FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Volim te Željo!!!!!!
-
- Kontakt:
Zna li iko hoće li Ćerimagić biti spreman za derbi?
Druga epizoda "Plavog radija", gost Cocalic.
Inace, na ovoj stranici ide i ici ce uzivo prenos tih podcasta. Proslu epizodu gosti su bili Vucinovic i Bekric, imate i taj podcast sacuvan na istoj stranici samo malo skrolajte dolje. Definitivno zasluzuje nasu podrsku i paznju.
Postoji i zasebna fb stranica: PLAVI RADIO 1921
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Nista dok admir74 ne zaplese. Nemojte njegovih fazona.

Gdje je Dejo brat?nesto se po mahali suska da je zenu natjerao da sasije najvecu Americku zastavu
nije jpj mrsko bilo samo da ove akcije vise prestanu nebi li se napokon okupala u morskoj vodi 

- manijacikonjic87
- Kontakt:
nema ga odavno.. mozda mu je zabranila fb i forum da ne bi vidio ako jos kakva akcija bude

Mi smo Željini, Željo je naš !
Ma hoda taj oko stadiona 24h ( on im mozda I predlaze ove akcije) nego me strah da nije ono najgoremanijacikonjic87 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 11:42nema ga odavno.. mozda mu je zabranila fb i forum da ne bi vidio ako jos kakva akcija bude![]()
![]()

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Karte sad za sad loše idu. Marketing kluba očekivano kao i do sada na jednom jako niskom nivou.
Za nadati se da će puknuti ove sedmice.
Za nadati se da će puknuti ove sedmice.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
sta bi sa onim obradovicem
neka da prodje prvi pa ce ic karte ko halva znamo svi kakva nam je situacija u drzavi..

neka da prodje prvi pa ce ic karte ko halva znamo svi kakva nam je situacija u drzavi..

Mi smo Željini, Željo je naš !
Dokle smo sa kartama? Kad ce hajc? 

Jeko ovaj jel Hodzic.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Sablja stariji sam od tebe i nemoj slucajno da stavis Bekrica u prvih 11 jer to ne dolici fudbalskoj inteligenciji.Moraju mladi igrat jer morace se jos vise trcat nego protiv Veleza.Reko sam prije tekme sa Velezom da nemozemo gola dat jel ga nema ko zabit.Protiv pitica ce bit maksimala 3-4 sanse i moraju se bar 2 iskoristit da nebi bili porazeni jer jedan cemo primit garant.
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Levin i 32 gosta.