Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Nije isključeno ni to da su naši predstavnici dobili instrukciju da šute.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Pa hajde da krenemo.Cokituki je napisao/la: ↑28 feb 2022, 12:39Nazalost poznati smo po letargiji i srozali smo se na to da smo misljenja da jesmo 'jadni narod'.napapijri1987 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 12:25Pozdrav svima.
Vidim da vas ima par koji kontate koliko je ova situacija bitna i da u ovome svemu i mi kao drzava imamo neku racunicu.
Eh sad posto svi znamo da su nasi politicari moralne pizdurine, beskicmenjaci i nezz kako joj da ih opisem i da isti ne cine povodom toga da se i mi kao drzava stavimo na stranu nato-a, mislio sam slijedece.
Svako od nas ima facebok, instagram, Twitter i sta ja znam sta sve vec. Zasto se mi kao narod ne bismo ujedinili i preko drustvenih mreza i sutra na protestima trazili da isti uvedu sankcije Rusiji.
Znaci da vrsimo pritisak na neki nacin na same politicare.
Drzava se ne dobija na poklon nego pravi a svako od nas ima sada mehanizam da bar na neki nacin pokaze da smo kao narod na strani pravde i istine.
Nadam se da cete ovo ozbiljno shvatit i da cemo mozda nesto i pokrenut.
Ovo sto kazes bi mnogo doprinjelo ako nista u glasu rrazuma normalnosti. Svaki komentar na drustvenim mrezama stranim i nasim moze imati uticaja, zivimo u vremenu gdje informacija sve i gdje za propagandu informacija ljudi budu placeni pa ih imas onoliko po klixu fb itd. Ljudi su nekad imali opticaje jedine da u kafanama njih 20 pruzi otpor velikanu a sada imamo beskonacnu mogucnost interneta. Oformiti hastag, stranicu i tako dalje moze stvoriti ako nista prividan oblik zajednistva.
Internet je mocno oruzje i kada pocnemo s tim morat ce doci do reakcija. Nakon nas bi se i mediji ukljucili siguran sam.
Smatram da je svako kovac svoje sudbine i da smo svi mi odgovorni za stanje u drzavi.
Sa par klikova mozemo pokazat da nam je stalo da drzave, do neduznih zrtava, do borbe protiv onih "losih".
Ajde da nas 10 sa foruma krenemo sa nekim stvarima.
Ako ima neko na forumu klix. Tamo ne pisem ali sam siguran da ima ljudi koji bi se odazvali ovoj akciji.
Ne budite moralne picke kao nasi politicari i uradite nesto za svoju drzavu.
Vrlo vjerovatno samo opet treba glas dici.
Komentarima na ovom postu, share, postavljanje ovo ispod, prijava stranice itd je mocno oruzije vjerovali ili ne.
https://www.facebook.com/rusembbih
Granatiranje Harkova u toku, toliko o rusima koji jedva cekaju da ih armija oslobodi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Evo Komšić je jasno rekao.napapijri1987 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 12:46Pa hajde da krenemo.Cokituki je napisao/la: ↑28 feb 2022, 12:39Nazalost poznati smo po letargiji i srozali smo se na to da smo misljenja da jesmo 'jadni narod'.napapijri1987 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 12:25Pozdrav svima.
Vidim da vas ima par koji kontate koliko je ova situacija bitna i da u ovome svemu i mi kao drzava imamo neku racunicu.
Eh sad posto svi znamo da su nasi politicari moralne pizdurine, beskicmenjaci i nezz kako joj da ih opisem i da isti ne cine povodom toga da se i mi kao drzava stavimo na stranu nato-a, mislio sam slijedece.
Svako od nas ima facebok, instagram, Twitter i sta ja znam sta sve vec. Zasto se mi kao narod ne bismo ujedinili i preko drustvenih mreza i sutra na protestima trazili da isti uvedu sankcije Rusiji.
Znaci da vrsimo pritisak na neki nacin na same politicare.
Drzava se ne dobija na poklon nego pravi a svako od nas ima sada mehanizam da bar na neki nacin pokaze da smo kao narod na strani pravde i istine.
Nadam se da cete ovo ozbiljno shvatit i da cemo mozda nesto i pokrenut.
Ovo sto kazes bi mnogo doprinjelo ako nista u glasu rrazuma normalnosti. Svaki komentar na drustvenim mrezama stranim i nasim moze imati uticaja, zivimo u vremenu gdje informacija sve i gdje za propagandu informacija ljudi budu placeni pa ih imas onoliko po klixu fb itd. Ljudi su nekad imali opticaje jedine da u kafanama njih 20 pruzi otpor velikanu a sada imamo beskonacnu mogucnost interneta. Oformiti hastag, stranicu i tako dalje moze stvoriti ako nista prividan oblik zajednistva.
Internet je mocno oruzje i kada pocnemo s tim morat ce doci do reakcija. Nakon nas bi se i mediji ukljucili siguran sam.
Smatram da je svako kovac svoje sudbine i da smo svi mi odgovorni za stanje u drzavi.
Sa par klikova mozemo pokazat da nam je stalo da drzave, do neduznih zrtava, do borbe protiv onih "losih".
Ajde da nas 10 sa foruma krenemo sa nekim stvarima.
Ako ima neko na forumu klix. Tamo ne pisem ali sam siguran da ima ljudi koji bi se odazvali ovoj akciji.
Ne budite moralne picke kao nasi politicari i uradite nesto za svoju drzavu.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 28 feb 2022, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Ili ako ima neko ko zna dobro engleski da se javi.Cokituki je napisao/la: ↑28 feb 2022, 12:48Vrlo vjerovatno samo opet treba glas dici.
Komentarima na ovom postu, share, postavljanje ovo ispod, prijava stranice itd je mocno oruzije vjerovali ili ne.
https://www.facebook.com/rusembbih
Da napisemo pismo kako ovim nasim levatima tako i Schmidtu i svima koji na neki nacin imaju uticaj na politicki zivot u bosni.
Dajte ljudi da iskoristimo ovaj penal i barem pokusamo sredit drzavu.
Lakse je da to radimo klikovima nego puskama.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Gorak je ukus nakon ovih par dana.
Licemjerna Evropa je 90-ih čekala da Bošnjaci budu istrijebljeni, uveli embargo na oružje itd.
I kada je Bošnjački korpus napokon stao na noge, oni prekinu sukobe, ozvaničivši na papir genocidnu tvorevinu i ovo nakaradno postrojenje u državi.
Licemjerna Evropa je 90-ih čekala da Bošnjaci budu istrijebljeni, uveli embargo na oružje itd.
I kada je Bošnjački korpus napokon stao na noge, oni prekinu sukobe, ozvaničivši na papir genocidnu tvorevinu i ovo nakaradno postrojenje u državi.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- AshburtonG
- Kontakt:
Izgleda da su zivi oni s otoka.
Bosanski korpus zapamti TODuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 feb 2022, 12:58Gorak je ukus nakon ovih par dana.
Vrati se sad u sadasnjost znamo svi sta je bilo.
Bruka je kakav se propagandni rat vodi. Jednostavno odvratno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Nadam se da ukrajinci imaju dovoljna goriva i vozaca, na sve strane im ostavljaju vozila.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zelensky office confirms Russian troops have taken Berdyansk, home to naval base, on the Azov sea. Key point on the land bridge to Crimea

Hvala timessilla je napisao/la: ↑28 feb 2022, 03:05https://200rf.com/
Imas gore u cosku sajta direktni link na grupu.

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Kako idu pregovori, ništa još nema kontkento.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.