Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Crknucu prateci ovo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Znači moraš nekoga linčovati preko twittera da ti izađe u susret... Administracija isto sranje i u USA... Cura neka kao novinarka radi u UA i trazila da joj odgode ispite. Prvo joj odbili i onda narod poceo prozivati
i sad ovo
i sad ovo

Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 26 feb 2022, 22:29, ukupno mijenjano 2 puta.
A Arvida što ih štanca, 110 postova danas. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Sta ako im stvarno razore gradove do koske,bil to NATO i USA mogli gledati bez intervencije,znam da onda odosmo svi u pm,ali kako bi to bilo gledati sa strane...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Znaci veceras je heavy weight napad 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Samo mudžiza da se desi pa da Harkov ne padne do sabaha, još danas se spremalo i usmjeravalo dosta teškog naoružanja tamo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Koliko samo lažnih vijesti po Twitteru da je to nevjerovatno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Knez osobno, šaljem četiri zadnje wbr rakete!
Da su mislili intervenirati vec biz to uradili. Prihavtit ce novu Putinovu vlast u Ukrajini kroz 2 godine i idu dalje.
Tri kamere iz Kijeva, ne devet.holyman je napisao/la: ↑26 feb 2022, 22:25https://youtu.be/k8yBajlwRwU
9 kamera iz kijeva uzivo, nigdje nista.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Marsal
- Kontakt:
Gledaj ovu strahotu, sravniće ga sa zemljom
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jok, izgleda ne pratis desavanja. Odsjekli su ih iz svake sfere medjunarodnih odnosa vec
ako već znaju da će biti bombardovanje valjda neki plan imaju pripremljen
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- AshburtonG
- Kontakt:
Bajraktari ubise brasno.
anonymous

O ovom Zelensky ce se vrsiti studije kako biti političar i vođa.
2015 godina glumio u seriji 'Servant of the People' ulogu ukrajinskog predsjednika a 2018 godine osnovao stranku Servant of the People
2015 godina glumio u seriji 'Servant of the People' ulogu ukrajinskog predsjednika a 2018 godine osnovao stranku Servant of the People

već sada se može reći istorijska ličnost kako za Ukrajinu tako i za komplet evropu
Šteta što u moj vakat nije bilo anonymousa.
Haman se nece spavat veceras
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, lol89 i 409 gostiju.