Navodno fabrika azotnog gnojiva u Čerkaskom
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kakvi zločinci, bukvalno gađaju sve po Kijevu... Sreća narod po skloništima...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
On se kao brine za ukrajinske gubitke.
Sigurno ti ih je pravo zao.
Sigurno ti ih je pravo zao.
Ma Kiev je i dalje glavna meta da udju da sruse vlade, to su i Ameri odma uradili, za 6 dana su uzeli Bagdad, evo Rusima day 4, a ne izgleda da ce uzet, dapace
- ASD
- Kontakt:
Po najavama da, ali posmatrajući mape nekako mi izgleda da mu je prvobitni cilj Mariupolj ali ko će ga znati šta mu je u glavi.
Ne vjerujem da bi trošio sredtsva na Kiev da mu je samo istok i jug Ukrajine (gdje ima određenu podršku) u glavi.
Ne vjerujem da bi trošio sredtsva na Kiev da mu je samo istok i jug Ukrajine (gdje ima određenu podršku) u glavi.
.
Zadnja izmjena: Arvid, dana/u 27 feb 2022, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- Marsal
- Kontakt:
Mogao bi Kijev večeras vrlo lako past. Sretno narodu Ukrajine, pa šta bude.
Valjda malo i zaspim, ko zombi sam.
Valjda malo i zaspim, ko zombi sam.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Mariupol bi isto mogao biti kritican.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Video iz 2018.
Mariupolj i Harkov su najbitniji strateški. Kijev se više ruši politički.
No nije bzvz ovo gomilanje trupa na Kijev s obzirom da su sutra pregovori. Sve ima svoje.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kijevu je svaki dan kritičan. Ameri su ono prvobitno prognozirali da će izdržati 96 sati a taman taj rok ističe do sutra ujutro.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
MLRS
Ne bi Biden slao 6.5 milijardi u Ukrainu da misle da ce tako lako izgubit
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kako god zavrsilo Rusija je gubitnik i nikada nece kontrolisat Ukrajinu. Nakon ovakve invazije i zlocina nikada...Nije mi jasno stizu li neka pojacanja ukrajincima na front, jer samo se pise o ruskim kolonama vojnim.
e sada je pitanje šta će biti ako uhvate Zeleneskog i onda zatim sruše Vladu
Ukrajina od prvog dana moli da se bilo kakvi položaji njihove vojske i ostalih stvari ne šire. Ovo što do nas dođe je propaganda i dizanje morala.FKBilder je napisao/la: ↑27 feb 2022, 22:21Ali ubise ih ukrajinci ovim dronovima, ovo je masakr.
Kako god zavrsilo Rusija je gubitnik i nikada nece kontrolisat Ukrajinu. Nakon ovakve invazije i zlocina nikada...Nije mi jasno stizu li neka pojacanja ukrajincima na front, jer samo se pise o ruskim kolonama vojnim.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Da li se sprema još jedna armija na zapadu zemlje nekih 50-100 K ljudi koji će biti opremljeni ovim naoružanjem što šalje zapad. Jbg mobilizacija je mogu skupiti taj broj ljudi + dobrovoljci iz europe
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
hajde nazad lagano hahahha
Nece
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 67 gostiju.