Može li se ostati od bure ? Ima li ljudi na VELEtrznici?opalaopala je napisao/la: ↑27 feb 2022, 09:49Jel stolnog kao sorta grozđa , ima ono stolno i vinsko . Doduše istina je da se u Medjugorju vise sadi stolno pa je odma Medjugorje logično stolni . Šta ima gore jeste li orezali lozu , jel krenulo djubrenje ?
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Borac u borbi za titulu NiPodTackomRazno!!!
nema sanse, predaleko su. nema sanse da pridjemo na ispod 7-8 bodova!
nema sanse, predaleko su. nema sanse da pridjemo na ispod 7-8 bodova!
- ElCartel11
- Kontakt:
Zrinjski je titulu vec osvojio. Ljudi imaju sistem, trenera i niko od bitnih igraca ih nije napustio.
Ne vidim način, da izgube titulu taman, danas izgubili od Rudar.
Ps. Ante Vukušić ce preorati ovu ligu. Ako nije povrijedjen (a mislim da nije) TC je dobio ekstra napadaca koji ce im davati golove, asistencije a bice opasni i iz prekida (prosti udarci).
Ne vidim način, da izgube titulu taman, danas izgubili od Rudar.
Ps. Ante Vukušić ce preorati ovu ligu. Ako nije povrijedjen (a mislim da nije) TC je dobio ekstra napadaca koji ce im davati golove, asistencije a bice opasni i iz prekida (prosti udarci).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
ja ruku dajem da ce se zakuhat, kao da mi neka pticica govori da bi moglo tako bit

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Tuzla vec neplanski radi i razbacuju se parama bez ideje.
Prvo sto imaju 8 stranaca sada(znaci 3 ce uvijek na tribine znaci bacanje para).
Neznam sta je ovaj Nsue jucer igrao nisam gledao tekmu,inace se vodi ko bek ali vidim da je imao neke šanse jucer pa predpostavljam da ga je koristio ofanzivije? Tako da neznam na koju foru misli da ubaci njega Krpica i Vukusica zajedno?
Uglavnom nabacuju bez ideje igrace ,ali dobro je za ligu sto dolaze dobri igraci
Prvo sto imaju 8 stranaca sada(znaci 3 ce uvijek na tribine znaci bacanje para).
Neznam sta je ovaj Nsue jucer igrao nisam gledao tekmu,inace se vodi ko bek ali vidim da je imao neke šanse jucer pa predpostavljam da ga je koristio ofanzivije? Tako da neznam na koju foru misli da ubaci njega Krpica i Vukusica zajedno?
Uglavnom nabacuju bez ideje igrace ,ali dobro je za ligu sto dolaze dobri igraci
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Jel se orezalo stolno ? Jel se djubre bacilo ? Jel se prekopalo ? Pričaj nam malo kako teku radovi oko stolnog . I rezervisi nam loze i duhanaTruba1905burazeru je napisao/la: ↑27 feb 2022, 10:49Može li se ostati od bure ? Ima li ljudi na VELEtrznici?opalaopala je napisao/la: ↑27 feb 2022, 09:49Jel stolnog kao sorta grozđa , ima ono stolno i vinsko . Doduše istina je da se u Medjugorju vise sadi stolno pa je odma Medjugorje logično stolni . Šta ima gore jeste li orezali lozu , jel krenulo djubrenje ?
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Bezveze lik godinama baca pare na istrosene igrace od koji nema nista.Ove sezone ako ne izadju u Evropu mogu se slobodno ugasiti,a ako ispadnu iz kupa bit ce im grcevita borba.
Vukusic zadnje 3-4 godine samo luta,ispod 12-13k € mjesecno sigurno nije uopste htio da prica.
Nsue 16-17k ako ne i vise
Vukusic zadnje 3-4 godine samo luta,ispod 12-13k € mjesecno sigurno nije uopste htio da prica.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zrinjski, Borac, Tuzla i Sarajevo će izaći u Europu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 feb 2022, 11:20Bezveze lik godinama baca pare na istrosene igrace od koji nema nista.Ove sezone ako ne izadju u Evropu mogu se slobodno ugasiti,a ako ispadnu iz kupa bit ce im grcevita borba.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Moze li ikako da se tuzla izbaci iz ove jednacine
ima li bilo ko da udje umjesto njih

killafrommanilla je napisao/la: ↑27 feb 2022, 11:09ja ruku dajem da ce se zakuhat, kao da mi neka pticica govori da bi moglo tako bit![]()
Evo ti i ja se kladimo u avatar! Ili nesto drugo, moze sta god. Ja kazem da Borac nece prici Zrinjskom na manje od 7-8 bodova do kraja sezone.
Bujrum!
Vukusic ce igrati za 20.000€ , iako ni na to nije pristao u pocetku...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 feb 2022, 11:20Bezveze lik godinama baca pare na istrosene igrace od koji nema nista.Ove sezone ako ne izadju u Evropu mogu se slobodno ugasiti,a ako ispadnu iz kupa bit ce im grcevita borba.
U svakom slucaju mislim da je City dobio vrhunsko pojacanje za nasu ligu
Kad’ jednom prodje sve...
- ElCartel11
- Kontakt:
Zasto? Od njih barem možemo ocekivati, da se dodatno pojacaju i doguraju lijepo u Evropi.worchester je napisao/la: ↑27 feb 2022, 12:11Moze li ikako da se tuzla izbaci iz ove jednacineima li bilo ko da udje umjesto njih
Drugi par cipela je sto je Azmir lopov i prijavljuje igrače na minimalac, a ostalo na ruke. Ali to je posao za tuzilastvo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
dogovoreno! Neka bude 7b granica etvlakanje je napisao/la: ↑27 feb 2022, 12:14killafrommanilla je napisao/la: ↑27 feb 2022, 11:09ja ruku dajem da ce se zakuhat, kao da mi neka pticica govori da bi moglo tako bit![]()
Evo ti i ja se kladimo u avatar! Ili nesto drugo, moze sta god. Ja kazem da Borac nece prici Zrinjskom na manje od 7-8 bodova do kraja sezone.
Bujrum!

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- svrakino1921
- Kontakt:
Cuj gosp.Azmir se razbacuje parama
A sto je dao pozajmicu Pitarima
To nije razbacivanje para
GOLEM SI ZELJO
GOLEM SI ZELJO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima ali teško ove sezone. Ako ostanu ovi igrači u našim klubovima mogli bi zajedno napraviti dosta dobar rezultat u europi ove godine, da se državni koeficijent još digne.worchester je napisao/la: ↑27 feb 2022, 12:11Moze li ikako da se tuzla izbaci iz ove jednacineima li bilo ko da udje umjesto njih
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Dolaze stalno vjeruj, ali kako je sve prema slovu zakona koji vrjede u FBiH tako isto odu praznog zapisnika.
A Ante svakako nema kluba pa mu dobro dođe da odigra neku utakmnicu dok ponovo ne ode vani pa makar bio na minimalcu ili možda i džaba igrao.
-
- Kontakt:
Pa bas zato sto moralise i ganja neku kosmicku pravdu a on i njegov plasticni klub su primjer muljaze i lopovlukaElCartel11 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 13:13Zasto? Od njih barem možemo ocekivati, da se dodatno pojacaju i doguraju lijepo u Evropi.worchester je napisao/la: ↑27 feb 2022, 12:11Moze li ikako da se tuzla izbaci iz ove jednacineima li bilo ko da udje umjesto njih
Drugi par cipela je sto je Azmir lopov i prijavljuje igrače na minimalac, a ostalo na ruke. Ali to je posao za tuzilastvo.
-
- Kontakt:
Kamo sreće da je samo njima, pomaže čovjek gdje god stigne. Sevap je.svrakino1921 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 13:28Cuj gosp.Azmir se razbacuje parama
GOLEM SI ZELJO
-
- Kontakt:
Možeš li, molim te, potkrijepiti svoje navode o postojanju "muljaze i lopovluka". Eventualno neke dokaze, izvještaje, saopćenjq zvaničnih institucija? Bilo sta sto nije rekla-kazala?worchester je napisao/la: ↑27 feb 2022, 13:50Pa bas zato sto moralise i ganja neku kosmicku pravdu a on i njegov plasticni klub su primjer muljaze i lopovlukaElCartel11 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 13:13Zasto? Od njih barem možemo ocekivati, da se dodatno pojacaju i doguraju lijepo u Evropi.worchester je napisao/la: ↑27 feb 2022, 12:11Moze li ikako da se tuzla izbaci iz ove jednacineima li bilo ko da udje umjesto njih