Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Upravo su Sjedinjene Američke Države natrpale Ukrajinu biolaboratorijama, koje su – vrlo moguće – korištene za proučavanje metoda za uništavanje ruskog naroda na genetskom nivou.

Sta se misli ovdje na forumu o Amerima? Jesu li samo rusi zli ili?
Sta bi po nas znacilo da Rusi dobiju rat ili sta ce znacit da izgube?
Sta bi po nas znacilo da Rusi dobiju rat ili sta ce znacit da izgube?

A te splačine koje Kalabuhovi pisari klepaju nisu vrijedne komentara.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne znam za vas, ali ja ovu njihovu stranicu moram prijavit za misleading information.
Svi bi trebali, najmanje što se može uraditi.AshburtonG je napisao/la: ↑27 feb 2022, 13:10Ne znam za vas, ali ja ovu njihovu stranicu moram prijavit za misleading information.
- AshburtonG
- Kontakt:
"Oni su na sve moguće načine demonstrirali podršku „nezavisnoj, mirnoj i demokratskoj“ Ukrajini, zemlji koja je, uz naklonost Zapada, postala leglo nacističke ideologije."Finn je napisao/la: ↑27 feb 2022, 13:12Svi bi trebali, najmanje što se može uraditi.AshburtonG je napisao/la: ↑27 feb 2022, 13:10Ne znam za vas, ali ja ovu njihovu stranicu moram prijavit za misleading information.
Gledaj ti sta oni pisu, bog te mazo. Pa je li ovo moguce?

- branimir85
- Kontakt:
Mogu onu sve zauzeti,ali će oni na kraju biti daleko najveći gubitnici,ovo će im se odbiti gore od glavu nego Afganistan.Samo treba pogledati širu sliku i sve je jasno i naravno nadam se da će mali diktatorčić crknuti u najvećim mukama.ASD je napisao/la: ↑27 feb 2022, 12:54Rusima vrijeme ne ide na ruku zbog sankcija.Arvid je napisao/la: ↑27 feb 2022, 12:51Harkov je ključ od starta. Rusi ako tu nisu u stanju napraviti značajniji iskorak onda nema potrebe ni da gube vrijeme u Kijevu.
Blizina granice ti garantuje minimalnu potrošnju logistike, brzinu pojačanje, ljudstva, oružja...da ne govorimo o Ruskim snagama u unutrašnjosti kojih ima solidan broj.
Tako da, ako Rusi tamo dobiju po nosu, to će biti fijasko za njih. Pa taman bili prisutni na samo 5% kapaciteta.
Ali ne treba nagliti, situacija se mijenja iz sata u sat. Samo, što više vremena prolazi, moral se uzdiže ili pada, baš kao i rezultati na terenu.
Oni moraju brzo nešto zauzeti
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Jbg, truju zdrav razum i logiku ali takva i slična propaganda rusa i pro-rusa nije neočekivana. Moraju nešto smisliti bez obzira koliko bilo netačno i naopako.
Koje sankcije imaju grace period od 30 dana, treba to oštrije biti.ASD je napisao/la: ↑27 feb 2022, 12:54Rusima vrijeme ne ide na ruku zbog sankcija.Arvid je napisao/la: ↑27 feb 2022, 12:51Harkov je ključ od starta. Rusi ako tu nisu u stanju napraviti značajniji iskorak onda nema potrebe ni da gube vrijeme u Kijevu.
Blizina granice ti garantuje minimalnu potrošnju logistike, brzinu pojačanje, ljudstva, oružja...da ne govorimo o Ruskim snagama u unutrašnjosti kojih ima solidan broj.
Tako da, ako Rusi tamo dobiju po nosu, to će biti fijasko za njih. Pa taman bili prisutni na samo 5% kapaciteta.
Ali ne treba nagliti, situacija se mijenja iz sata u sat. Samo, što više vremena prolazi, moral se uzdiže ili pada, baš kao i rezultati na terenu.
Oni moraju brzo nešto zauzeti
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
PrijavioFinn je napisao/la: ↑27 feb 2022, 13:12Svi bi trebali, najmanje što se može uraditi.AshburtonG je napisao/la: ↑27 feb 2022, 13:10Ne znam za vas, ali ja ovu njihovu stranicu moram prijavit za misleading information.

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Biolabovi,
Hazime imamo bingo
Hazime imamo bingo

- AshburtonG
- Kontakt:
Vec je par politicara povuklo temu tog grace perioda, te da se ukine, kako bi sankcije stupile na snagu odmah.
- Marsal
- Kontakt:
Gdje bi više volio živjeti, u Americi ili Rusiji?
Eto ti odgovora na tvoje pitanje. Najsmješnije ili žalosnije zapravo je što bi i ovi Putinovci u RS koji ordiniraju na forumu i brane njegov lik i djelo radije zapalili za Chicago nego Krasnodar ili Novosibirsk.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sta mislite koliko je opasno komentarisat objavu ruske ambasade i napisat im da su sizofrenicari?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bivši igrač Dynamo Kijeva, Milana i Chelseaja Andrij Ševčenko trenutno je u Engleskoj, no njegova porodica je ostala u ratnoj Ukrajini.
"U Londonu sam, ali moja majka, moja porodica i voljeni, moji ljudi, svi su u Ukrajini, jako brinem. Roditelji, majka i sestra blizu su Kijeva. Sve je u redu, ali ovo što se događa je strašno", rekao je Ševčenko, dodavši:
"Želim samo reći riječi podrške i zahvalnosti našoj hrabroj ukrajinskoj vojsci, predsjedniku, našem narodu koji danas brani našu zemlju. Sve je napravljeno da preživimo u ovom trenutku. Vi ste moji heroji, ponosan sam na svoju zemlju, ponosan sam na svoj narod".
"Mnogo je prosvjeda u Londonu. Komuniciramo na razini vlasti kako bismo organizirali pomoć koja je sada potrebna, dajemo sve od sebe", dodao je nekadašnji reprezentativa Ukrajine.
"U Londonu sam, ali moja majka, moja porodica i voljeni, moji ljudi, svi su u Ukrajini, jako brinem. Roditelji, majka i sestra blizu su Kijeva. Sve je u redu, ali ovo što se događa je strašno", rekao je Ševčenko, dodavši:
"Želim samo reći riječi podrške i zahvalnosti našoj hrabroj ukrajinskoj vojsci, predsjedniku, našem narodu koji danas brani našu zemlju. Sve je napravljeno da preživimo u ovom trenutku. Vi ste moji heroji, ponosan sam na svoju zemlju, ponosan sam na svoj narod".
"Mnogo je prosvjeda u Londonu. Komuniciramo na razini vlasti kako bismo organizirali pomoć koja je sada potrebna, dajemo sve od sebe", dodao je nekadašnji reprezentativa Ukrajine.
Zadnja izmjena: kolezeljovac, dana/u 27 feb 2022, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Goalgetter
- Kontakt:
Shevchenko i Klicko rusku djecu bacaju lavovima
Što se nas tiče jednostavno je,Marsal je napisao/la: ↑27 feb 2022, 13:17Gdje bi više volio živjeti, u Americi ili Rusiji?
Eto ti odgovora na tvoje pitanje. Najsmješnije ili žalosnije zapravo je što bi i ovi Putinovci u RS koji ordiniraju na forumu i brane njegov lik i djelo radije zapalili za Chicago nego Krasnodar ili Novosibirsk.
iz te jednačine isključiš onog ko ne želi da postojiš ti i ja u ovim granicama. Sve jasno, ma kakve posljedice nosilo.