Ma i ja mislim da ovi samo vrebaju i cekaju.Arvid je napisao/la: ↑27 feb 2022, 13:54Ovaj odnos Azerbejdžana bi mogao igrati veću ulogu i od EU/SAD odnosa. Zelenski i Alijev su sinoć imali razgovore.
Nagorno-Karabah nije bio tako davno, Ruske trupe su tamo i dalje kao garanti mira, a ne treba ni isključiti igru sa gasom koju Azerbejdžan već godinama drži na oku.
Definitivno treba pratiti poteze iz Bakua, mogu biti mnogo važniji za tok događaja nego što se misli.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- kolezeljovac
- Kontakt:
Mislim da je neophodno da se što prije u Bakuu ili Istanbulu održe pregovori. Zelenskom odgovara, valjda i onom ruskom keru bude okej.. Ode ovo u 3..
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Finska, Svedska ili Turskakolezeljovac je napisao/la: ↑27 feb 2022, 13:58Mislim da je neophodno da se što prije u Bakuu ili Istanbulu održe pregovori. Zelenskom odgovara, valjda i onom ruskom keru bude okej.. Ode ovo u 3..
Dolazi SAS kao "civilni dobrovoljci"

Iskoristio Putin topovsko meso u vidu Čečena pa sad mu treba neko drugi.kolezeljovac je napisao/la: ↑27 feb 2022, 13:44Minsk direktno ulazi u sukob, Bjelorusija se sprema objaviti rat Ukrajini?!
Bjelorusi odlični ćutuci za potpale na zapad vjerovatno, i pokušati spriječiti donacije koje idu preko Lavova.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Tesko Finska i Svedska.... Putin ih vec zamrzio...GG3 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 14:00Finska, Svedska ili Turskakolezeljovac je napisao/la: ↑27 feb 2022, 13:58Mislim da je neophodno da se što prije u Bakuu ili Istanbulu održe pregovori. Zelenskom odgovara, valjda i onom ruskom keru bude okej.. Ode ovo u 3..
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Eto, Rusi i Ukrajinci idu u Gomelj na pregovore. Valjda se ovo sve zavrsi danas.
-
- Kontakt:
A kako će se završiti? Jedino ako Rusi pristanu da se vrate nazad u Rusiju u što čisto sumnjam.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pa zahtjev Rusije ce biti predajte se da mi svoje postavimo.
Kakva ba Finska, historijski to Rusi nikad neće prihvatiti, Turska ili Mađarska.GG3 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 14:00Finska, Svedska ili Turskakolezeljovac je napisao/la: ↑27 feb 2022, 13:58Mislim da je neophodno da se što prije u Bakuu ili Istanbulu održe pregovori. Zelenskom odgovara, valjda i onom ruskom keru bude okej.. Ode ovo u 3..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Sve i da se pregovori odrze vjerujem da ne postoji ni minimum sanse da se usaglase.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa mislim da ce se Rusi vratiti nazad ako se srede neke garancije da NATO ne smije uci u Ukrajinu. Kako ce se to izvesti ne znam.Bundesliga je napisao/la: ↑27 feb 2022, 14:08A kako će se završiti? Jedino ako Rusi pristanu da se vrate nazad u Rusiju u što čisto sumnjam.
Ili to, ili ce se nastaviti ubijanje. Kako god, nadam se da ce doci do nekog sporazuma, mada mi se cini da neki ovdje navijaju da se nastavi.
Donbas tampon zona i pustiti Ukrajincima da odlučuju sami šta će i kako će. Oni evo danima pokazuju da nemaju namjeru biti beskičmena masa poput Bjelorusije.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema još zvanične potvrde iz Kijeva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vidjet cemo sta ce biti Ruski zahtjevi. Ukrajinski ce biti da se vojska povuce.
Ja da sam Ukrajina, rekao bih im eto vam te dvije pokrajine i krim i da vas ne vidim vise!
-
- Kontakt:
Mislim da bi to Ukrajinci prihvatili ali pod uslovom da Rusi vrate osvojene teritorije sem Luganska i Donbasa. Ali opet sumnjam da bi Rusi pristali na to. Ako bi, nek odmah završavaju. Ukrajini i nije toliko bitno da uđe u NATO sve dok jačaju vojsku i imaju podršku zapada, koju kako vidimo imaju itekako.dscile je napisao/la: ↑27 feb 2022, 14:12Pa mislim da ce se Rusi vratiti nazad ako se srede neke garancije da NATO ne smije uci u Ukrajinu. Kako ce se to izvesti ne znam.
Ili to, ili ce se nastaviti ubijanje. Kako god, nadam se da ce doci do nekog sporazuma, mada mi se cini da neki ovdje navijaju da se nastavi.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.