ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Pa izjavio ili ne izjavio, zna se šta se očekuje od njih dvojice. Najbolje je kad teren "priča" umjesto njih.
Rafa je u sezonu uletio firiozno. Realno, niko ovo nije očekivao nakon one povrede.
A i u ovom godinama pokazuje da je priča o isključivo šljakašu običan mit.
Rafa je u sezonu uletio firiozno. Realno, niko ovo nije očekivao nakon one povrede.
A i u ovom godinama pokazuje da je priča o isključivo šljakašu običan mit.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Logično da mu nije, koga boli qrac za No1 u njegovim godinama. Ako usput dođe do No1, što da ne, ali mu nije ni u Top 5 ciljeva.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ja bih to postavio ovako a vrijedi i za novaka i za rafu
cilj broj 1 roland garos
cilj broj 2 wimbledon
cilj broj 3 us open
cilj broj 1 roland garos
cilj broj 2 wimbledon
cilj broj 3 us open
Ja imam osijecaj da ce Rafa sljaku "pojesti" ove godine. Gdje nastupi, to ce i osvojiti 
⚽FK Garaže⚽
Kad se Rona dobri uhvatio no1, malo da prokomentiram.
Rafa brani u sljedecem periodu titule u Rimu i Barceloni i polufinale Roland Garrosa.
Sa dobro odradjenom šljakom (skupiti bar 1500b do RGa i uzeti RG) on u drugom dijelu 2022g zasjeda na prvo mjesto vise nego sigurno.
Rafa brani u sljedecem periodu titule u Rimu i Barceloni i polufinale Roland Garrosa.
Sa dobro odradjenom šljakom (skupiti bar 1500b do RGa i uzeti RG) on u drugom dijelu 2022g zasjeda na prvo mjesto vise nego sigurno.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ja se samo nadam da ce i Nole odraditi americku turneju toliko da vidimo u kakvom je stanju i da li je ovaj AO vec iza njega ili je pustilo kakve tragove. Ako bude i Nole pravi, onda bi mogli gledati paklene okrsaje, Nadal dijeluje odlicno na pocetku godine. Ko bi rekao nakon one povrede da ce biti ovakvo stanje.
⚽FK Garaže⚽
Ma manje vise za ovo u toku godine da zasjedne ja govorim o YNo1, vec je skupio skoro 3000b sa sljakom i ova dva mastersa u americi imace sig preko 7000b sto je vec dovoljno da konkurise za Yno1,o tome govorimforgempp je napisao/la: ↑26 feb 2022, 15:23Kad se Rona dobri uhvatio no1, malo da prokomentiram.
Gledao sam nedavno video tog njegovog starta, kakva je ono igra bila, a Rafa se tad nagubio finala i finala protiv njega, sve zivo je dobio Djokovic.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
15-0 i 91. turnir u karijeri. Ako se ne varam 30. turnir van šljake.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nisam vidio taj zadnji pasus.
Nole je za no1 rekao da mu je to 5. ili 6. na listi prioriteta.
Znaci lazu i on i Rafa jel
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ne Nole je rekao da su mu bitni svi rekordi,sad kad drzi te rekorde naravno da mu je manje bitno,sad zeli GS.
Iskreno zaboli me qurac i za jednim i drugim,al ne volim pateticne izjave,pogotovo kad dodju od sampiona kakav je Rafa koji je sad trenutno glavni favorit za Yno1
Kad kaže da mu nije glavni cilj broj 1, čovjek misli na to da neće igrati dodatne turnire koji mu nisu u standardnom rasporedu i koje inače ne igra. Kad se ganja broj 1, onda se prijavljuju svi mogući turniri kao što je to Endi radio 2016. godine.ronaldo99 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 12:03Ne Nole je rekao da su mu bitni svi rekordi,sad kad drzi te rekorde naravno da mu je manje bitno,sad zeli GS.
Iskreno zaboli me qurac i za jednim i drugim,al ne volim pateticne izjave,pogotovo kad dodju od sampiona kakav je Rafa koji je sad trenutno glavni favorit za Yno1
Nadal će igrati ono što igra svake godine, kalendar je isti. A s obzirom na ovako dobar start sezone, naravno da već sada ima u podsvijesti da su mu velike šanse i da završi sezonu kao broj 1, ali za njega je najvažnije da ga zdravlje posluži, da stopalo izdrži. RG je jedini veliki cilj, sve ostalo je bonus.
U Acapulcu je odličan bio. Svjež, prepun samopouzdanja a i uslovi su fantastični za njega. Sporija podloga i baš visok odskok, Medvedeva je uništio.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bodi sam je izjavio da mu to nije cilj, i slozices se sam da su to bas pateticne izjave,cuj jedan od najvecih govori da mu to nije cilj,eto nije ti cilj da budes najbolje.
Rafi fali tih Yno1 i fali mu zavrsni masters,naravno da ce mu to biti ciljevi
Rafi fali tih Yno1 i fali mu zavrsni masters,naravno da ce mu to biti ciljevi
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma koga zanima Yno1, ako zavrsi sa 2 GSa vise? Prilicno sam siguran da bi Nadal sad potpisao, da Djokovic jos 5 godina bude Yno1, a da zavrsi ispred njega u GSovima.
Pa bez osvojenih GS titula nema ni Yno1 zar ne?AshburtonG je napisao/la: ↑27 feb 2022, 12:30Ma koga zanima Yno1, ako zavrsi sa 2 GSa vise? Prilicno sam siguran da bi Nadal sad potpisao, da Djokovic jos 5 godina bude Yno1, a da zavrsi ispred njega u GSovima.
- AshburtonG
- Kontakt:
Kako to mislis? Pa da je takva racunica, Nadal bi imao najvise, a realnost je totalno drugacija. Nadal je za razliku od Federera i Djokovica najbolji tenis vazda igrao na GS turnirima, a gubio razne meceve po Mastersima i ATP500.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma Nadalov najveći problem je što je u nekim sezonama kad je bio bara bara sa Noletom (2012/2014/2018) odustajao od sezone rano pa se stvorila kriva slika. Odličan procenat pobjeda ima na svim turnirima osim WTF. najbolji ikad čak statistički
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Stvarno fantastičan ulazak u sezonu od strane Nadala, vidjet ćemo ga sada na američkim Mastersima. Bit će tu jako zanimljivo, Medo brani 1/8 finala na IW za broj 1
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.