FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Miokarditis nije baš tako rijetka nuspojava covida; prema CDC-ju oni koji su imali covid imaju 15,7 puta veću pojavnost miokarditisa od onih koji covid nisu imali. Najbitnije je da se igrač potpuno oporavi da ne bi imao trajne posljedice, a prognoze su inače vrlo dobre.
Műller pozitivan na Covid, još je valjda samo Leva ostao koji je nije prebolovao.
Cini se da je ovo done deal. Jos jedan od onih za kojeg niko nije imao pojma. Ko ce ga znati, mozda je i Haaland zavrsen posao. 
Vjeruj da je otprilike takvo stanje u cijeli Njemackoj,najveci zatvor na svijetu sto se tice glupih mjera. Na svakom cosku testiranja,svaki Segment zivota se svodi na gripu.Brutalni su u tome, pretjeruju mnogo.Jos uz to Bavarska u svemu pa I u ovom prednjaci.
VOLIM BAYERN
Tolisso traži 16 mil godišnje za produženje ugovora pa jel' on lud ili bezobrazan ili je oboje.
Frajer u prosjeku po sezoni propusti 20 utakmica zbog povreda i opet imaš obraza ovako nešto tražiti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ništa nije gori od Comana.
Coman je jedini koji je tražio puno a nešto i dao kad je najvažnije, Goretzka, Gnabry i kompanija tu debelo kaska.
Dao je zato sto je napadac, a i to je upitno sta je dao. Pisao sam nedavno, kao ofanzivac u Bajernu ima poen na svake 2, 3 tekme sto je porazno.
Dao je više nego mahač.
To se ne moze gledati u tom kontekstu. Rijesio je finale LP i donio Bayernu klempu, i to ne tap inom nego je pofino tezak udarac glavom bio. Znam da izgleda ko da i ti mozes zabiti kad ti Kimmich centrira, ali u stvarnosti nije tako.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Gdje Gnabry kaska, bio medju top 3 kljucna igraca u 19/20.
Prati se Gravenberch veceras, valjda nece biti jos jedna propala investicija poput Renata. Barem sad imamo trenera koji vazi za dobrog tutora, naravno ako ne odleti do tad.
Još jučer se pisalo da je stanje sa Leonov povredom misterija i da se ne zna datum povratka, a danas već čudesan oporavak i napredak, novinari i njihova spika.
U svakom slučaju dobro bi bilo imati sve igrače na raspolaganju u finišu sezone.
U svakom slučaju dobro bi bilo imati sve igrače na raspolaganju u finišu sezone.
Davies sutra ima zakazan pregled nakon kojeg će se znati više kad bi se mogao vratiti treninzima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
Jest ih gadno gledat s 3 nazad. Al mi ide na qrac ovaj Nagelsmann.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Mislio sam da ne mogu igrati odvratniji fudbal ali razuvjerili su me.
I am not yet born; O hear me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Igra na nivou Dzemperka 
- farinelli123
- Kontakt:
Treba ubaciti Rocu mesto Lucasa recimo, i umrtviti igru malo,tj usporiti tempo, a dobiti igrača vise na centru. Sabitzera na levo, i pred kraj ubaciti Sanea.
•
- Omerbavarac
- Kontakt:
Igra sa ziheraskm pristupom, ne rizikuje se skoro nista i ide se na siguran bod. 
Vjerujem da ce u drugom dati malo vise gasa kao sto je to ranije bio slucaj, medjutim ovaj put je razlika sto nemamo nikakav zaostatak.
Hernandez je na bas glup nacin zaradio 5-i zuti karton u sezoni i samim tim je sebe odstranio iz sastava za derbi sa Leverkusenom.
Vjerujem da ce u drugom dati malo vise gasa kao sto je to ranije bio slucaj, medjutim ovaj put je razlika sto nemamo nikakav zaostatak.
Hernandez je na bas glup nacin zaradio 5-i zuti karton u sezoni i samim tim je sebe odstranio iz sastava za derbi sa Leverkusenom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Ma uzima to bayo laganini 0:2
Trenutno korisnika/ca: FranckRibery, Poligon10 i 4 gosta.