Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

Nije to pravilo. Desava se da u savezu imas studenta, zaposlene i porodicne ljude. Ne stizemo na vrijeme, ali kao sto si i sam rekao, svi ste naviknuti da u srijedu izlaze parovi i da imate preko 80 sati za tipovanje. Malo li je?!kraljttbvb je napisao/la: ↑23 feb 2022, 19:11Malo mi je bezveze ovo pravilo da nema novih parova dok ne izadje tabela.
Ispadne da igrači imaju samo 2-3 dana da tipuju (cet, pet i malo subote)...
Student prebaci ovo kolo na vrh i kad ce KUP, posto je trebo biti danas po kalendaruMig_Mig je napisao/la: ↑23 feb 2022, 19:49
Nije to pravilo. Desava se da u savezu imas studenta, zaposlene i porodicne ljude. Ne stizemo na vrijeme, ali kao sto si i sam rekao, svi ste naviknuti da u srijedu izlaze parovi i da imate preko 80 sati za tipovanje. Malo li je?!kraljttbvb je napisao/la: ↑23 feb 2022, 19:11Malo mi je bezveze ovo pravilo da nema novih parova dok ne izadje tabela.
Ispadne da igrači imaju samo 2-3 dana da tipuju (cet, pet i malo subote)...
Boldiranje isto tako,ali to radi jedan igrac godinama. Plus imamo ekipu koja uopste ne citira onako kako smo mi odradili i kako je najlakse za arhive,vec izmisljaju neku vrstu svog tipovanja. Uglavnom, vrlo brzo to moramo riješiti kroz pravilnik i nacin tipovanja.
Kad si to preso 18
Jel legenda i ekipa i dalje kopiraju parove igraca u drugim timovima koji su na vrhu liste strijelaca? Trebalo bi i to zabraniti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.