Ovo ako bacaju neselektivno na civile ucinili su strasan zlocin.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Licemjerno od tebe što nisi spomenu građanski rat u Kamerunu.Blejzer10 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:56Jel samo meni na ku.rac idu ljudi koji uvijek tokom nekog ovako "globalnog" problema, skreću pažnju na druge probleme, i to sa stavom nadmoćnosti kao da su oni neke uber moralne vertikale.
Tipa kada je krenula korona => a šta je s gladnim?
Kada se desi neki teroristički napad => a šta je s napadima tu i tu
Kada krene rat u Ukrajini, a šta je s ratom u Jemenu
ono brate, ne daš marku onim jadnim ljudima što prose al' meni si naš'o srat na facebooku
-BBCNot long ago, we reported that Kyiv's mayor had told Associated Press that his city was "encircled" by Russian forces.
Now Vitali Klitschko is saying that is not the case, and it is in fact "disinformation".
Writing on the Telegram messaging app, he said: "Russian internet publications spread information with reference to me that Kyiv is allegedly surrounded and evacuation of people is impossible.
"Do not believe lies! Trust information only from official ****", he said.
As ever, the situation remains fluid.
A curfew remains in place in the capital, with many residents taking cover in basements and underground stations.
@anell moguće da su pogodili kakvu naftnu bušotini ili uljnu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ogroman konvoj ide prema Kijevu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- ElCartel11
- Kontakt:
Cak ga i njegovi ljudi čudno gledaju. Kepec isfrustrirani.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Hajmo s Bajraktarima pržite kolone, pravite musaku od njih!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Najgora vrsta ljudi, kao i oni koji su ovih dana pisali "odjednom nestala korona, niko o tome ne piše" i slično.Blejzer10 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:56Jel samo meni na ku.rac idu ljudi koji uvijek tokom nekog ovako "globalnog" problema, skreću pažnju na druge probleme, i to sa stavom nadmoćnosti kao da su oni neke uber moralne vertikale.
Tipa kada je krenula korona => a šta je s gladnim?
Kada se desi neki teroristički napad => a šta je s napadima tu i tu
Kada krene rat u Ukrajini, a šta je s ratom u Jemenu
ono brate, ne daš marku onim jadnim ljudima što prose al' meni si naš'o srat na facebooku
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Cekaj samo ako nastavi sa ovom retorikom kako ce generali okrenuti plocu. Lik vodu Rusiju ka totalnom unistenju i misli da ce neko gledat i podrzavatElCartel11 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 22:02Cak ga i njegovi ljudi čudno gledaju. Kepec isfrustrirani.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Tristan
- Kontakt:
Ima li ukrajinska vojska gubitaka?
Njihova vlada ili sta vec objavljuje gubitke ruske vojske u ljudstvu i tehnici, civilne zrtve, cim zarobe par vojnika kace se snimci... ali gubitke njihove vojske nigdje ne mozes naci.
Reklo bi se da su Ukrajinci potjerali Ruse do Moskve kad prelistas ovu temu.
Njihova vlada ili sta vec objavljuje gubitke ruske vojske u ljudstvu i tehnici, civilne zrtve, cim zarobe par vojnika kace se snimci... ali gubitke njihove vojske nigdje ne mozes naci.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ako ti se ne svidja produzi daljeTristan je napisao/la: ↑27 feb 2022, 22:06Ima li ukrajinska vojska gubitaka?

imaju kako nemaju, mada sve su to špekulacije koliki su gubici i kod jednih i kod drugihTristan je napisao/la: ↑27 feb 2022, 22:06Ima li ukrajinska vojska gubitaka?
- AshburtonG
- Kontakt:
Nemojte ga brate citirat. Stavi na listu gnjavatora, kao i velika vecina nas. Vidis da se sam sa sobom dopisivao do sad.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Niti jedan ubojica,pljackas,kriminalac opcenito nece snimati svoje djelo jer nema vremena se baviti sa tim stvarima.Tristan je napisao/la: ↑27 feb 2022, 22:06Ima li ukrajinska vojska gubitaka?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- ASD
- Kontakt:
Šta nas očekuje noćes?
Kod kojeg grada bitka?
Kod kojeg grada bitka?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Borcima u Harkovu treba podici spomenik 

Trenutno korisnika/ca: alemsa, JackW, kraljttbvb i 4 gosta.