English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
This is Michael Owen level analysis. If we won all the games that we lost or drew we’d already have won the league…
Pogledaj samo komentare
Pogledaj samo komentare
Kakva bolan analiza, ovo je samo tabela koja pokazuje da smo stabilan tim kroz cijelu sezonu. Nisu prva tri iskljucena samo jer smo izgubili, nego zato sto nismo imali pola ekipe i imali dosta slucajeva covida, a ipak se nije odgadjalo.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Aha i mislio sam da je neko kukanje i pitanju.
Ceka se komentar katalonaca
-
- Kontakt:
Vjerujem da bi im navijaci biti sretniji sa ispadanjem uz puno golova.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑27 feb 2022, 13:03Jedini proaktivni trener u ligi otišao. Možda će Leeds izboriti ostanak, ali što im to vrijedi kada im utakmice neće biti atraktivne.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Pazi tabele
moze jedna kako bi liga izgledala da u njoj ne igraju city lpool celzi i united, bil arsenal bio prvi, ako bi da se proslavi

- wadethegreat
- Kontakt:
Kako je ovaj Van dijk strasan.
Cist dokaz krvavih ruku ambramoviča.
Cuj k9nflikt, pa koji crni konflikt, nazovi stvari pravim imenom: agresija, al ne moze jer nam je gazda fasista i ima para, i zbog njega smo tu gdje jesmo, jer bez njaga bismmo bili bez ovih par titula lp i nekoliko epla, a to nam je bitnije od toga sto nam je gazda sluga novog hitlera.
Fuj!
CPOJ
Eto nek je liverpool nesto konkretno napisao. Stavili zastavu ukraine na zid 
Danas finale, Amerika vs Rusija

Danas finale, Amerika vs Rusija
Ma de publicity, logicno da nece osuditi napad i priznati agresiju kad ih drzi Putinov jaran lol
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Ma ne radi se vise ni o liverpoolu, ni celsiju,ni fudbalu uopce,radi se o tome jesi li covjek ili nisi.
Ako neces reci istinu, bolje da nista nisi rekao, a ovako se prave fini , u rukavicama, a znamo sta je na rukama.
I liverpool isti ako ne osudi agresiju, ako bude stajao sa strane, ma nek se gone u mp3.
Ne govorim ovo s navijacke strane, nego ljudske, a to im svima izgleda fali.
CPOJ
Razumijemo se druze, al ja sam za to da se politika izbaci iz sporta, al ono je postalo sastavni dio sporta.qaa18 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 14:49Ma ne radi se vise ni o liverpoolu, ni celsiju,ni fudbalu uopce,radi se o tome jesi li covjek ili nisi.
Ako neces reci istinu, bolje da nista nisi rekao, a ovako se prave fini , u rukavicama, a znamo sta je na rukama.
I liverpool isti ako ne osudi agresiju, ako bude stajao sa strane, ma nek se gone u mp3.
Razumijem da navijaci unesu neke transparente, igraci odaju znak solidarnosti a sad da pisu svi klubovi o desavanjima vala nije potrebno.
Evo danas finale yebi me ako iko ce iko gledat tekmu sportski praceno.
To je veceras liverpool protiv rusije iako su svi igraci u Natu

Ma samo nek se rokaju..i jedni i drugi..ja sa 16 istjeran i mobilisan...šta biti čovjek ili ne biti čovjek...pogledajte izvještaj o Ukrajincima u Prijedoru 92...boli me . ..moj samar neće sa mene....
Džaba je, valja navijati za Liverpool za spas fudbala. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kako je Sa jak golman
soxx je napisao/la: ↑27 feb 2022, 14:56Razumijemo se druze, al ja sam za to da se politika izbaci iz sporta, al ono je postalo sastavni dio sporta.qaa18 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 14:49Ma ne radi se vise ni o liverpoolu, ni celsiju,ni fudbalu uopce,radi se o tome jesi li covjek ili nisi.
Razumijem da navijaci unesu neke transparente, igraci odaju znak solidarnosti a sad da pisu svi klubovi o desavanjima vala nije potrebno.
Evo danas finale yebi me ako iko ce iko gledat tekmu sportski praceno.
To je veceras liverpool protiv rusije iako su svi igraci u Natu![]()
Ti da si da se politika izbaci iz sporta ne bi navijao za Celzi. Celzi je kreacija covjeka koji je bliski saradnik Putina. Pa apsulutno sav uspjeh Celzija se zasniva na novcu tog covjeka, kako onda odvojit sport i politiku?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.