Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Zasto Dodik i dalje suti i ne osudjuje sto je BiH osudila Ruse?
Pa valjda znaš šta su Čečeni prošli, sa tim istim svojim krvnikom rame uz rame sad idu sijati to što su oni već prošli.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Ovo je meni isto da Bužimljani sutra idu ratovat za Srbe jer su im ovi obnovili Bužim i dali nešto parica npr rahmetli Naniću (da je živ).
Ne mogu vjerovati da su takve oportunističke pizde.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ASD
- Kontakt:
Ma za sada ništa. Borbe se vode ali nam ništa ne govori o tijeku rata.
Rusi su uglavnom približili se gradovima, što je i normala kada ideš u brzi napad, ali ništa još nisu osvojili. Istina, još je rano.
Rusi su uglavnom približili se gradovima, što je i normala kada ideš u brzi napad, ali ništa još nisu osvojili. Istina, još je rano.
- AshburtonG
- Kontakt:
Umrijece mi telefon yebem ti linkove vise, moram ga vratit na fabricke postavke
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja kad quotam druge sa linkovima trudim se pokriti ih spoilerom, dobro bi bilo da uvedemo dekret za to

- Marsal
- Kontakt:
Oči me bole koliko danas buljim u telefon.
rekao je vec da je to jednostrana odluka Alkaja i da Bisera Turkovic sama vodi vanjsku politiku BiH tj. da je mvp okupirano od strane bosnjaka
Meni vec cetvrti dan, sve kazem necu sutra opet tako al ne moze se jbg. Ishod ovog sukoba ce biti izuzetno vazan i za nas ovdje.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Donnie Darko je napisao/la: ↑26 feb 2022, 21:11Kyiv: Ukraine forces using sheep in makeup as bait for Chechen fighters. Couple of them already killed using this method.

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Madal je napisao/la: ↑26 feb 2022, 21:32Donnie Darko je napisao/la: ↑26 feb 2022, 21:11Kyiv: Ukraine forces using sheep in makeup as bait for Chechen fighters. Couple of them already killed using this method.![]()

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Marsal
- Kontakt:
Ja u čet kad je počelo radio sam na održavanju, smrljo poso za sat vremena i zabio se u buharu i čito sve do pola 3. Onda fola sjeban otišo na presvlačenjeStevieG8 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 21:31rekao je vec da je to jednostrana odluka Alkaja i da Bisera Turkovic sama vodi vanjsku politiku BiH tj. da je mvp okupirano od strane bosnjaka
Meni vec cetvrti dan, sve kazem necu sutra opet tako al ne moze se jbg. Ishod ovog sukoba ce biti izuzetno vazan i za nas ovdje.

POTVRĐENO: RAKETE SU PALE NA DJEČJU BOLNICU U KIJEVU
Nekadašnji prevoditelj ukrajinskog predsjednika Juščenka u razgovoru na CNN upravo je kazao da su rakete pale na dječju bolnicu u Kijevu! Rekao je da je ta bolnica nedaleko njegove zgrade. Rekao je da je jedno dijete navodno izgubilo život.
Nekadašnji prevoditelj ukrajinskog predsjednika Juščenka u razgovoru na CNN upravo je kazao da su rakete pale na dječju bolnicu u Kijevu! Rekao je da je ta bolnica nedaleko njegove zgrade. Rekao je da je jedno dijete navodno izgubilo život.
Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 26 feb 2022, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Svijet da pomnije gleda na Bosnu, dali bi nam ordenje svima kad sa ovim ljudima uspijevamo odrzati mir i bilo kakvu stabilnost
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Al naziv teme gradjanski rat u Ukrajini na BL forumu. Ne mogu da ne prokomentarisem, jebote zivot kakva sizofrenija, pa Putin za ovo ne govori gradjanski rat vec vojna intervencija.
Znaci i da isključimo njihovu podrsku Rusima opet su retardirani jer ne znaju sta pišu.
Znaci i da isključimo njihovu podrsku Rusima opet su retardirani jer ne znaju sta pišu.
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 26 feb 2022, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Zubima im kožu gulit, pogan hegemonističkadeno_TM87 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 21:41POTVRĐENO: RAKETE SU PALE NA DJEČJU BOLNICU U KIJEVU
Walk on