Keita ni sam ne zna zašto je još uvijek na terenu nakon onog starta.
English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: English Premier League
Kako Thiago igra
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Igraci Liverpula ne vjeruju a ni ja 
VAR majka
Čisto sve u duelu Keite i Chalobaha.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Najgori VAR ikad
Zbog cega je gol ponisten offside , faul ili WTF
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Kompenzacija za ocit crveni 
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Meni kojim navijam za Chelsea..nije jasno zašto su Liverpulu poništili gol...valjda zato što Maunt ne zna sa metar samo poslati loptu u mrežu..
Eno sad se zale kad im se opravdano ponisti gol.

Joj ovo je crnjak koliko su proslavili. 
Zanimljiva situacija svakako, i ja više naginjem ka poništenju gola.
Zanimljiva situacija svakako, i ja više naginjem ka poništenju gola.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Koja ciganija su ovi iz Liverpoola. Fuj.
Što je najgore, ne bi James svakako došao do lopte. Glupost Dijka.A player in an offside position at the moment the ball is played or touched* by a team-mate is only penalised on becoming involved in active play by:
interfering with an opponent by preventing an opponent from playing or being able to play the ball by clearly obstructing the opponent’s line of vision or making an obvious action which clearly impacts on the ability of an opponent to play the ball or...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ovakvi blokovi se desavaju na svakoj utakmici, golovi se ne ponistavaju ako nije bas bas faul. Pa James se nije ni bunio...messilla je napisao/la: ↑27 feb 2022, 19:05Što je najgore, ne bi James svakako došao do lopte. Glupost Dijka.A player in an offside position at the moment the ball is played or touched* by a team-mate is only penalised on becoming involved in active play by:
interfering with an opponent by preventing an opponent from playing or being able to play the ball by clearly obstructing the opponent’s line of vision or making an obvious action which clearly impacts on the ability of an opponent to play the ball or...
Offside je bio. Je li faul ili ne nije ni bitno.Finn je napisao/la: ↑27 feb 2022, 19:08Ovakvi blokovi se desavaju na svakoj utakmici, golovi se ne ponistavaju ako nije bas bas faul. Pa James se nije ni bunio...messilla je napisao/la: ↑27 feb 2022, 19:05Što je najgore, ne bi James svakako došao do lopte. Glupost Dijka.A player in an offside position at the moment the ball is played or touched* by a team-mate is only penalised on becoming involved in active play by:
Trenutno korisnika/ca: dark44, ELDIABLO20, komax, LenyYoro15 i 23 gosta.