Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
A nisam upratio zasto Rusija ne zeli Nato blizu svoje granice, zasto se boje istog i zasto su u zavadi?
Zasto i Rusi jednostavno ne pristupe NATO-u ?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Nije nikad ni bilo o NATO savezu, hoce ljudi da Ukrajina =BjelorusijaJohnCleese je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:35A nisam upratio zasto Rusija ne zeli Nato blizu svoje granice, zasto se boje istog i zasto su u zavadi?
To sam i ja neki dan razmišljao, da pristupe NATOu obezmislili bi gaJohnCleese je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:35A nisam upratio zasto Rusija ne zeli Nato blizu svoje granice, zasto se boje istog i zasto su u zavadi?
I to uglavnom ljudi od 18-20 godina, naivni čečeni i krimski tatari.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- Marsal
- Kontakt:
Imam osjećaj da ruski vojnici nemaju nikakav moral da ratuju sa Ukrajincima. Sve što su i napravili izgleda napravili su raketiranjem i granatiranjem. Nisam poznavalac vojničkih taktika ali kad ruska pješadija treba nešto odraditi Ukrajinci ih izgleda lagano odbiju. Mislim da se ovim ljudima i ne ratuje posebno.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- Donnie Darko
- Kontakt:
Naravno da im se ne ratuje, nisu ni znali da idu u rat/invaziju do zadnjeg trena. Nit su obučeni za toga.Marsal je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:40Imam osjećaj da ruski vojnici nemaju nikakav moral da ratuju sa Ukrajincima. Sve što su i napravili izgleda napravili su raketiranjem i granatiranjem. Nisam poznavalac vojničkih taktika ali kad ruska pješadija treba nešto odraditi Ukrajinci ih izgleda lagano odbiju. Mislim da se ovim ljudima i ne ratuje posebno.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Isto kao sto ste vi ameri podrzali sirijce,libijce,palestince itd.. ili ste vjerovali u postojanje bin ladena, islamske države???alemsa je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:17Logicno da Rusi imaju svoje razloge ali to ne znaci da je to ispravno, samo je ispravno stati na stranu Ukraine koja se brani od ciste agresije jedne od najvecih svijetskih vojnih sila, brani svoje kuce, svoju familiju, svoj intregritet i svoju avliju, svako normalan bi podrzo Ukrajince bez pola pomisljaja.
Max Allegri
- Marsal
- Kontakt:
Ma to mi je malo nevjerovatno, isto što su kod nas u ratu svi zarobljenici govorili da su bili natjerani, niko nije bio dobrovoljac.Donnie Darko je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:44Naravno da im se ne ratuje, nisu ni znali da idu u rat/invaziju do zadnjeg trena. Nit su obučeni za toga.Marsal je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:40Imam osjećaj da ruski vojnici nemaju nikakav moral da ratuju sa Ukrajincima. Sve što su i napravili izgleda napravili su raketiranjem i granatiranjem. Nisam poznavalac vojničkih taktika ali kad ruska pješadija treba nešto odraditi Ukrajinci ih izgleda lagano odbiju. Mislim da se ovim ljudima i ne ratuje posebno.

Ali vjerujem da su imali garancije i uvjeravanja komande da će to biti šetnja kroz park i da neće biti problema.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
https://vm.tiktok.com/ZMLBKdp5c/JohnCleese je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:35A nisam upratio zasto Rusija ne zeli Nato blizu svoje granice, zasto se boje istog i zasto su u zavadi?
Jedno zlo ne opravdava drugo.Mig_Mig je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:46Isto kao sto ste vi ameri podrzali sirijce,libijce,palestince itd.. ili ste vjerovali u postojanje bin ladena, islamske države???alemsa je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:17Logicno da Rusi imaju svoje razloge ali to ne znaci da je to ispravno, samo je ispravno stati na stranu Ukraine koja se brani od ciste agresije jedne od najvecih svijetskih vojnih sila, brani svoje kuce, svoju familiju, svoj intregritet i svoju avliju, svako normalan bi podrzo Ukrajince bez pola pomisljaja.
Nisam podrzavo rat ni u Iraku ni Afganistanu, niti bilo ciju agresiju, oba se na kraju ispostavili kao promasaji.Mig_Mig je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:46Isto kao sto ste vi ameri podrzali sirijce,libijce,palestince itd.. ili ste vjerovali u postojanje bin ladena, islamske države???alemsa je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:17Logicno da Rusi imaju svoje razloge ali to ne znaci da je to ispravno, samo je ispravno stati na stranu Ukraine koja se brani od ciste agresije jedne od najvecih svijetskih vojnih sila, brani svoje kuce, svoju familiju, svoj intregritet i svoju avliju, svako normalan bi podrzo Ukrajince bez pola pomisljaja.
- JohnCleese
- Kontakt:
Pitali jednom nezvanicno, ovi bili kao uzdrazni i to je to.soxx je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:49https://vm.tiktok.com/ZMLBKdp5c/JohnCleese je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:35A nisam upratio zasto Rusija ne zeli Nato blizu svoje granice, zasto se boje istog i zasto su u zavadi?
Ovo me podsjeca kao kad nam Mile prica da je odyebo pola Pentagona jedne prilike kad im je gostovao.
Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 27 feb 2022, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Pola tih ljudi mi je žao. Vidi se da su došli a nemaju pojma zašto, ne žele da se bore ali moraju. A ne kao što su bradate spodobe dolazile paliti, klati i silovati ovdje kod nas.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Realno gledajuci da kazu rusi da hoce u nato ne bi im se dalo.JohnCleese je napisao/la: ↑27 feb 2022, 17:01Pitali jednom nezvanicno, ovi bili kao uzdrazni i to je to.soxx je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:49https://vm.tiktok.com/ZMLBKdp5c/JohnCleese je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:35A nisam upratio zasto Rusija ne zeli Nato blizu svoje granice, zasto se boje istog i zasto su u zavadi?
Ovo me podjeca kao kad nam Mile prica da odyebo pola Pentagona jedne prilike kad im je gostovao.
Sto kaze kolega gubi smisao nato. Ostane ti kina jos i eto.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Vjerujem da ima laži sa obje strane prilikom prenošenja vijesti ali ovo prevazilazi sve gluposti što sam ikad pročitao
Pa zar stvarno ljudi vjeruju u ovo? Sad mi je tek jasno da mi zapravo pojma nemamo šta se ustvari tamo dešava
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 27 feb 2022, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 15 gostiju.