Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Svaka cast Dzeko...ako Bog da da jos zabijes ... 

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
steta sto pobjedi Arsenal i Chelsea,bili su zreli za poraz..ovako ce City morati dobro zapeti da izbori Ligu prvaka,jer 4 pozicija i doigravanje nije njihov cilj! Tituli je realno najblizi United,mada ce i Chelsea sa ovim pojacanjima biti opasan! ako City sutra ne pobjedi automatski se oprostio od utrke za titulu i borit ce se za 3 odnosno 4 poziciju! sutrasnja utakmica je jako jako bitna za gradjane! jedna od bitnijih u ovoj godini...jer u slucaju da City pobjedi u naredne dvije utakmice 12 februara protiv Uniteda bi gledali odlicnu utakmicu!
Sutra X ko kuca
Birmingham se bori za opstanak, te su dosada 11 puta nerijeseno odigrali, jos uz to igraju kod kuce.

Birmingham se bori za opstanak, te su dosada 11 puta nerijeseno odigrali, jos uz to igraju kod kuce.
- fahrenheit
- Kontakt:
Balloteli bi izgleda mogao biti spreman za utakmicu protiv Uniteda! Mada to nista ne mijenja, Dzeko je prvi pick. 
Ballo moze igrat lijevo.

Ballo moze igrat lijevo.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
hoćel biti gdje na net.u tekma.. u ovo doba kad je vcrs tekma serije na televiziji.. -.-
pa ako ko ima nek objavi
HVALA UNAPRIJED!!!

pa ako ko ima nek objavi
HVALA UNAPRIJED!!!

- Aslan_RZ88
- Kontakt:
Veceras ocekujem bar jedan gol od Dzeke. 

Manchester United,Liverpool,Manchester City,Arsenal,Chelsea,Barcelona,Real Madrid,AC Milan,Juventus,Inter,Bayern Munchen,Borussia Doetmund,Schalke,Marseille,Lyon <3
http://www.livescorehunter.com/live-str ... -football/Nerim je napisao/la:hoćel biti gdje na net.u tekma.. u ovo doba kad je vcrs tekma serije na televiziji.. -.-
pa ako ko ima nek objavi
HVALA UNAPRIJED!!!
![]()
![]()
![]()
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Odkako je Dzeko presao u City ja sam postao simpatizer ovog kluba 

Ti i još 85% Bosanaca i Hercegovaca.Grbavica je napisao/la:Odkako je Dzeko presao u City ja sam postao simpatizer ovog kluba
- el-fighter
- Kontakt:
Imal na Hellasu negdje tekma.........
da opet zapalimo na vikendicu.......HITNO
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Kakav je sastav City-a za vacr.??
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Hart, Richards, Boateng, Kompany, Kolarov, De Jong, Barry, Silva, Milner, Tevez, Dzeko!
Prema mcfc.co.uk.

Prema mcfc.co.uk.
Ima na BHT utakmicael-fighter je napisao/la:Imal na Hellasu negdje tekma.........

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Opa, po prvi put nisu tu 3 razbijača na terenu. Ko zna, možda večeras i vidimo neku lijepu akciju od strane City-ja. Btw, šta je sa Yaya-om? Kartoni? Povreda? Ili je žrtva taktike(u što sumnjam)?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Čini se da nije ni na klupi. Vjerovatno je povreda. I ja se nadam da cemo veceras vidjeti malo leprsavosti, krajnje je vrijeme.
E ovo se mora pogledati veceras,hteo sam gledati Liverpool- Stoke,ali posto ima na SK3 ova tekma,plus ovakva postavka Citya+Aca i Ziga ipak cu da odgledam ovo,i nadam se da uzivam kao i sinoc.
I meni deluje cudno da nema Yaye,ne pratim City ono bas pa ne znam sta je u pitanju,ali me raduje konacno kreativnija veza ali je pitanje koliko ce Birmingham da dopusti kreativnost,poznato je da na St.Andrewsu tesko prolaze takve ekipe i da ekipe moraju da se prilagode njima i da "muski" uzmu bodove.
I meni deluje cudno da nema Yaye,ne pratim City ono bas pa ne znam sta je u pitanju,ali me raduje konacno kreativnija veza ali je pitanje koliko ce Birmingham da dopusti kreativnost,poznato je da na St.Andrewsu tesko prolaze takve ekipe i da ekipe moraju da se prilagode njima i da "muski" uzmu bodove.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nema niti jednog Tourea. Da nije kakva porodična tragedija?
Edit: Sad znam koju drugu utakmicu ću gledati. Dakle, na streamu Newcastle, na tv-u City, a osluškivaću rezultat iz Liverpoola. Pa neću znat' gdje udaram.

Edit: Sad znam koju drugu utakmicu ću gledati. Dakle, na streamu Newcastle, na tv-u City, a osluškivaću rezultat iz Liverpoola. Pa neću znat' gdje udaram.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Red je da Dzeko zabije jedan i u ligi 

- Aslan_RZ88
- Kontakt:
Hajde,hajde Dzeko zabi ga vecerassssss! 

Manchester United,Liverpool,Manchester City,Arsenal,Chelsea,Barcelona,Real Madrid,AC Milan,Juventus,Inter,Bayern Munchen,Borussia Doetmund,Schalke,Marseille,Lyon <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.