Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Pa baš danas da izviju tu scenu iz Maratonaca, kako se tako glupost desi slučajna. Eto ko god vidi a nije gledo Maratonce protumačiće pogrešno
Walk on
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zapadni svijet se nije podigao za nas samo jer je tad još na snazi bila “hippie” kultura koja je trajala od kraja vijetnamskig rata do 9/11 koja je promicala ignorisanje i izbjegavanje ratova te jednim dijelom i nepostojanje interneta . Eto bas sad da se zarati bukvalno u sred Evrope niko ne bi prenosio, ne zezajte ljudi
I ja sam to pomislio, samo izvlakuša. Tipično kukavički, **** bi se a da im ne udje
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- AshburtonG
- Kontakt:
Jbt rezonovanje na nivou Djokovica. Kaze 24h se ceka u svijetu PCR test, a i Tuzli ga mozes kao obicni gradjanin dobit za 3-4h. Na tome mu pociva argumentacija za sirenje virusa djeci i novinarima.
Kakva mentalna gimnastika.

Kakva mentalna gimnastika.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
tako tako dodji pokazi svoje pravo lice

Ma bolje je neke stvari ne upratiti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 feb 2022, 19:04Mrsko mi ići unazad.
O čemu priča?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Pa ko ce normalan pomisliti da je u pitanju ukrajinsko groblje
Mada, ovdje je sve moguce. Cak se ni ne vidi pravi intezitet boje na onoj slici
Kad je poceo rat u Ukrajini, 2014. godine, Zvezda je igrala protiv Budiveljnika i pogledajte sta je tada bila koreografija, kad se stvarno podrzavala Rusija. Ovo sad sto se pise je cisto iskrivljivanje stvarne slike, i figurativno i bukvalno posto je prenesena polovicna koreografija. Ako mislite da bi Delije slale neke suptilne poruke, onda bas i ne poznajete rad te grupe.
I je l vi stvarno mislite da se koreografija preko cijele tribine spremi za 2 dana?! Kakvi likovi. I uvijek ista horda isto pise

Kad je poceo rat u Ukrajini, 2014. godine, Zvezda je igrala protiv Budiveljnika i pogledajte sta je tada bila koreografija, kad se stvarno podrzavala Rusija. Ovo sad sto se pise je cisto iskrivljivanje stvarne slike, i figurativno i bukvalno posto je prenesena polovicna koreografija. Ako mislite da bi Delije slale neke suptilne poruke, onda bas i ne poznajete rad te grupe.
I je l vi stvarno mislite da se koreografija preko cijele tribine spremi za 2 dana?! Kakvi likovi. I uvijek ista horda isto pise

- BoixosNois1899
- Kontakt:

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Evo i hrvati zatvorili nebo za ruse. Čović na aparatima
Ko će normalan pomisliti da je žuto-plavo groblje u jeku Ukrajinskog rata Ukrajinsko groblje
bokteje.bo i mentalna gimnastika

bokteje.bo i mentalna gimnastika
-
- Kontakt:
Hahahahahahahahahahhahaha kakva inteligencija doticnog hahahahahaha
Ni ja ne vjerujem da je ta koreografija neka podrska Rusiji. Vucic kontrolise i Zvezdin sjever i Partizanov Jug i on bi ih licno poceo hapsit da takvo nesto naprave jer zna da bi on kolosalno naj.ebo.
Je l ti stvarno mislis da je koreografija napravljena za 2 dana, posto je rat poceo prije toliko

Toliko se zatupljeni mrznjom (doduse, ne mislim bas na tebe) da Srbe predstavljate nekim zlom i kada jesu i kada nisu. Delije mozda i okace transparent podrske, ali ovo to nije.
Meni bi stvarno zivot olaksalo da me se banuje sa ovog foruma. Nekako ne mogu ne pisati, ali ne mogu ni stalno citati sranja koja se pisu.
Zadnja izmjena: dscile, dana/u 27 feb 2022, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
Kuha se tu dugo, plus nije naučna fanastika za napraviti, ali okej. Nije vezano za Ukrajinu. Koji je razlog iza odabira boje. Niti jedna boja nije vezana ni za jedan od dva kluba koji igraju, niti ima ikakve veze s filmom koliko ja znam. Pa reci mi koji dio propuštam, i na šta se odnosi.
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 27 feb 2022, 20:02, ukupno mijenjano 3 puta.
- kolezeljovac
- Kontakt:
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/para ... /220227098
Ruski PTC, Prva rs, Happy i mnogi drugi... Kakva cenzura čovječe....
Ruski PTC, Prva rs, Happy i mnogi drugi... Kakva cenzura čovječe....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Niko normalan neće pomislit da je ukrajinsko groblje u danima kad plava i žuta dominira, još im se nikad nije desilo isto tako da veličaju ratne zločince. To mi samo nismo upućeni na način kako funkcionišu
Walk on
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Zvezda isto kao i Schalke 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.