Ne znam meni je ovo totalno ludilo, zar je stvarno mislio da će proći bez ovakvih sankcija
SWIFT 10000000% nije ocekivao. Ovo nije obicna sankcija, ovo je vracanje drzave 50 godina unazad. Ekonomija i finansije su uvijek bile najjace oruzje modernog doba sto se upravo pokazuje
posljedice ce osjetiti i eu pogotovo njemacka zato su i odugovlacili mozda od amera dobili neke garancije ... citao sam negdje rusi se vec godinama rjesavaju dolara iz rezervi pa je to neki i nagovjestaj bio, prebacivali u zlato, kinesku valtu a i u euro ...
To sam vec rekao, svaki put ima dvije strane. Samo sto ce EU iskihat kratkorocno, a Rusija i kratkorocno i dugorocno.
Ovaj potez je veci nego sto mnogi razumiju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne znam meni je ovo totalno ludilo, zar je stvarno mislio da će proći bez ovakvih sankcija
Djeluje mi da namjerno ide da napravi atmosferu sami protiv svih. Ratko je to uradio sa RS-om, a evo vidimo i 20 godina kasnije da taj kultski mentalitet nije popustio ni sekunde. Napraviš sebi svoju istinu i sve ostalo je propaganda.
Sramota bi bila da se sad banuje epi kad je vec poceo baratat faktima
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nema informacije, fotografije, snimka i priče iz Ukrajine a da se nije pokazala lažnom, starom ili pogrešno predstavljenom. Za otok zmija više ne vjerujem ni da postoji.
Nema informacije, fotografije, snimka i priče iz Ukrajine a da se nije pokazala lažnom, starom ili pogrešno predstavljenom. Za otok zmija više ne vjerujem ni da postoji.
Nemoj da te Lesia čuje:
Tristane, mijenjam paket maramica za 10000 rubalja
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Danas napadose Njemacku kad ono zaokret.
Zato su toliko veliki.
Ne kaže se džaba "Švabo je to"
Mada javljaju američki mediji da je zaokret došao nakon Bidenovog telefonskog razgovora sa Olafom. Vrlo moguće da je dobio neke druge garancije.
Olaf je uspio da kaze ja ja naturlih, i sajze kad je spustio slusalicu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..