Nece jos dugo vjeruj miNajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:03Crveni karton za Siroki protiv Borca u 1.poluvremenu
2 penala za Radnik protiv Posusja+crveni karton najboljem igracu Posusja
Svaki igrac Veleza koji je imao 2 zuta,dobio je i 3.te propusta sljedece kolo protiv Borca(4 igraca cini mi se)
Sudci uspjesno ispunili zadatak za ovo kolo![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Provjeri mi kako je vas namjestio protiv Zelje, ko vam ima dva kartonaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:03Crveni karton za Siroki protiv Borca u 1.poluvremenu
Svaki igrac Veleza koji je imao 2 zuta,dobio je i 3.te propusta sljedece kolo protiv Borca(4 igraca cini mi se)
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Djokanovickillafrommanilla je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:08NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:03Crveni karton za Siroki protiv Borca u 1.poluvremenu
Provjeri mi kako je vas namjestio protiv Zelje, ko vam ima dva kartona
Palic
Varesanovic
Trako
Velkoski
Ahmetovic
Ramic
Nije strasno,mada ide bar 2-3 3.zuti.Djokanovicu prvom sigurno.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 27 feb 2022, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Dobro si Zuka odradio,samo zamjeni vrijednost Ćosića i Radovića molim te,nije realan odnosno njih dvojica.
I Peco kako pade ,ne vrijedi ništa,od U21 reprezentacije do vrijednosti juniora,Demire,Demire .......
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Samo Andrej od bitnijih, bit ćemo spremni da guzimo vicinu prćijukillafrommanilla je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:08Provjeri mi kako je vas namjestio protiv Zelje, ko vam ima dva kartonaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:03Crveni karton za Siroki protiv Borca u 1.poluvremenu

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
ocigledno da ti nemas ni gram finansijske pismenosti. i sam si rekao da SSH ima dodatne izvore prihoda (kao sto nema), ne bi azmir morao davati pare iz svog dzepa i zbog toga je po tebi ovo opravdano. inace bi prijavljivao pod puni iznos! a pod dodatne izvore si naveo clanarine, marketing, ulaznice, shop...Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑27 feb 2022, 15:49Imas li ti i gram finansijske pismenosti?vlakanje je napisao/la: ↑27 feb 2022, 15:34evo kao djetetu od 10 godina, sta od ovog nije ispostovano u nekoj random firmi u fbih koja radnike placa na isti nacin, minimalac plus koverta?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑27 feb 2022, 15:28
Da bi neko radio u FBiH mora biti prijavljen u PU (Zakon o radu FBiH)
Ko je u radnom odnosu postaje obveznik po Zakonu o doprinosima te Zakon o porezu na dohodak.
Vlada FBiH utvrđuje iznos najniže plate (543 KM od 01.01.22)
Sta od ovog nije ispoštivano?
i u toj firmi imas gazdu koji svoje pare daje kao platu u koverti! je l' to po zakonu?
po toj logici bi onda svi mogli tako da prijavljuju radnike!
a to sto vi nemate sponzore, ne gura vas grad-kanton-drzava... sto ne prodajete dresove i clanske dovoljno govori ko ste, sta ste i koliko znacite gradu-kantonu-drzavi i ljudima koji u njima zive.
realno, to je tako.
Firma je poseban subjekt, niti jedan gazda ne daje u nju pare osim početnog osnivackog kapitala.
Firma nesto naplati i u toj cijeni imas troškove nabavke, radnika, poreza, doprinosa i ono sto ostaje vlasniku.
Znači firma zaradi i njeni radnici.
Zamisli da imaš firmu i pored nje jos izvora prihoda. Firma prihoduje milion, plati dobavljace, radnike, poreze, doprinose i nesto ostane i vlasniku. Eh iz tih drugih izvora prihoda (koji su čisti jer su jednom negdje oporezovani) ti imas pravo nagraditi radnike sa po jos jednom stojom, miljom ili koliko vec hočes.
To sto im dajes sa strane nije ostvarila ta firma da bi bio prekrsaj ili krivicno djelo.
Totalno nepoznavanje poslovnih procesa i tu moja rasprava s tobom prestaje.
dakle sve ono sto donosi publika koja prati klub! 'dje ba zapelo u SSH po tom pitanju?! a da... zaboravio sam...
ali i to na stranu, vrtimo se u krug... nema smisla...
sportski pozdrav.
- Antipolitika3
- Kontakt:
14 bodova prednostisvrakino1921 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 15:16Cestitam na tituli
I da provalite makar u grupe Konferencijske Lige

DOMINACIJA ali kakva igra na nakaradnom terenu i moc

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 17:4814 bodova prednostisvrakino1921 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 15:16Cestitam na tituli
I da provalite makar u grupe Konferencijske Lige![]()
![]()
![]()
DOMINACIJA ali kakva igra na nakaradnom terenu i moc![]()

-
- Kontakt:
Treba odvojiti TC kao pravno lice i Azmira kao fizičko lice i sve ti daje odgovor. Budzet TC pokriva uspješno preuzete obaveze prema dobavljacu igracima i drzavi. To sto Azmir dopuni sa strane uz svojih prihoda to je druga stvar. Nista nelegalno nema.vlakanje je napisao/la: ↑27 feb 2022, 17:20ocigledno da ti nemas ni gram finansijske pismenosti. i sam si rekao da SSH ima dodatne izvore prihoda (kao sto nema), ne bi azmir morao davati pare iz svog dzepa i zbog toga je po tebi ovo opravdano. inace bi prijavljivao pod puni iznos! a pod dodatne izvore si naveo clanarine, marketing, ulaznice, shop...Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑27 feb 2022, 15:49Imas li ti i gram finansijske pismenosti?vlakanje je napisao/la: ↑27 feb 2022, 15:34
evo kao djetetu od 10 godina, sta od ovog nije ispostovano u nekoj random firmi u fbih koja radnike placa na isti nacin, minimalac plus koverta?
i u toj firmi imas gazdu koji svoje pare daje kao platu u koverti! je l' to po zakonu?
po toj logici bi onda svi mogli tako da prijavljuju radnike!
a to sto vi nemate sponzore, ne gura vas grad-kanton-drzava... sto ne prodajete dresove i clanske dovoljno govori ko ste, sta ste i koliko znacite gradu-kantonu-drzavi i ljudima koji u njima zive.
realno, to je tako.
Firma je poseban subjekt, niti jedan gazda ne daje u nju pare osim početnog osnivackog kapitala.
Firma nesto naplati i u toj cijeni imas troškove nabavke, radnika, poreza, doprinosa i ono sto ostaje vlasniku.
Znači firma zaradi i njeni radnici.
Zamisli da imaš firmu i pored nje jos izvora prihoda. Firma prihoduje milion, plati dobavljace, radnike, poreze, doprinose i nesto ostane i vlasniku. Eh iz tih drugih izvora prihoda (koji su čisti jer su jednom negdje oporezovani) ti imas pravo nagraditi radnike sa po jos jednom stojom, miljom ili koliko vec hočes.
To sto im dajes sa strane nije ostvarila ta firma da bi bio prekrsaj ili krivicno djelo.
Totalno nepoznavanje poslovnih procesa i tu moja rasprava s tobom prestaje.
dakle sve ono sto donosi publika koja prati klub! 'dje ba zapelo u SSH po tom pitanju?! a da... zaboravio sam...
ali i to na stranu, vrtimo se u krug... nema smisla...
sportski pozdrav.
A to što jos uvijek nemamo veliku bazu navijača, velike prihode i sponzore pa to ne dolazi preko noći. Nama je ovo tek 4. sezona u PL. Kada se stekne neki status, eventualno nešto osvoji, izađe u Evropu onda eto i sponzora i publike.
Pa sta ocekujes od kluba koji je nedavno usao u elitu da ima navijača kao Željo, da posluje kao Bayern da prodaje igrace kao Dinamo. Za to treba vremena, truda i rada. Ali pred nama je, idemo ka tom nekom cilju da se postavimo na fudbalsku mapu regije i Evrope.
Mi stvaramo historiju a ne zivimo i pripisujemo uspjehe i trofeje drugog kluba sebi. Ček ček koje trofeje, a da zaboravio sam ...
Evo gledam Liverpool - Chelsea i kontam kakav je Celik gigant, odigrali ste 4-4 sa Evropskim gigantom

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
To i oni za sebe kazu. Kakav smo gigant, kad smo nekad igrali 4-4 sa Čelikom. Jbga tako ti je sa tim velikanima, znas i samOnlyLeft22 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 18:12Evo gledam Liverpool - Chelsea i kontam kakav je Celik gigant, odigrali ste 4-4 sa Evropskim gigantom![]()

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Znam ja to dobroredbull93 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 18:26To i oni za sebe kazu. Kakav smo gigant, kad smo nekad igrali 4-4 sa Čelikom. Jbga tako ti je sa tim velikanima, znas i samOnlyLeft22 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 18:12Evo gledam Liverpool - Chelsea i kontam kakav je Celik gigant, odigrali ste 4-4 sa Evropskim gigantom![]()
![]()

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Želji i Borcu prijete suspenzije zbog duga prema bivšim igračima
Fudbalski klubovi Željezničar i Borac mogli bi biti suspendovani ukoliko ne isplate dugovanja prema bivšim igračima.
Kako je potvrđeno za Faktor tim sa Grbavice je u većim problemima od Banjalučana, jer je dvojici bivših igrača dužan isplatiti više od 35 hiljada KM, što je skoro duplo više nego što je dužan Borac. Krajnji rok za uplatu je 7. mart. Željo narednog vikenda u gradskom derbiju dočekuje Sarajevo (5. marta), tako da moguća suspenzija ne bi utjecala na derbi...
Disciplinska komisija FSBiH na posljednjoj sjednici u Sarajevu donijela je odluku da je Željo dužan Luki Miletiću 18.200 KM, a Siniši Stevanoviću 17.000 KM. Također, klub će morati isplatiti i troškove postupka (još po 600 KM).
S druge strane Borac je dužan isplatiti Dejanu Uzelcu 20.000 KM i troškove postupka (600 KM).
Banjalučane je "tužio" još jedan bivši igrač - Đorđe Ćosić, ali je Disciplinska komisija FSBiH "odbacila je zahtjev za izvršenje sporazuma i zahtjev za pokretanje postupka".
Suspenzija prijeti i Zvijezdi 09 i to zbog duga prema Bojanu Markoviću (6.916 KM) i Ognjenu Đelmiću (7.030,50 KM).
Fudbalski klubovi Željezničar i Borac mogli bi biti suspendovani ukoliko ne isplate dugovanja prema bivšim igračima.
Kako je potvrđeno za Faktor tim sa Grbavice je u većim problemima od Banjalučana, jer je dvojici bivših igrača dužan isplatiti više od 35 hiljada KM, što je skoro duplo više nego što je dužan Borac. Krajnji rok za uplatu je 7. mart. Željo narednog vikenda u gradskom derbiju dočekuje Sarajevo (5. marta), tako da moguća suspenzija ne bi utjecala na derbi...
Disciplinska komisija FSBiH na posljednjoj sjednici u Sarajevu donijela je odluku da je Željo dužan Luki Miletiću 18.200 KM, a Siniši Stevanoviću 17.000 KM. Također, klub će morati isplatiti i troškove postupka (još po 600 KM).
S druge strane Borac je dužan isplatiti Dejanu Uzelcu 20.000 KM i troškove postupka (600 KM).
Banjalučane je "tužio" još jedan bivši igrač - Đorđe Ćosić, ali je Disciplinska komisija FSBiH "odbacila je zahtjev za izvršenje sporazuma i zahtjev za pokretanje postupka".
Suspenzija prijeti i Zvijezdi 09 i to zbog duga prema Bojanu Markoviću (6.916 KM) i Ognjenu Đelmiću (7.030,50 KM).
Ide nova "akcija" za Miletića i Stevanovića... 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Koliko sre susjedi prodali karti za derbi? Kako ide akcija?
- FKS -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
950 za 7 dana

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- svrakino1921
- Kontakt:

Zbog papirologije je propustio i prvi meč u Mostaru, no sada će biti u kombinaciji za duel sa FK Sarajevo u subotu od 17 sati.
“Armin Hodžić je rođen 29. februara 2000. godine u Tuzli. Prošao je omladinske selekcije Slobode, a potom igrao i za prvim jednu sezonu nakon čega odlazi u Španiju i potpisuje za Alcoron 2020. godine. Iz redova Alcorona išao je na posudbu u portugalski Estoril.
Hodžić je prošao pripreme sa našim Klubom, a pravo nastupa imat će već u subotu protiv Sarajeva“, stoji u objavi FK Željezničar.
E
Evo i centarfora imamo protiv Pitara

GOLEM SI ZELJO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Golem si željkane, koristit ces centralnog veznog na spicu 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nikakav igrac realno, ako mislite da cete se usrecit sa njim onda se nadajte
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.