Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
@dscile je rega lik, i koliko-toliko pravedan (ima pravo da brani svoje svakako), sve na stranu ovo moras priznat da je u najmanju ruku sramotno da se moglo uopste dopustiti da se uradi taj kontekst u bilo kojem smislu. Danas je djete od 6 godina poginulo,mislim tren ljudske soldiranosti pa barem i da se radi o neprijatelju
Putinov milje. Kada sankcije prodru u ruske pore, neki od navedenih mogao bi mu zabiti noz u ledja. Nadati se da katilu cim prije stati u kraj.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 27 feb 2022, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Felixians4
- Kontakt:
Pa Delije i zvezda su četnici,šta je tu novost? Praktički javna tajna
- AshburtonG
- Kontakt:
I Ponomarenko i @Arvid se ne javljaju duze vrijeme. Da li je to ista osoba, sta vi mislite? 

Dscile je u pravu, haman ste ga bezveze napali. Nije ona koreografija za to, al nemojte ni sumnjati da vec sljedeci mec gamad sa tribine nece napraviti koreografiju podrske Rusiji.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kako ovaj Bajro dijeluje, brezpilotna letjelica koja nosi na sebi odredjeni broj projektila i upravlja je neko kompjutorski?? Mogu li Rusi srusiti kakvog?
⚽FK Garaže⚽
Zar ste stvarno očekivali nesto na vecitom, pa ne smiju glasa pustiti ni na koji nacin, internet bi gorio od sirenja toga
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ovo je katastrofa. Pa ovi ne znaju ni šta ih je strefilo.

Što se tiče koreografije, ispadoše pravi bekani.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Delije su Vucicevi portparoli. Sto ne smije on reci kaze njima da prenesu.Felixians4 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 19:56Pa Delije i zvezda su četnici,šta je tu novost? Praktički javna tajna
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ja ovi rusi svaki malo invazije pravili. Ovo za Češku nisam znao da su i na Prag tenkove slali.
Htjeli su i na Jugoslaviju odmah poslije WW2, samo smo mi tada imali sreće, da su tada i na nas krenuli mnogi od nas ne bi kucali danas po ovom forumu
Htjeli su i na Jugoslaviju odmah poslije WW2, samo smo mi tada imali sreće, da su tada i na nas krenuli mnogi od nas ne bi kucali danas po ovom forumu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- ElCartel11
- Kontakt:
Ima li gdje za naci kakvo sve oružje posjeduje naša vojska?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Marsal
- Kontakt:
Nemoj, razočarat ćeš se džaba.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:11Ima li gdje za naci kakvo sve oružje posjeduje naša vojska?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
imamo municije sta ce nam oruzjeElCartel11 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:11Ima li gdje za naci kakvo sve oružje posjeduje naša vojska?

- AshburtonG
- Kontakt:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_e ... erzegovinaElCartel11 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:11Ima li gdje za naci kakvo sve oružje posjeduje naša vojska?
Sad ne znam koliko je tacno.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Dovoljno je vidjeti da se Hrvati i Srbi žale kako ne uništavamo oružje, kako ne znaju šta se to proizvodi u vojnim industrijama itd.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:11Ima li gdje za naci kakvo sve oružje posjeduje naša vojska?
Nismo mi aman zaman da neko ne pomisli ali nismo ni smiješni toliko, koliko se znamo šalit na vlastiti račun.

Jedan eskspert za vojna ratovanja mi je rekao da situacija nije uopšte loša što se tiče 'zemlje'. Ali da smo na zraku tanki.Marsal je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:16Nemoj, razočarat ćeš se džaba.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:11Ima li gdje za naci kakvo sve oružje posjeduje naša vojska?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.