FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Kako ocjenjujete Kompanyja

1) odličan
12
71%
2) prosječan
4
24%
3) loš
1
6%

Ukupno glasova: 17

eaglebvb09
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la eaglebvb09 » 26 feb 2022, 20:05

Sto je za bivsu Jugu bio Tito , to je Sane za bayern!!
Zadnja izmjena: eaglebvb09, dana/u 26 feb 2022, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 feb 2022, 20:06

Na guzove. Sreca Sane proradi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 feb 2022, 20:07

Vodimo, možda bi i Lewa mog'o zabit'. :hmmmmm:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 feb 2022, 20:08

Centre forward je napisao/la:
26 feb 2022, 20:07
On ce tek kad bude 0:2.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 feb 2022, 20:11

Bundesliga je napisao/la:
26 feb 2022, 20:08
26 feb 2022, 20:07
On ce tek kad bude 0:2.
Lewa > Gerd :bale:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 feb 2022, 20:14

26 feb 2022, 20:11
Lewa > Gerd :bale:
Mozda za ove casuale.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 feb 2022, 20:48

Ovakvih pobjeda je itekako nedostajalo, pogotovo protiv ekipe koja nas je u proslim utakmicama znala dobrano obrukati i otresti.

Po meni je ovo danas vise nego zasluzena pobjeda, narocito glede drugog poluvremena.

Eintracht nije imao postene prilike jer su nasi odbrambeni igraci odradili dobar posao dok je napad stekao sa realizacijom iako je uspio stvoriti nekoliko dobrih prilika.

Mene sto se tice, ovaj stil nogometa je puno bolji od onog atomskog napadackog stila koji da je veceras primijenjen donio bi samo najmanje tri gola u nasoj mrezi.

Drugi par cipela je sto je ova pobjeda nevjerovatno vazna za psihicko stanje ekipe.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 feb 2022, 20:53

Zaslužena pobjeda gdje smo većim djelom kontrolisali utakmicu zadnja linija za pohvalu Hernandez-Upamecano i Sule.Najgori Sabitzer čovjek jednostavno smeta na terenu sudara se sa suigračima i glubi lopte kad se vrati Leon (amin Bože što prije) ovaj ga više neće zaigrati u prvih 11.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 feb 2022, 20:57

Lose je ovo, nemojte zezat. Krila se guse igrajuci wingbekove, na centru su uglavnom daleko od gola. Moraju trcati naprijed nazad stalno. Bez potrebe se trose bez podrske bekova i smanjuje se njihov doprinos napadu.

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 26 feb 2022, 21:17

Nema se tu sta puno rec da nije vec receno. Nakon skoro pa standardnog primanja 1, 2, 3+ golova ocito se obrana pokusala malo ustimat naustrb napada. I nesto bolje to jest izgledalo pozadi, al ne puno. Bar se gol nije primio, i jos jednom se pokazalo koliko je Mùller bitan ovoj ekipi.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 27 feb 2022, 00:54

Problem je što previše igrača nije u formi, Kimmich i Sabitzer odlaze naprijed gdje je ionako gužva i svi smetaju svima.

Klare

Post Postao/la Klare » 27 feb 2022, 07:19

Na koncu jedna prava taktička utakmica našeg Baye. Uživao sam u predstavi, stabilnosti u odbrani. Naša odbrambena linija kompaktna, sigurna. Hernandez igrao osigurača, bio na svim stranama, čak je najmanje bio na lijevom beku, a u napad nije išao, Sabicer je imao njegovu ulogu u napadu.

Stoga i manje stvorenih prilika naprijed, a odbrana uvijek na mjestu. ovaj trojac je dobio instrukcije vrlo precizne da igra odbranu i drži liniju.
Čak ni Musiala nije bio prisutan u napadu, jer je defanzivno igrao, a pokušavali smo preko Komana i Gnabrija, više po lijevoj strani, a Nagelsman je začinio i Sanea uveo, koji je imao ulogu drukčiju od Sabicera.

Nagelsmanu se mora odati veliko priznanje, da ekipa svaki put u drugom poluvremenu izgleda puno bolje, posebno kad je neriješeno ili gubimo, nađe mladić formulu za sve protivnike. A pamtim dok je Lajpciga trenirao, pa mi igrali derbi protiv njih, u drugoj polutki bi nas 20 minuta na konopcima držali, nismo mogli izaći iz 16. najvježije pamtim prošlogodišnje gostovanje Lajpcigu.

Radujem se utakmicama s ovakvim pristupom!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 feb 2022, 10:29

Malo je glupo reci da imamo problem sa nedostatkom igraca ali je bas tako. Fale Manu, pa onda Davies, pa Tolisso, Lav i Müller…4 od 11 startnih.
Npr. Sabitzer bi mogao pokriti lijevu stranu (igrao je mislim ove sezone tu) da nemamo problem sa sredinom, ovako je primoran igrati sa 3 pozadi tj. ne igra onu igru koju igramo sa 4231, kad smo kompletni.
Nastaviti sa 3 pozadi dok se ekipa ne kompletira, nemamo igraca za 4231 ocito.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 feb 2022, 10:33

Fake news. Neće igrati 4-2-3-1 i kada budu kompletni. A isto je neistina da nema igrače za 4-2-3-1 trenutno. Nema igrače za ovo što trenutno igra.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 feb 2022, 11:10

Pred nama je.
Jucer je poceo sa 4231; Lucas je bio puno vise kao LB nego kao LCB, Gnabry je bio beskoristan kao desno krilo, Sabitzera je Kimmich morao cupati sve vrijeme.
Kasnije se prebacio na 3 pozadi i uveo Sanea da igra Müllerovu poziciju i profitirao.
Primjetio sam da jos trazi „pravu“ formaciju, varira iz poluvremena u poluvrijeme bukvalno; jednu utakmicu pocinje sa 4 nazad pa zavrsi sa 3, drugu krene sa 3 pa se prebaci na 4, bas mixa.
Moja pretpostavka je da ce sve biti bolje kad se povrijedjeni vrate, pogotovo Davies.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 feb 2022, 11:15

Ma nije počeo sa 4 nazad. Samo su se Hernandez i Upamecano širili ka aut liniji po potrebi. Vidjet ćemo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 feb 2022, 12:07

Sretan rodjendan velikanu. :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 feb 2022, 21:28

Ma jučer je ono prilično dobro izgledalo, ne treba biti sitničav, jer nije lako dobiti utakmicu u Frankfurtu, to je jedno od težih gostovanja. Eintracht na svom stadionu gori, ore, a i publika gori... :D Bitno je bilo ulaziti u duele, boriti se, to su naši činili, a eto iz lijepe akcije smo postigli gol. Kimmich onako sjajno asistira, još pretrči 13 km, plus je još imao par jako dobrih akcija. Odbrana bila sigurnija i sve to ok....
A formacija često i buni, jer Julian jeste jedno vrijeme igrao standarno s 4 nazad, a ovo kada je počeo s trojicom, nije to ni klasično s trojicom, to ispadne ko da je s 3 i po stopera nazad. :) Krenulo se jučer npr sa četvoricom nazad, ali onda već u startu jedan bek bude istureniji, to je bio Pavard. Pa se onda ta desna desna pretrpava, pa ispadne da su i Pavard i Gnabry na krilu, a onda se Gnabry uvlači u sredinu, a tu je odmah iza njega i Musiala...Ima jedan dobar grafički prikaz formacije, ako nađem postavit ću, ali kada se to pogleda onda po tim postavkama je Julian jedinstven. I to su ta pretpavanja jedne strane svojstvena njemu, a na jedan način vrši i pretrpavanje sredine, posebno tog ofanzivnog dijela veznog reda, gdje se više igrača nabije u samom središtu.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 01 mar 2022, 16:57

Oliver Kahn was in Monaco to hold a meeting with Mino Raiola. One of the topics discussed was Ryan Gravenberch. At the moment, Bayern are in contact with the player's side to discuss a contract proposal, but still no offer to Ajax. Nothing is advanced yet

'Bayern are in contact with Raiola not only for Gravenberch. Let's see what happens for other players because we know the situation with Lewandowski has not been clarified yet' - @FabrizioRomano

The expectation around the club is that Bayern will meet with Robert Lewandowski's agent and make an offer. Lewandowski has several opportunities, but what he wants is to stay at Bayern and extend his contract [@FabrizioRomano, @podcastherewego]

Lewandowski's situation depends on Bayern. If the club offers him what he wants, he's prepared to sign and stay. If Bayern don't make the offer, Lewandowski would be prepared to leave this summer
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 03 mar 2022, 16:06

Šta mislite da li je ova situacija i dosta nejasna slika tima,budućnosti planova plod tranzicije i smjena u vrhu kluba,realno bilo je za očekivati trzavice i d ase osjeti odlazak Rumenigea i Hoeness.
Ono što me zabrinjava je zaista bar tako izgleda nedovoljno planski odradjenog posla i lutanje i sa željama za buduče potpise i sa trenutnim kadrom.
Odbrana,od De lihta,Rudigera,Cristiansena do Gintera,desni bek najtanji dio tima pored Bakua koji bi mogao doći njemac i zatvoriti cjelu stranu mi ganjama neke engleze,talente,lutamo.
Veza,napad,krila....totalna nepoznanica...Ganabry veliki ????
Musialla planira se kao u vezi,defanzivnije,ako igramo sa tri nazad ubuduće,gdjw če nam krila,kako pored Mullera,Sanea,Lewe......Dolasci spominju se sve neki talenti,super ali sve ovo djeluje dosta neozbiljno i neisplanirano,nekada se u martu znalo 90 posto stavri,sve rješeno... Sada veliki upitnik,sve od toga da li se okrečemo prodaji nedo bog,šta se Lewom,Ganabry ....
Wirtz bio želja sad se i ne spominje,sve u svemu mnogo mnogo pitanja i nesigurnosti...nešto pto nismo navikli od Bayerna

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.