Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Je li mi ono čekamo od Bjelorusije trole što je Forto platio? 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Navodno Klicko izjavio da su svi prilazi gradu pod okupatorima i da ne mogu vise niti civile evakuirati.kolezeljovac je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:10Ne znam odakle informacije da je Kijev opkoljen. Kad su većinu vojske Rusi povukli prema Jugu, a po Kijevu su sirene puštene radi upozorenja za bombardovanje....
Ima na indexu
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Sta mogu vise osim ovih donacija i indirektne koordinacije vojske na terenu, sve drugo bi ulazilo u podrucje direktnog sukoba.FoSte95 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:14Kličko izjavio, e sada možda to je malo preuveličao ne bi li SAD iEvropa odlučnije reagovali sa svojom vojskomkolezeljovac je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:10Ne znam odakle informacije da je Kijev opkoljen. Kad su većinu vojske Rusi povukli prema Jugu, a po Kijevu su sirene puštene radi upozorenja za bombardovanje....
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ali zar nije stigao demant od glasnogovornika Klička ili sam nešto propustio?
-
- Kontakt:
Kada je sredinom drugog poluvremena u igru ušao ukrajinski fudbaler Roman Yaremchuk, uslijedio je gromoglasan aplauz Benficinih navijača koji su na ovaj način željeli pružiti podršku svom igraču u trenucima kada njegova zemlja proživljava neke od najtežih trenutaka u svojoj historiji.

do njega će prije ili kasnije morati doći ako se ovo odužiStevieG8 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:15Sta mogu vise osim ovih donacija i indirektne koordinacije vojske na terenu, sve drugo bi ulazilo u podrucje direktnog sukoba.FoSte95 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:14Kličko izjavio, e sada možda to je malo preuveličao ne bi li SAD iEvropa odlučnije reagovali sa svojom vojskomkolezeljovac je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:10Ne znam odakle informacije da je Kijev opkoljen. Kad su većinu vojske Rusi povukli prema Jugu, a po Kijevu su sirene puštene radi upozorenja za bombardovanje....
- Marsal
- Kontakt:
Ti nisi napisao posta a da ne prizivaš WW3. Neće se uključit EU i USA sa svojom vojskom, shvati to već jednom.FoSte95 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:14Kličko izjavio, e sada možda to je malo preuveličao ne bi li SAD iEvropa odlučnije reagovali sa svojom vojskomkolezeljovac je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:10Ne znam odakle informacije da je Kijev opkoljen. Kad su većinu vojske Rusi povukli prema Jugu, a po Kijevu su sirene puštene radi upozorenja za bombardovanje....
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ode tenk

Jel istina da je gradonacelnik Kupjanska predao grad rusima 
daj bože ali čisto sumnjam pogotovo ako počnu padati ovi glavni gradovi jedan za drugimMarsal je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:18Ti nisi napisao posta a da ne prizivaš WW3. Neće se uključit EU i USA sa svojom vojskom, shvati to već jednom.FoSte95 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:14Kličko izjavio, e sada možda to je malo preuveličao ne bi li SAD iEvropa odlučnije reagovali sa svojom vojskomkolezeljovac je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:10Ne znam odakle informacije da je Kijev opkoljen. Kad su većinu vojske Rusi povukli prema Jugu, a po Kijevu su sirene puštene radi upozorenja za bombardovanje....
Mene samo zanima šta radi ovaj zapadni dio Ukraine oko Lavova, tu oni imaju 30-40K potencijalnih vojnika koji mogu udariti na Kijev tj na Ruske snage sa boka ili leđa ako su opkolili
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nista nije nemoguce ,pogledaj Putina kako se obraca zapadu i njihovu pomoc Ukrajini koliko odobrava takvo ponasanje EU i USA,mozda se nece Nato ukljuciti ali nije nemoguce da Putin izazove incident pa krene ludilo.Marsal je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:18Ti nisi napisao posta a da ne prizivaš WW3. Neće se uključit EU i USA sa svojom vojskom, shvati to već jednom.FoSte95 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:14Kličko izjavio, e sada možda to je malo preuveličao ne bi li SAD iEvropa odlučnije reagovali sa svojom vojskomkolezeljovac je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:10Ne znam odakle informacije da je Kijev opkoljen. Kad su većinu vojske Rusi povukli prema Jugu, a po Kijevu su sirene puštene radi upozorenja za bombardovanje....
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- kolezeljovac
- Kontakt:
14 djece 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stigla je jedna.kolezeljovac je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:14Je li mi ono čekamo od Bjelorusije trole što je Forto platio?![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bila je nekad davno na fbu stranica Treba. To je drugo ime naseg naroda.Kajzer10 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:12**** majku ako ima vece skupine kromanjonaca od onog klix foruma, jebote zivot od 500 ljudi da mogu dvojicu izdvojiti da su pismeni barem.
Al cim post krene sa “ljudi trebali bi…” ode sve u pm. Ljudi trebali bi bajraktare nabaviti, trebali bi poslati sta Ukrajincima, trebali bi poslati u parlament da idemo u nato, protjerati ruskog ambasadora. Ljudi u svom svijetu.
Otprilike ova prica:
Ode Sberbank Russia

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], sirBobbyMoore i 4 gosta.