišene. Ja drugog, a logicnog razloga nemamMaroonBjelave je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:01Cityjevci, hajde što kod nas Husref ima nekog kredita, ali ne kontam šta je to što ga kod vas još uvijek drži na klupi?![]()
-
- Kontakt:
Jel' to se slavi bod protiv TC? Neka, mašala lijepo je kad svako zna gdje mu je mjesto.FKBilder je napisao/la: ↑26 feb 2022, 15:57Dzaba vam novci moji sinovciPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 feb 2022, 15:30Klub X se brani ko Kijev.
Pa se onda ubacuje i druga lopta kod kornera, seljački mentalitet džaba sto je rođeno u gradu.![]()
Yebem vam tatu Azmira
Eto mi seljaci vi gradjani yebem ti opanak sto si popapucio![]()
Zadnja izmjena: Ponosnipodrinjac, dana/u 26 feb 2022, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Jeste da voli da bogara, ali ko zna mozda je negdje u tajnosti sadaku udjelio. Hajd pa znaj.MaroonBjelave je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:10Hahahahaa bogaranje i noćni namaz ne idu skupa. Ne znam eto, ako je razlog ono što je čovjek u postu iznad naveo, pa yebem li ga imao je i kod nas klauzulu, pa smo ga isplatili. I plus još dvojici trenera poslije njega. A bar vama pare nisu problem.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:07Vjerovatno je naklanjo za noć zelja da ostane do kraja sezone pa mu želje uslišene. Ja drugog, a logicnog razloga nemamMaroonBjelave je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:01Cityjevci, hajde što kod nas Husref ima nekog kredita, ali ne kontam šta je to što ga kod vas još uvijek drži na klupi?![]()
Nije odšteta problem, pa isplatilo se Stojčevu 100.000 onako usput bez da je iko spomenuo. Problem je i alternativa. Koga u ovom djelu sezone naci?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma njemu je marka k'o tepsija, sumnjam da udjeljuje. Vidi, znaš šta mi nije jasno, dovoditi igrače koji su top za našu ligu, međutim nekih trenerskih imena niste dovodili?! Ne znam, nekako mi to sve nepovezano kod vas,da se pri izboru trenera ne posvećuje baš neka pažnja.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:14Jeste da voli da bogara, ali ko zna mozda je negdje u tajnosti sadaku udjelio. Hajd pa znaj.MaroonBjelave je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:10Hahahahaa bogaranje i noćni namaz ne idu skupa. Ne znam eto, ako je razlog ono što je čovjek u postu iznad naveo, pa yebem li ga imao je i kod nas klauzulu, pa smo ga isplatili. I plus još dvojici trenera poslije njega. A bar vama pare nisu problem.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:07
Vjerovatno je naklanjo za noć zelja da ostane do kraja sezone pa mu želje uslišene. Ja drugog, a logicnog razloga nemam![]()
Nije odšteta problem, pa isplatilo se Stojčevu 100.000 onako usput bez da je iko spomenuo. Problem je i alternativa. Koga u ovom djelu sezone naci?
Bilo je vise na Tusnju sigurno, moja procjena da je na samom sjeveru bilo skoro 1000 plus zapad
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Ne boj se.MaroonBjelave je napisao/la: ↑26 feb 2022, 15:09Vicina genocidna posvojčad su prnula u fenjer, tako da ste sigurni.tutankamon1905 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 15:04Zrinjski također. Jos samo da Borcu odmaknemo na 25 bodova
Znaci sve po starom u Tuzli..RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:58SELJAKLUK - opisna riječ za ovu današnju utakmicu na Tušnju (vjerovatno najdepresivniji i najružniji stadion u regionu)
Galama sa klupa ekipa,galama sa tribina,zviždanje,psovanje sudiji šta stignes,urlici,hrvanje igrača na terenu koji s ene može nazvati fudbalskim terenom.
Prejadno i pretužno,dođe ti da zaplačeš
-
- Kontakt:
Ima bar sad slobodnih a skupih trenera za levate da placaju. Marinovic,petrovic,jovic,varesanovic,sablic 

Evo promuko koliko slavim.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:11Jel' to se slavi bod protiv TC? Neka, mašala lijepo je kad svako zna gdje mu je mjesto.FKBilder je napisao/la: ↑26 feb 2022, 15:57Dzaba vam novci moji sinovciPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 feb 2022, 15:30Klub X se brani ko Kijev.
Pa se onda ubacuje i druga lopta kod kornera, seljački mentalitet džaba sto je rođeno u gradu.![]()
Yebem vam tatu Azmira
Eto mi seljaci vi gradjani yebem ti opanak sto si popapucio![]()
-
- Kontakt:
Slažem se da je dobar tener bitna karika. Ali eto mislili smo da je Hus jedan od dobrih. Poznaje ligu i sl. Samo sto je izgleda zastario, vrijeme ga pregazilo.MaroonBjelave je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:18Ma njemu je marka k'o tepsija, sumnjam da udjeljuje. Vidi, znaš šta mi nije jasno, dovoditi igrače koji su top za našu ligu, međutim nekih trenerskih imena niste dovodili?! Ne znam, nekako mi to sve nepovezano kod vas,da se pri izboru trenera ne posvećuje baš neka pažnja.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:14Jeste da voli da bogara, ali ko zna mozda je negdje u tajnosti sadaku udjelio. Hajd pa znaj.MaroonBjelave je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:10
Hahahahaa bogaranje i noćni namaz ne idu skupa. Ne znam eto, ako je razlog ono što je čovjek u postu iznad naveo, pa yebem li ga imao je i kod nas klauzulu, pa smo ga isplatili. I plus još dvojici trenera poslije njega. A bar vama pare nisu problem.
Pokusali smo sa strucnjakom Nalićem, Baljićem ali ipak nije to to.
Izgleda da će za veci iskorak ipak trebati neko novo ime, moderan trener. Samo sto ga je teško pronaći. Teško je "ubosti" s njima.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, MostarReds22 i 23 gosta.