Kakav debil moras biti da ides do ove granice? Yebote zivot pa ovi ljudi ne vide dalje od sutra. Kamenjari
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ništa to.
Ratnog zločinca treba suditi u javnom procesu, da čitav svijet to vidi, presuditi kao što se presudilo Geringu, Hesu, Bormanu i ostalim nacistima u Nirnbergu...ili Karadžiću, Mladiću i ostalim monstrumima u Hagu.
E onda neka se slobodno rokne, objesi, otruje, šta god.
Boga mi Rusi slabo, rijesila bi ih Engleska ili Usa brzo, opet idu u tamni vilajet u kojem su bili 20 godina.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma debili, i onda kao oni to rade samo što hoće Ukrajina u NATO. Samo nek se oko tog igraju pa neće biti bitno je li u NATO-u ili ne, svakako nas neće biti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Izgleda da ide dosad najjači napad na onaj ukrajinski grad sa M
ne mogu mu ime nikako zapamtit.
Večeras definitivno najteža noć za Ukrajince, uralski četnik će htjeti kakvu takvu pobjedu da sutra u pregovorima ima upper hand.

Večeras definitivno najteža noć za Ukrajince, uralski četnik će htjeti kakvu takvu pobjedu da sutra u pregovorima ima upper hand.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Mauripol mozda
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mauripol, taj grad je Ukrajincima strateski vrlo bitan, moraju ga cuvat k'o Kiev
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Mariupol je **** vas ja 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne vidim konacno rjesenje, trenutno ili dugorocno, sve dok je Putin ziv. Ni za Ruse, ni za Ukrajince, pa ni za stabilnost i mir u svijetu generalno.
Poslije ovoga cak i bez sankcija ih niko ne bi doživljavao kao neku silu. Padaju i oni i njihov uticaj i njihovih par pokemona po Europi.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- ASD
- Kontakt:
Mariupolju se Rusi približavaju sa 2 strane. Jedna strana je samoproglašena Donetska republika a druga strana je Khersonska oblast (dio koji su Ruso osvojili ovih dana).
Treća strana je more.
Lako bi se moglo desiti da ga okruže u potpunosti.
Sigurno je u najgorem položaju od svih gradova.
Treća strana je more.
Lako bi se moglo desiti da ga okruže u potpunosti.
Sigurno je u najgorem položaju od svih gradova.
- kolezeljovac
- Kontakt:
I sad što Zelenski je dao taj tvit trebamo podržavati agresiju na suverenu državu?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Otkud u zagradi "tj. Jevreja" kad u tom tweetu to ne pise?
Mozda je covjek mislio zaustaviti rat zarad svih ljudi na toj teritoriji.
Mozda je covjek mislio zaustaviti rat zarad svih ljudi na toj teritoriji.
Šta je tačno loše u tom tweetu?
Apsolutno ne, ruske zrtve padaju nevine, tek kad odgovori za zlocine koje cini,bice pravda zadovoljena.kolezeljovac je napisao/la: ↑27 feb 2022, 18:21I sad što Zelenski je dao taj tvit trebamo podržavati agresiju na suverenu državu?
Max Allegri
Ovdje je meni smiješno da ljudi vjeruju da se neku modernu državu koja ima svoju vojsku može osvojiti kroz 3 dana ili da Rusi nemaju više zaliha da ratuju nakon 3 dana. Treba Ukrajini slati pomoć jer ce im trebati svaka marka i svaki metak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.