Kad je Ivobi tu, Everton ne gubi.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Pazite šta pišete protiv Romana, antisemitizam nije nimalo pohvalna stvar u 2022. godini.
Pa isto to ja govorim za Arsenalove tri zaostale s obzirom na protivnike.topnik1 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 18:40Manchester sada moze odigrati jos dvije tekme(s obzirom ko su im protivnici) opet bi bili dva boda ispred Arsenala ali sa 5 utakmica viseAlanSmith14 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 18:33Dva boda ispred Arsenala je sasvim dovoljno da se i nakon vaše 3 zaostale utakmice ostane u Top4.![]()
To je bila moja računica koja je dovela do ''definisanih Top4''.![]()
![]()

@bega_afc ... više ja vjerujem u vaš neuspjeh nego u Unitedov uspjeh. Naći ćete vi način da završite van Top4.
Ne kladim se. Ali eto može u avatar za cijelu narednu sezonu. To je blaže od odlaska s foruma.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Pep stavio Stonesa na RB, frajer Bambi na ledu, potpuno izubljen na toj poziciji.
Moze u avatara,AlanSmith14 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 18:51Pa isto to ja govorim za Arsenalove tri zaostale s obzirom na protivnike.topnik1 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 18:40Manchester sada moze odigrati jos dvije tekme(s obzirom ko su im protivnici) opet bi bili dva boda ispred Arsenala ali sa 5 utakmica viseAlanSmith14 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 18:33
Dva boda ispred Arsenala je sasvim dovoljno da se i nakon vaše 3 zaostale utakmice ostane u Top4.![]()
![]()
![]()
@bega_afc ... više ja vjerujem u vaš neuspjeh nego u Unitedov uspjeh. Naći ćete vi način da završite van Top4.
Ne kladim se. Ali eto može u avatar za cijelu narednu sezonu. To je blaže od odlaska s foruma.![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
To i Mahreza opet ostavio na klupi, kebabdžija igrač manje, 10 lopti izgubio.
Sastavili se s loptom nisu, Everton odličan, agresivan, ubiše ih u duel igri. Podsjećaju me na Liverpool.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa dobro ima i toga, Gundo jest loš. Ali generalno, moralo je doci i do pada u igri Citya, igrali su nadrealno dobro 3 mjeseca - a hoce da udare na sve frontove

Pa ne funkcionisu zaostale tako, kao da cemo protiv Liverpoola i Celzija igrati dvaput pa da ima neke veze.AlanSmith14 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 18:51Pa isto to ja govorim za Arsenalove tri zaostale s obzirom na protivnike.topnik1 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 18:40Manchester sada moze odigrati jos dvije tekme(s obzirom ko su im protivnici) opet bi bili dva boda ispred Arsenala ali sa 5 utakmica viseAlanSmith14 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 18:33
Dva boda ispred Arsenala je sasvim dovoljno da se i nakon vaše 3 zaostale utakmice ostane u Top4.![]()
![]()
![]()
Ne kladim se. Ali eto može u avatar za cijelu narednu sezonu. To je blaže od odlaska s foruma.![]()
United ima igrati protiv Citya, Celzija, Spursa, Arsenala, Liverpoola. Sve i jedan derbi im ostao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Pensioner26
- Kontakt:
Sa ovim današnjim kiksom United ja završio borbu za top 4 sigurno. Nisu realno ni zasluzili na ho-ruk biti.
Zasto je prijenos na sk2, a na sk1 hokej, wtf pa nije valjda da su i solak i djilas putinovi igraci???
CPOJ
https://www.chelseafc.com/en/news/2022/ ... abramovich
Auuu
Koliko kontam odluke kluba samo neće službeno ići preko njega, nego preko nekih članova kluba koji su već na funkcijama. Ne znam kako će se odraziti na ubacivanje para u klub.
Auuu
Al' nemam pojma šta to značiRoman Abramovich has handed over the stewardship of Chelsea Football Club to the Foundation, it has been confirmed.
What has been said?
In a statement released on Saturday, it read: "During my nearly 20-year ownership of Chelsea FC, I have always viewed my role as a custodian of the Club, whose job it is ensuring that we are as successful as we can be today, as well as build for the future, while also playing a positive role in our communities. I have always taken decisions with the Club’s best interest at heart. I remain committed to these values. That is why I am today giving trustees of Chelsea’s charitable Foundation the stewardship and care of Chelsea FC.
"I believe that currently they are in the best position to look after the interests of the Club, players, staff, and fans."

Koliko kontam odluke kluba samo neće službeno ići preko njega, nego preko nekih članova kluba koji su već na funkcijama. Ne znam kako će se odraziti na ubacivanje para u klub.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Klub je predao u ruke navijača!
"Dobrotvorna" organizacija koju je klub osnovao , a koja se bavila pomaganjem društvu, od sada će upravljati klubom.
"Dobrotvorna" organizacija koju je klub osnovao , a koja se bavila pomaganjem društvu, od sada će upravljati klubom.
Zadnja izmjena: Ozren, dana/u 26 feb 2022, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ovo znaci da predaje klub administraciji da vodi, i eventualno ako se situacija oduzi do ljeta nece moci upumpavati kapital kroz transfere. Celzi jednostavno funkcionise kao zaseban entitet sad
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Anarhija u Chelseau.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Everton na steroidima, nestvarno koliko trče 

Lamps.

Ali dzaba kad imaju maloumnike kao Keane.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.