Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Umjesto da gledaš kkao da što manje ljudi izgubi život oni gledaju kako što manje para da izgube fuj
Svabe phickice boje se ostat ce bez plina. Da im hoce zatvoriti prvi, pa nek se yebu i oni vise.
⚽FK Garaže⚽
- akisarajevo92
- Kontakt:
kada vidim po komentarima da valjda 90% Srba opravdava ovo sto radi Rusija postane mi neugodno koliko posjecujem njihove portale i gledam njihove kanale jer mi nemamo svoje da iole valja
Don't believe the hype.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Amin da i ostali tako dočekaju. Klanjaš i odeš ubijati nedužan narod, sramote islam.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma nek oni podrzavaju, al kolicina lazi koje izmisljaju i koje su odavno zamaglile istinu su nestvarne. Lazes sebe da se osjecas bolje i da bi navijao "za svoje" jer ne znas drugacije je bolest. Njima je i dalje zapad kriv, Ukrajina fasisti, Rusi spasavaju nesto i td. Kako je moguce da zivis u drzavi koja nema restrikcije na internet medije ( za razliku od Rusije), a i dalje biras da vjerujes u lazi i propagandu jer se ne mozes pomirit sa istinom?
Srbe al ozbiljno treba neko da povede iz mraka, civilizacija koja se umotava u grijehe proslosti i sadasnjosti jer ne znaju drugacije
Srbe al ozbiljno treba neko da povede iz mraka, civilizacija koja se umotava u grijehe proslosti i sadasnjosti jer ne znaju drugacije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma sta ce oni pali kurcu za usi... mogu se sada kurciti samo u svojoj vukojebini... za nas se ne sekiram, jer smo realni i normalni i osvijesceni za razliku od drugih... dzaba njima je to u krvi, ubijanje, silovanje, otimanje, laganje.. Ali dzaba opet ce ga popusiti kao i ovi... za par mjeseci ce se skroz prica okrenuti na nas mlin i vjerujem sad da ce bolji dani za nasu zemlju doci... Allah je jedan i on sve okrene na pravednu stranu... Bolesnici su bili i ostali... nek ne diraju nasu Bosnu a oni nek rqde sta hoce...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
da li je ovo tacno, da Ukrajinci ubijaju civile koji pokusavaju napustiti Mariupol
Don't believe the hype.
akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 20:19da li je ovo tacno, da Ukrajinci ubijaju civile koji pokusavaju napustiti Mariupol
Cim vidis koliko drka na ruse, znas da je to vlaska propaganda lazi...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
kako da znamo čija je vojska kad se obilježja ne vide o.Oakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 20:19da li je ovo tacno, da Ukrajinci ubijaju civile koji pokusavaju napustiti Mariupol
- akisarajevo92
- Kontakt:
ne znam, bila je situacija i danas gdje su presreli neke novinare i zamalo ih nisu roknuli na licu mjestaRule_hz je napisao/la: ↑26 feb 2022, 20:22akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 20:19da li je ovo tacno, da Ukrajinci ubijaju civile koji pokusavaju napustiti Mariupol
Don't believe the hype.
- AshburtonG
- Kontakt:
Destilerija puni molotove.

brate čitav dan love ruske vojnike koji se ubace u ukrajinsko stanovništvo, neke su hvatali i sa uniformama ukrajinske vojskeakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 20:24ne znam, bila je situacija i danas gdje su presreli neke novinare i zamalo ih nisu roknuli na licu mjestaRule_hz je napisao/la: ↑26 feb 2022, 20:22akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 20:19da li je ovo tacno, da Ukrajinci ubijaju civile koji pokusavaju napustiti Mariupol
Jel se Avdo Avdic izvukao
Jos jedan ratni zlocin. Rusi su prekrsili tonu medjunarodnih zakona o ratovanju, za ovo se mora odgovarati kakav god ishod bioFoSte95 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 20:26brate čitav dan love ruske vojnike koji se ubace u ukrajinsko stanovništvo, neke su hvatali i sa uniformama ukrajinske vojskeakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 20:24ne znam, bila je situacija i danas gdje su presreli neke novinare i zamalo ih nisu roknuli na licu mjesta
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Aleme ko je ovaj?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 8 gostiju.