FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

klasik
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la klasik » 26 feb 2022, 16:22

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
26 feb 2022, 16:17
klasik je napisao/la:
26 feb 2022, 16:14
26 feb 2022, 15:52
I da se zahvalimo domaćinu na gostoprimstvu.
Posle utakmice napali su ljude oko Azmira, pa je policija reagovala i dala im sto su zaslužili.
Nevjerovatno kakva mrznja koja je nastala na očaju, nemoći i gledanju u leđa boljem od sebe.
Hahahahahah, kolko sam vidio Azmir se zatrco od loza i udario nekog momka, nakon toga jos taj jedan "oko Azmira" udari momka i njega je policija i privela, znaci niko Azmira nije napo nego je on dotrco do momka i udario ga.

Jedino ako nesto poslije nije bilo onde kod auta
U takve mitove ni vi ne vjerujete. Ali bitno je izgleda prvi napasti i okriviti onog drugog.
Eto bas Azmir ide onako sa utamice i udari nekog krezubog navijača? Sta mislis koliko je to realno.
Drugo je kad se braniš, braniti se moras i protiv krezubog i protiv kick boksera.
Desilo se ispred mene lik izlazi sa A i dobacuje, Azmir se tu pronalazi i zalijece se na momka i udara ga uz onu ogradu onda prilazi i onaj drugi sto su ga priveli, znaci Azmira niko kije dotako nego se on zaletio na momka, na 3 metra od mene
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 26 feb 2022, 16:25

harry_90 je napisao/la:
26 feb 2022, 16:18
Olicenje kluba samo seljakluk i laz.. nego kad mislite pocet pravi stadion,oduzi vam se igranje na Tusnju ili vam opet opstina neda parcelu :urnebes:
Zasto da pravimo? Evo izborili smo da se renovira teren i taman.
Koristimo ga i ostale državne/gradske javne objekte. Platis i koristiš. Igraćemo aBd tu jos mnooooogo mnogo godina.
Pozdrav.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 feb 2022, 16:27

26 feb 2022, 16:25
harry_90 je napisao/la:
Olicenje kluba samo seljakluk i laz.. nego kad mislite pocet pravi stadion,oduzi vam se igranje na Tusnju ili vam opet opstina neda parcelu :urnebes:
Koristimo ga i ostale državne/gradske javne objekte. Platis i koristiš. Igraćemo aBd tu jos mnooooogo mnogo godina.
Pozdrav.
Znam da ste najavljivali da cete pravit svoj stadion,al vidim nista od toga,propao plan :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 26 feb 2022, 16:28

klasik je napisao/la:
26 feb 2022, 16:22
klasik je napisao/la:
26 feb 2022, 16:14

Hahahahahah, kolko sam vidio Azmir se zatrco od loza i udario nekog momka, nakon toga jos taj jedan "oko Azmira" udari momka i njega je policija i privela, znaci niko Azmira nije napo nego je on dotrco do momka i udario ga.

Jedino ako nesto poslije nije bilo onde kod auta
U takve mitove ni vi ne vjerujete. Ali bitno je izgleda prvi napasti i okriviti onog drugog.
Eto bas Azmir ide onako sa utamice i udari nekog krezubog navijača? Sta mislis koliko je to realno.
Drugo je kad se braniš, braniti se moras i protiv krezubog i protiv kick boksera.
Desilo se ispred mene lik izlazi sa A i dobacuje, Azmir se tu pronalazi i zalijece se na momka i udara ga uz onu ogradu onda prilazi i onaj drugi sto su ga priveli, znaci Azmira niko kije dotako nego se on zaletio na momka, na 3 metra od mene
Policija kaže drugačije. Vi vjeruje "svojim očima" u priču koju ste od nekog čuli. Nemoj nam smetati na temi, imate svoju pa tamo širite priče koje ste "vidjeli svojim očima"

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 26 feb 2022, 16:30

harry_90 je napisao/la:
26 feb 2022, 16:27
26 feb 2022, 16:25
harry_90 je napisao/la:
Pozdrav.
Znam da ste najavljivali da cete pravit svoj stadion,al vidim nista od toga,propao plan :kafa:
Pa kad neki stogodišnjaci nemaju svoj, zasto bi mi imali. Čemu žurba. Polahko vrijeme je pred nama.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 feb 2022, 16:32

Stogodisnjak tu igra 100 godina,a neko od jucer ,samo koliko ce jos ostaje da vidimo,da li ce opstat ,posto nemaju namjeru pravit svoj?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 26 feb 2022, 16:35

Što se tiče incidenta na kraju utakmice radi se o tome da je neki pojedinac-provokator a inače ostrašćeni navijač jugokomunističkog kluba "sloboda-gorki" u stilu po(četnika) prvi verbalno napao Azmira i ostale navijače TC sa glasnim prostačkim pogrdnim uzvicima na konto izbjegličko-prognaničke populacije.Uslijedila je reakcija Azmira i drugova, pa zatim policije koja je riješila situaciju i pripitomila pomahnitalog gorkijevca.

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 26 feb 2022, 16:37

Pozitivanstav je napisao/la:
26 feb 2022, 16:06
26 feb 2022, 15:28
U najlakšoj od 5 utakmica koje igramo na pocetku napravili smo kiks i prosuli bodove. Na svom terenu i pred svojom publikom (realno danas nas je bilo pola pola s njima) nismo uspjeli pobjediti ekipu punu djece i poluamatera.
Prvo poluvrijeme smo igrali na nivou kantonalnih liga. Nukić vidno nervozan dobio karton i skrivio gol. Bez konkurencije nas najlošiji igrac danas. Migija je uzvukao postignuti gol da ugrozi ovu Nukićevu titulu.
Husref po običaju nema plan B. Izmjene konkretne tek oko 80. minute. Cirkusant na klupi opet bezveze dobi karton. Bojim se da ovo već radi namjerno, ne bih rekao da je baš tolika neznalica.
Nsue je pokazao u par navrata da zna lopte iako je promašio zicer za pobjedu u 90+.
Uglavnom nisam zadovoljan.
Na ovoj njivi niko ne zna.
Strasno je to na kakvom se terenu igra,jadno.
Ja se pitam kako je ikako noguce da je Tusanj uslovan teren,ne ide mi u glavu.
I ovaj Husic nesto se kofrci kao pravi klub,evropu ovo ono,na cemu ,na njivi..
Mani prosipanja lafine i sl,vec godinama.
Vise sam poceo pratit iz tih razloga,ajd neko konacno zeli nesto da napravi,pa evo kako ...
Teren jeste loš, ali pusti tu priču da je to glavni razlog.
Igrali smo na istom terenu i mi i oni.
Oni zabili i imali jos priliku dvije, a mi?
Jel bilo reakcije sa klupe?
Da se Azmir pita vjerovatno bi ga davno napravio, ali sta mislis da li može u TZ negdje dobiti ili bar kupiti plac za stadion? Znas li ti koliko prostora treba za jedan stadion i evo recimo gdje bi ga ti gradio u gradu? Treba biti realan, da bez svesrdne podrske gradske uprave (koju nema) ne moze nikad napraviti stadion.
Pa nek bar prestane pricat kako ce i ovo i ono.
Jasno je da je to puno novca i da se mora gledat na isplativost i sl ,al daj bar nek se ne prica prije reda.
Budi pametan,i skkntaj se da nije lahko nigdje dobit 15 dunuma zemlje u gradu.PDA,SDA,TAMO VAMO..
Postaje tip isti kao i drugi iz politike,to je tako,druzeci se takvim postaje isti.
Fakat sam se razocaro u sve oko tih najava,

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 26 feb 2022, 16:44

26 feb 2022, 16:37
26 feb 2022, 16:06

Na ovoj njivi niko ne zna.
Strasno je to na kakvom se terenu igra,jadno.
Ja se pitam kako je ikako noguce da je Tusanj uslovan teren,ne ide mi u glavu.
I ovaj Husic nesto se kofrci kao pravi klub,evropu ovo ono,na cemu ,na njivi..
Mani prosipanja lafine i sl,vec godinama.
Vise sam poceo pratit iz tih razloga,ajd neko konacno zeli nesto da napravi,pa evo kako ...
Da se Azmir pita vjerovatno bi ga davno napravio, ali sta mislis da li može u TZ negdje dobiti ili bar kupiti plac za stadion? Znas li ti koliko prostora treba za jedan stadion i evo recimo gdje bi ga ti gradio u gradu? Treba biti realan, da bez svesrdne podrske gradske uprave (koju nema) ne moze nikad napraviti stadion.
Jasno je da je to puno novca i da se mora gledat na isplativost i sl ,al daj bar nek se ne prica prije reda.
Budi pametan,i skkntaj se da nije lahko nigdje dobit 15 dunuma zemlje u gradu.PDA,SDA,TAMO VAMO..
Postaje tip isti kao i drugi iz politike,to je tako,druzeci se takvim postaje isti.
Ne znam, možda je meni promaklo, ali već duži period niko iz kluba nije spominjao ni najavljivao novi stadion. Niti kukao na razloge zbog kojih je teško doći do njeg.
To se pričalo prve druge godine, kad se vidjelo kakva je to nemoguća misija okrenulo se jačanju ekipe i lobiranju da se ovaj koliko toliko osposobi.
Na tom fonu dobili smo prednost u renoviranju terena, grad će sa kantonom uložiti u renoviranje tribine i jos nekih stvari ja stadionu i sl.
Opet kažem davno se o tome prestalo pricati, ne znam gdje si ti čuo da se najavljuje ili kuka u zadnje vrijeme.

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 26 feb 2022, 16:54

26 feb 2022, 16:44

Ne znam, možda je meni promaklo, ali već duži period niko iz kluba nije spominjao ni najavljivao novi stadion. Niti kukao na razloge zbog kojih je teško doći do njeg.
To se pričalo prve druge godine, kad se vidjelo kakva je to nemoguća misija okrenulo se jačanju ekipe i lobiranju da se ovaj koliko toliko osposobi.
Na tom fonu dobili smo prednost u renoviranju terena, grad će sa kantonom uložiti u renoviranje tribine i jos nekih stvari ja stadionu i sl.
Opet kažem davno se o tome prestalo pricati, ne znam gdje si ti čuo da se najavljuje ili kuka u zadnje vrijeme.
Pa nisam duzi period procitao nigdje,u pravu si..
I to druze oko terena je na dugom stapu,daj Boze da bude sta i od toga.
Pred nama je pa cemo vidjet,uzalud je placanje i dovodjenje skupih igraca dok se ne poprave uslovi..
Skroz tesko ce bit izborit evropu..

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 26 feb 2022, 17:06

26 feb 2022, 16:54
26 feb 2022, 16:44

Pa nisam duzi period procitao nigdje,u pravu si..
I to druze oko terena je na dugom stapu,daj Boze da bude sta i od toga.
Pred nama je pa cemo vidjet,uzalud je placanje i dovodjenje skupih igraca dok se ne poprave uslovi..
Skroz tesko ce bit izborit evropu..
Ove godine se treba raditi teren. I ja ne bih bio neki optimista da se ne radi o novcima od UEFE. Od njih kad nešto namjenski dobiješ to moras i opravdati u pfening.
Da je to obećao savez, grad ili neko treći i ja bih sumnjao i ne bih se nadao dok ne vidim radne mašine po stadionu.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 26 feb 2022, 17:34

Husrefu Musemiću je najbolje da se odmah sporazumno raziđe sa Tuzla Cityjem. PREVIŠE MU KLIPOVE U TOČKOVE POTURAJU I MIJEŠAJU MU SE U RAD.
NEMA SMISLA TROŠITI SVOJE ZDRAVLJE I UGLED NA TUZLA CITY HUSREFE.NIJE TO KLUB, NITI ĆE IKADA BITI.
MURATOVIĆU PREDLAŽEM DA DOVEDE MURINJA.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 26 feb 2022, 17:48

tuzlac je napisao/la:
26 feb 2022, 17:34
Husrefu Musemiću je najbolje da se odmah sporazumno raziđe sa Tuzla Cityjem. PREVIŠE MU KLIPOVE U TOČKOVE POTURAJU I MIJEŠAJU MU SE U RAD.
NEMA SMISLA TROŠITI SVOJE ZDRAVLJE I UGLED NA TUZLA CITY HUSREFE.NIJE TO KLUB, NITI ĆE IKADA BITI.
Kamo sreće da ode i da povede i tebe sa sobom da ova tema malo prodiše. Ili nek te vrati u staro jato gdje si bio uz klub x.
Ti si po ko zna koji put pokazao da ti je Husref iznad kluba, te da si navijač Husrefa a ne TC. Cuj Husref troši ugled na TC.
On ugleda odavno nema ni tamo gdje ga je stekao a kamo li kod nas gdje ga nije ni pokazao. Sretno vam obojici.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 26 feb 2022, 18:06

tuzlac je napisao/la:
26 feb 2022, 17:34
On ovdje nije iz ljubavi. Najplaceniji trener u PL, igrači preplaćeni i jedva bod protiv djece Slobode. Ko mu remeti planove. On izveo isti tim koji se i protiv Radnika obrukao.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 26 feb 2022, 20:07

@Tuzlac danas kad si vidio sastav ekipe pravo si se zaibretio. Taj isti tim je sastavio Husref. Vi kažete da mu se drugi miješaju u posao što može značiti da mu drugi kroje sastav. Ugledan trener kakav je Musemić to nebi dozvolio. Ako to dozvoli onda svoj ugled može objesiti mačku o rep. Njegov osnovni problem što nezna... ponavljam ne zna promijeniti poziciju igračima(zatekao Nukića kao beka, Mehidić mu nije počeo utakmicu u Slobodi kad je imao 22-23g. ovdje sa 31g. mu standardan itd.)jer i budala vidi da NUKIĆ nije primarno bek a da bi puno stabilnija odbrana bila da Damiru i Mustafi zamijeni pozicije. Vi volite Musemića (ja ga ne mrzim a poštujem njegove uspjehe) pa Vas molim da nabrojite u njegovoj trenerskoj karijeri mlade igrače koje je afirmiso u ekipama koje je trenirao.Muratović ne treba dovoditi Murinja....bolje bi bilo da Husu dovede Marcela,Albu,Humelsa, De Brujna i Salaha. Uz Kobija, Dofa i Džafića Evropa bi bila na dohvat ruke.Ovako da Bog da.Ako se Sloboda ovakva nije mogla pobijediti šta očekivati protiv Širokog i Veleža.Borac neću ni spomenuti.

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 26 feb 2022, 22:38

26 feb 2022, 16:28
klasik je napisao/la:

Policija kaže drugačije. Vi vjeruje "svojim očima" u priču koju ste od nekog čuli. Nemoj nam smetati na temi, imate svoju pa tamo širite priče koje ste "vidjeli svojim očima"
Cijim ti ocima vjerujes talentu? :urnebes:

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 26 feb 2022, 23:56

h1a2s3o4 je napisao/la:
26 feb 2022, 14:58
Žali Bože para koje Azmir ulaže. Nikakve igre sa odlicnim igracima za nasu ligu. Samo nekakvi ubacaji, nikakvih akcija, plana, organizacije..
Sledeca velika investicija Husica treba biti trener, jer ovaj je ocajan.

Lijep pozdrav i da ako Bog da izborite Evropu, pa onda po trenera kako valja.
Sa ovim Musemicem nece viditi ni Evrope a ako im sad nije jasno onda nikada nece biti samo stranca neka dovedu i rijesice probleme od ovih domacih ni jedan nije za 4 lige Njemacke . Ove igrace sto ima TC moraju se prosetati ligom :tokralju:

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 27 feb 2022, 13:04

mirza24 je napisao/la:
26 feb 2022, 23:56
h1a2s3o4 je napisao/la:
26 feb 2022, 14:58
Žali Bože para koje Azmir ulaže. Nikakve igre sa odlicnim igracima za nasu ligu. Samo nekakvi ubacaji, nikakvih akcija, plana, organizacije..
Sledeca velika investicija Husica treba biti trener, jer ovaj je ocajan.

Lijep pozdrav i da ako Bog da izborite Evropu, pa onda po trenera kako valja.
Sa ovim Musemicem nece viditi ni Evrope a ako im sad nije jasno onda nikada nece biti samo stranca neka dovedu i rijesice probleme od ovih domacih ni jedan nije za 4 lige Njemacke . Ove igrace sto ima TC moraju se prosetati ligom :tokralju:
Mislim i nadam se da Evropu ne bi trebali da propuste, jednostavno toliko kvalitetnih igraca ne bi trebalo da ispusti tu sansu.
Ali ako je istina da je Husref najplaceniji trener u ligi onda on to definitivno ne zasluzuje. Nekoliko je boljih trenera od njega u ligi.
Dudic, Jakirovic, pa i Vasoski vjerovatno...

Husic ako zeli znacajniji iskorak mora/treba dovesti talentovanog mlađeg i modernijeg trenera. Valjda se uvjerio da stariji treneri(citaj Husref) ne donose instant uspjeh.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 27 feb 2022, 18:52

Džaba Nsue, džaba Vuksic sve će ih nadri stručnjak Husref klupirati. Jedino što mu se može priznati je činjenica da je najviše kartonirani pojedinac PL. Staromodan, tvrdoglav i bolje ga se što prije riješiti.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 27 feb 2022, 19:10

Kad se pogledaju rezultati kola mozemo slobodno reci da smo mi gubitnici kola.
Prosopanjem dva boda protiv prosječne ekipe lider nam je dodatno pobjegao, a konkurencija za Evropu dodatno približila..

Igra u prvom poluvremenu nedostojna premijer lige.
Tek nesto vrijedno pomena je gol s početka drugog i pritisak zadnjih 15tak minuta kada nisu znali gdje su i kafa su upućivali dove da sudija sto prije svira kraj.

O namjernom nedonošenju lopte, te ubacivanjem druge nećemo trošiti riječi. Zna se ko se služi takvim trikovima.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.