bilo bi smiješno da se prenose pobjede i porazi protiv ekipa koje se nisu plasirale u tu grupuboomerang5 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:30Zna li neko jel se u drugu fazu prenose svi rezultati ili samo protiv ekipa koje prodju ?
Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
-
- Kontakt:
Madjari dobili CG, mi ako dobijemo Bugare i Čehe imat cemo opet jako dobru šansu u drugom krugu. Francuska i Litva sigurni a mi s CG za trece
kako djeca gledajuci tekme poput ove ne dobiju motiv da se bave kosarkom jos vise, pa konkurencija u reprezentaciji je mizerna, tako malo treba da se izdignes od ostalih
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
a sto si iskljucio madare? sto oni nemaju sanse?bordobijeli je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:36Madjari dobili CG, mi ako dobijemo Bugare i Čehe imat cemo opet jako dobru šansu u drugom krugu. Francuska i Litva sigurni a mi s CG za trece
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
zar stvarno mislite da ćemo Čehe dobiti u drugoj utakmici... prolazimo mi prvi krug al za drugi nemamo sta pričati realno...
-
- Kontakt:
Da imaju, al mislim da je CG bolja, jest danas izgubila al prije par dana lagano dobila u Madjarskoj. CG ima još igraca koji nisu sad igrali a u nekim prozorima ce biti u reprezentaciji a Madjari su kompletni.farenhajt je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:39a sto si iskljucio madare? sto oni nemaju sanse?bordobijeli je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:36Madjari dobili CG, mi ako dobijemo Bugare i Čehe imat cemo opet jako dobru šansu u drugom krugu. Francuska i Litva sigurni a mi s CG za trece
nazalost ovo je slika i prilika naseg mentaliteta kad god treba da zagrizemo da pobijedimo jačeg od sebe, neku velesilu i sl... šta se desi? desi se ovo večeras i ono u Tuzli, jad i čemer. Svi volimo ove momke ali jbga nikad nista od nas... pratit cemo stalno kvalifikacije i ako koju grupnu fazu upecamo gdje nas svi napune do čepa.
-
- Kontakt:
i onda nikakve sanse za svjetsko, nema se cemu nadati bez 4-2.bordobijeli je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:44Pa i da izgubimo od Čeha opet imamo realne šanse za poziciju 3
Nije normalno da igraci igraju za nekih 30%slabije nego u klubu

-
- Kontakt:
Pa ako cg i Madjarska budu imali 3-3 sto ce vjerovatno i biti zasto mi nebi imali šanse s 3-3 ??babino je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:55i onda nikakve sanse za svjetsko, nema se cemu nadati bez 4-2.bordobijeli je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:44Pa i da izgubimo od Čeha opet imamo realne šanse za poziciju 3
Ma svi živi odron, samo je Musa mašina! Je li malo reći Kevin Durant?lumani je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:09Nije normalno da igraci igraju za nekih 30%slabije nego u klubuMusi nedostaje vise IQ igraca,pogotovo ovi visoki su dosta losi u tom segmentu(Nurkic ce biti bomba u tom segmentu)kao jedan Mahalbasic....Gegic nista.Kamenjas nista,Atic griejsi dosta ,ali je barem bio hrabriji nego inace.Imamo mlad brz tim a igramo jaku sporu dosadnu Kosarku
Prepirao sam se sa mnogima sta ce se desiti na E.B
bice mozda i gore.....Dajte nam Drijencica za Trenera,jos nije kasno.
Hahahaha. Šaner Musa neče nikada biti ozbiljan seniorski košarkaš. Panj koji se zabija u protivničke igrače prosjećne repke. Ovo što mu se desilo u Španiji, u Breoganu, je vjerovatno vrhunac njegovog košarkaškog ostvarenja , a i pitanje kako će se to završiti do kraja prvenstva. On jednostavno nema šta da ponudi u seniroskoj košarci. Nedoraslo derište zalutalo na parket zrelih muškaraca.lumani je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:09Nije normalno da igraci igraju za nekih 30%slabije nego u klubuMusi nedostaje vise IQ igraca,pogotovo ovi visoki su dosta losi u tom segmentu(Nurkic ce biti bomba u tom segmentu)kao jedan Mahalbasic....Gegic nista.Kamenjas nista,Atic griejsi dosta ,ali je barem bio hrabriji nego inace.Imamo mlad brz tim a igramo jaku sporu dosadnu Kosarku
češka dobila bugarsku
-
- Kontakt:
Ma kakvo crno svjetsko prvenstvo,sa ovakvom obranom i prolaz u iduću fazu kvalifikacija za Sp je veliki uspjeh.Bugari su bez Vezenkova i Bosta nam zabili 75 poena ,a Česi bez Aude,Balvina,Veselog i Satoranskog 90 poena.babino je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:55i onda nikakve sanse za svjetsko, nema se cemu nadati bez 4-2.bordobijeli je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:44Pa i da izgubimo od Čeha opet imamo realne šanse za poziciju 3
znaci teze mu je ovdje protiv dosta slabijih igracaSarmica je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:15Hahahaha. Šaner Musa neče nikada biti ozbiljan seniorski košarkaš. Panj koji se zabija u protivničke igrače prosjećne repke. Ovo što mu se desilo u Španiji, u Breoganu, je vjerovatno vrhunac njegovog košarkaškog ostvarenja , a i pitanje kako će se to završiti do kraja prvenstva. On jednostavno nema šta da ponudi u seniroskoj košarci. Nedoraslo derište zalutalo na parket zrelih muškaraca.lumani je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:09Nije normalno da igraci igraju za nekih 30%slabije nego u klubuMusi nedostaje vise IQ igraca,pogotovo ovi visoki su dosta losi u tom segmentu(Nurkic ce biti bomba u tom segmentu)kao jedan Mahalbasic....Gegic nista.Kamenjas nista,Atic griejsi dosta ,ali je barem bio hrabriji nego inace.Imamo mlad brz tim a igramo jaku sporu dosadnu Kosarku

sezona je pokazala da je najbolji a sto ovdje svi igraju slabijeFederer17 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:14Ma svi živi odron, samo je Musa mašina! Je li malo reći Kevin Durant?lumani je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:09Nije normalno da igraci igraju za nekih 30%slabije nego u klubuMusi nedostaje vise IQ igraca,pogotovo ovi visoki su dosta losi u tom segmentu(Nurkic ce biti bomba u tom segmentu)kao jedan Mahalbasic....Gegic nista.Kamenjas nista,Atic griejsi dosta ,ali je barem bio hrabriji nego inace.Imamo mlad brz tim a igramo jaku sporu dosadnu Kosarku

Neće 'ćelo' za njega davati poene kada je nebrojeno puta u ove dvije utakmice imao loptu u rukama i potpunu slobodu da radi sam šta želi, ili kada potpuni zicer ne može da završi na obruču ako je ispred iole snažniji igrač. Sve se svodilo na pokušaj lijevog prodora, koji će mu zatvoriti svaki amater jer je toliko očigledan.
Eh sad, je l' 'ćelo' i za to kriv što u igri gotovo da nema ništa više osim toga, ostaje velika enigma.

Ne treba kriviti igrače za poraz, čak ni Musu. Za ovu drugu tekmu je kriv Savez, a nedostatak Robertsona i igranje u Mejdanu nas je koštalo prve utakmice. Da je Robertson bio u obje utakmici vrlo moguće da bi ih uzeli barem jednu utakmicu. Umor je učinio da igrači ne pruže svoj maksimum i da ispadne ovako kako je ispalo. Mnogo profulanih zicera i izgubljene lopte idu na račun umora.
Bit će ovo dobro, uz Robertsona i Alibegovića zajedno u timu. Ne treba odustajati od Muse, svako zaslužuje šansu. kad može Vrabac biti dio tima koji je skroz korektno danas odigrao, može i Džanko Durant....
Bit će ovo dobro, uz Robertsona i Alibegovića zajedno u timu. Ne treba odustajati od Muse, svako zaslužuje šansu. kad može Vrabac biti dio tima koji je skroz korektno danas odigrao, može i Džanko Durant....
-
- Kontakt:
Realno nismo kvalitet za SP al ako se otvori zašto ne ??ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:20Ma kakvo crno svjetsko prvenstvo,sa ovakvom obranom i prolaz u iduću fazu kvalifikacija za Sp je veliki uspjeh.Bugari su bez Vezenkova i Bosta nam zabili 75 poena ,a Česi bez Aude,Balvina,Veselog i Satoranskog 90 poena.babino je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:55i onda nikakve sanse za svjetsko, nema se cemu nadati bez 4-2.bordobijeli je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:44
Pa i da izgubimo od Čeha opet imamo realne šanse za poziciju 3
Nista nisu bolji od nas CG, Madjari, Česka posebno u ovim sastavima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.