Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hvala Pitarima za pobjedu u Trebinju
Da ne padnemo iz lige
Da ne padnemo iz lige
Široki Borac
4 žuta i 1 crveni
Velež Željezničar
12 žutih i 1 crveni
Sloboda Tuzla
11 žutih
Leotar Sarajevo
7 žutih
U punom sjaju povratak lige
4 žuta i 1 crveni
Velež Željezničar
12 žutih i 1 crveni
Sloboda Tuzla
11 žutih
Leotar Sarajevo
7 žutih
U punom sjaju povratak lige
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Utakmica koja nije samo posjecenija bila od premijerligaskih, nego i fudbalski bolja.
Ko sto svrakino kaze velak si Čelik.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Pomosnji najveci psihopata, kompleksas i osoba koja se hrani lazima. BOLEST
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Joj s tobom stvarno nikad nemam zelju da komuniciram, ali moram radin šire javnosti.antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 17:30Pomosnji najveci psihopata, kompleksas i osoba koja se hrani lazima. BOLEST
Evo nek javnost procjeni sta je realnije:
A) izlazi Azmir sa stadiona i udara slucajnog prolaznika krezubog anonimnog navijaca totalno nebitnog u njegovom životu.
B) totalni anonimus vrijeđa Azmira i prijeti kreće prema njemu. Mrzi ga bezrazložno iako Azmir za njeg do sad nije znao ni da postoji.
-
- Kontakt:
Hocemo li biti nijemi na ovu vicinu ociglednu lakrdiju kroz citavu sezonu?
Popušiš nam qrac i ti a i AzmirPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 feb 2022, 15:30Klub X se brani ko Kijev.
U zadnjim minutama dječaci neće nikako da donose loptu.
Nsue ide po nju, fotograf al oni neće, haman se umorili.
Pa se onda ubacuje i druga lopta kod kornera, seljački mentalitet džaba sto je rođeno u gradu.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
fukara87 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 17:41Popušiš nam qrac i ti a i AzmirPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 feb 2022, 15:30Klub X se brani ko Kijev.
Pa se onda ubacuje i druga lopta kod kornera, seljački mentalitet džaba sto je rođeno u gradu.![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Evo ga psihopata je na sceni.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 feb 2022, 17:40Joj s tobom stvarno nikad nemam zelju da komuniciram, ali moram radin šire javnosti.antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 17:30Pomosnji najveci psihopata, kompleksas i osoba koja se hrani lazima. BOLEST
A) izlazi Azmir sa stadiona i udara slucajnog prolaznika krezubog anonimnog navijaca totalno nebitnog u njegovom životu.
B) totalni anonimus vrijeđa Azmira i prijeti kreće prema njemu. Mrzi ga bezrazložno iako Azmir za njeg do sad nije znao ni da postoji.
Ja danas kad sam vidio glave i face vasih navijaca, sve mi je bilo jasno s kim posla imamo. A slabo ko od nasih naviajca je krezub, kao sto ti tvrdis. Dobro sad da ne lazem, nadje se poneki djedica od 70+ godina kojem fali poneki zub. Dok kod vas u grupi od 50 simpatizera, ne mozes skupit isto toliko zubića

A poglavicu vaseg necu da komentarisem. Dokaz da pare i moc ne mogu promijenit karakter i seljaka
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Dala se primjetiti razlika svakako na tribinama.antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 17:47Evo ga psihopata je na sceni.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 feb 2022, 17:40Joj s tobom stvarno nikad nemam zelju da komuniciram, ali moram radin šire javnosti.antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 17:30Pomosnji najveci psihopata, kompleksas i osoba koja se hrani lazima. BOLEST
Ja danas kad sam vidio glave i face vasih navijaca, sve mi je bilo jasno s kim posla imamo. A slabo ko od nasih naviajca je krezub, kao sto ti tvrdis. Dobro sad da ne lazem, nadje se poneki djedica od 70+ godina kojem fali poneki zub. Dok kod vas u grupi od 50 simpatizera, ne mozes skupit isto toliko zubića
A poglavicu vaseg necu da komentarisem. Dokaz da pare i moc ne mogu promijenit karakter i seljaka
Dok ste vodili to se ušutilo, ne zna ni da slavi haman nije naviklo na takvu situaciju. Tek kada smo izjednačili dolazite na svoje i kreće psovanje našim, sudijama pa onda i svojima. Tako teske psovke male djece, curica i svega sto je covjeku sveto.
Nije ni čudo po čemu ste poznati sirom BiH i zasto ste svima omraženi. Pozdrav i utopli se dobro, veliki je minus u gradu.
Baš se nećete boriti za Evropu ?svrakino1921 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:54Hvala Pitarima za pobjedu u Trebinju
Da ne padnemo iz lige

Zašto bi se Azmir tukao? Pošalje samo svog kera što ga prati. Najgori su oni što iz opanaka uđu u cipele.antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 17:30Pomosnji najveci psihopata, kompleksas i osoba koja se hrani lazima. BOLEST

- svrakino1921
- Kontakt:
Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 feb 2022, 15:30Klub X se brani ko Kijev.
Pa se onda ubacuje i druga lopta kod kornera, seljački mentalitet džaba sto je rođeno u gradu.

-
- Kontakt:
Dobro bolesnik. Imas li jos sta da dodas? Kad nemas sta da odgovoris na konkretnu temu koje se drzimo, pocnes od kulina bana pricat. Defektas si mrtvi, sto jest, jest. Vasi simpatizeri kad puste neartikulisane zvukove, imam osjecaj da sam se vratio u kameno doba.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 feb 2022, 17:53Dala se primjetiti razlika svakako na tribinama.antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 17:47Evo ga psihopata je na sceni.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 feb 2022, 17:40
Joj s tobom stvarno nikad nemam zelju da komuniciram, ali moram radin šire javnosti.
Dok ste vodili to se ušutilo, ne zna ni da slavi haman nije naviklo na takvu situaciju. Tek kada smo izjednačili dolazite na svoje i kreće psovanje našim, sudijama pa onda i svojima. Tako teske psovke male djece, curica i svega sto je covjeku sveto.
Nije ni čudo po čemu ste poznati sirom BiH i zasto ste svima omraženi. Pozdrav i utopli se dobro, veliki je minus u gradu.
O kakvom ti minusu? Zar ti stvarno bolesnice mislis da mi uopste razmisljamo o vama, koliko ti tvrdis?
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ako ti kažeš da ne razmišljaš onda je ok. Ja vjerujem da ti ne razmisljas, jer da bi to radio prvo bi morao imati čim.antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 18:02Dobro bolesnik. Imas li jos sta da dodas? Kad nemas sta da odgovoris na konkretnu temu koje se drzimo, pocnes od kulina bana pricat. Defektas si mrtvi, sto jest, jest. Vasi simpatizeri kad puste neartikulisane zvukove, imam osjecaj da sam se vratio u kameno doba.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 feb 2022, 17:53Dala se primjetiti razlika svakako na tribinama.antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 17:47
Evo ga psihopata je na sceni.
O kakvom ti minusu? Zar ti stvarno bolesnice mislis da mi uopste razmisljamo o vama, koliko ti tvrdis?
Drugi Bgm da, vidi se po psovkamq, po povicima i urlicima i po reakcijama. Ali otom potom to je vas problem.
Al bas je nesto hladno u gradu, bas je neki minus.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa vidiš da hoćemo. Dok vi budete kukali na suđenje, mi ćemo se smijati i govoriti kmee i obrnuto. I tako će biti sve dok se ne stane u kraj genocidaškom, pelene-profiterskom ujakovom isprdku. I kad to zlo otjeramo iz fudbala, vratimo se fino našem međusobnom, standardnom "klanju"zeljovac21 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 17:41Hocemo li biti nijemi na ovu vicinu ociglednu lakrdiju kroz citavu sezonu?
-
- Kontakt:
Cuj nakon jedne sezone vec bi mjenjali...polaaaako jarane redali ste se vi deceniju i medjusobno "klali".mi smo tek poceli a kako izgleda i potrajaceMaroonBjelave je napisao/la: ↑26 feb 2022, 18:12Pa vidiš da hoćemo. Dok vi budete kukali na suđenje, mi ćemo se smijati i govoriti kmee i obrnuto. I tako će biti sve dok se ne stane u kraj genocidaškom, pelene-profiterskom ujakovom isprdku. I kad to zlo otjeramo iz fudbala, vratimo se fino našem međusobnom, standardnom "klanju"zeljovac21 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 17:41Hocemo li biti nijemi na ovu vicinu ociglednu lakrdiju kroz citavu sezonu?

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zaboravljaš da je ovaj NS već bio pod sankcijama, pa se uspostavio komitet za normalizaciju.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑26 feb 2022, 18:27Cuj nakon jedne sezone vec bi mjenjali...polaaaako jarane redali ste se vi deceniju i medjusobno "klali".mi smo tek poceli a kako izgleda i potrajaceMaroonBjelave je napisao/la: ↑26 feb 2022, 18:12Pa vidiš da hoćemo. Dok vi budete kukali na suđenje, mi ćemo se smijati i govoriti kmee i obrnuto. I tako će biti sve dok se ne stane u kraj genocidaškom, pelene-profiterskom ujakovom isprdku. I kad to zlo otjeramo iz fudbala, vratimo se fino našem međusobnom, standardnom "klanju"zeljovac21 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 17:41Hocemo li biti nijemi na ovu vicinu ociglednu lakrdiju kroz citavu sezonu?![]()
Kako izgleda, uspostaviće se ponovo, a ujkinom isprdku tada ne preostaje ništa drugo nego nastavak plasmana pelena "žnj" kategorije.
Nastavak prvenstva donio dosta loše suđenje.
Zasad što sam upratio:
- upitan crveni karton za igrača Širokog
- ne dosuđen čist penal za Velež
- 2 gol Sarajeva iz ofsajda
- pregršt žutih kartona
Zasad što sam upratio:
- upitan crveni karton za igrača Širokog
- ne dosuđen čist penal za Velež
- 2 gol Sarajeva iz ofsajda
- pregršt žutih kartona
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt: