Evo rublja se malo oporavila. Sad se za 116 rublji može dobiti euro, jutros se euro mogao dobiti za 122 rublje.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bar možeš ko čovjek otići negdje drugo raditi, imati fondove, i neke regulacije, šta biti ti preko noći da procvjeta ono što je jedan narod rušio godinama.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑28 feb 2022, 11:09Hrvatima se popravio nema sta. Puna drzava nasmijane omladine koja radi za par hiljada evra mjesecno. Natalitet bukti.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 11:07Nisu svi, imaš ljudi koji žele normalan život bez tih sranja i sutra bi pristali biti i dio EU čak i NATO-a, jer bi im se kvalitet života popravio, ne bi mogao biti lošiji nego sad nikako, vidiš proteste po Rusiji, a i po BGu je bilo, uvijek imaš tih primjera.Zamisli kako ce tek biti kad Srbija i BiH udju? Divota.
![]()
Bice tu neki dead cat bounce, al nista ozbiljnije na duze staze
Sacekaj malo, dok bude licitacija dvorca diktatora, fin pogled na more ima.AshburtonG je napisao/la: ↑28 feb 2022, 11:17Imam nekih 120e ustedjevine. Da li bi mogla past neka kuca oko Moskve?
Koliko je bila prije pocetka ovoga svega?
Ma sigurno, ovo što puštaju puštaju sa razlogom svakako.
To je tačno. Imam račun u Raiffeisenu i već sam malo zabrinut zbog velikih operacija koje ta banka ima tamo.Epidaurus je napisao/la: ↑28 feb 2022, 11:18BiH u NATO-u bi bila trajni garant stabilnosti i sigurnosti te bi se time automatski broj stranih investicija povecao. Nece sigurno strani investitori ulagat pare u drzavu gdje se svako malo prijeti secesijom. Kome to nije jasno, ili je klasicno tele ili je zeljan velike Srbije.
Normalno da se popravio, pogledaj BDP prije i pogledaj sad, imaju mogućnost da rade po cijelom svijetu, ne samo EU i to bez ikakvih problema, a to sve zahvaljujući tome što su se pridružili EU i ispunili su ono što se od njih tražilo. Kvalitet života i mogućnosti za stanovništvo su daleko bolji negoli što su bili prije tog procesa.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑28 feb 2022, 11:09Hrvatima se popravio nema sta. Puna drzava nasmijane omladine koja radi za par hiljada evra mjesecno. Natalitet bukti.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 11:07Nisu svi, imaš ljudi koji žele normalan život bez tih sranja i sutra bi pristali biti i dio EU čak i NATO-a, jer bi im se kvalitet života popravio, ne bi mogao biti lošiji nego sad nikako, vidiš proteste po Rusiji, a i po BGu je bilo, uvijek imaš tih primjera.Zamisli kako ce tek biti kad Srbija i BiH udju? Divota.
![]()
Prije početka invazije oko 90 rublji za euro, 24. oko 99 rublji za euro i onda se stabilizarala na oko 94.
Za privredni razvoj narednih 8 godina, Hrvatska od EU ce imati preko 22 milijarde eura. Drugim rijecima, za svaki ulozeni euro u dogovorene projekte, Hrvati ce dobiti 4x vise.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑28 feb 2022, 11:09
Hrvatima se popravio nema sta. Puna drzava nasmijane omladine koja radi za par hiljada evra mjesecno. Natalitet bukti.Zamisli kako ce tek biti kad Srbija i BiH udju? Divota.
![]()
AshburtonG je napisao/la: ↑28 feb 2022, 11:17Imam nekih 120e ustedjevine. Da li bi mogla past neka kuca oko Moskve?