Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
a moja zaharova kako ste vi regovali kada su Čečeni htjeli nezavisntost, sigurno ste im poslali cvijeće u Grozni
https://rs-lat.sput.niknews.com/2022022 ... 75679.html
https://rs-lat.sput.niknews.com/2022022 ... 75679.html
Kakav mindset ovog momka Srbina sto ulijece na temu po cijeli dan.... ,"Ali zasto vi podrzavate da se suverena drzava Ukrajina brani od Rusije, i time podrzavate krvoprilice?!?!?"
Koliko moras biti u svom svijetu lazi i ludila da dodjes do ovog stepena deluzije
Koliko moras biti u svom svijetu lazi i ludila da dodjes do ovog stepena deluzije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jebote kad se đed od 70 godina digne i krene ratovat sa cijelim svijetom iz dosade pod maskom pravoslavlja i napadne pravoslavnu Ukrajinu... Tacno se vidi da je prsno i jednom nogom u grobu... Kako im vise ne dosadi Velika Rusija,Velika Srbija,carstvo ovo,carstvo ono,Obilići,Lazari i ostale p.izd.e materine...
Konjino uzmi unuka vodi ga na pecanje na Volgu,da te upamti po necemu lijepom,jeb.o ti nenu svoju grbavu...
Konjino uzmi unuka vodi ga na pecanje na Volgu,da te upamti po necemu lijepom,jeb.o ti nenu svoju grbavu...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Koliko ove ruske flote mogu prezivjeti uzimajuci u obzir da preko pola svijeta ne mogu nadlijetati niti slijetati,a to su vecinom sve top destinacije za ruske bogatase i turiste
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Spasit će ih rusija od bankrota.. oh wait

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Vjerovatno cilj Putina i komplet operacije, neće on Ukrajinu pripojiti Rusiji već kao u Gruziji, nezavisnu državu napraviti skroz vezanu za nju....
Vodovodne tvrtke, hidroelektrane, energetska infrastruktura i “gotovo svi strateški objekti” prodani su ruskim tvrtkama nakon petodnevnog rata u 2008. rekao je premijer,
Bayraktar strikes again

At the request of the Ukrainian government, the French president, Emmanuel Macron, has spoken to his Russian counterpart Vladimir Putin, the Elysée palace has said in a statement:
The president reiterated the international community’s demand that [Russia] halt its offensive against Ukraine, and reaffirmed the necessity of immediately establishing a ceasefire.
With ceasefire talks between Kyiv and Moscow under way on the Belarus border, Macron also asked Putin to ensure that for the duration of the negotiations all strikes and attacks on civilians and their homes would be halted, civilian infrastructure would be preserved, and all main roads – particularly the road south out of Kyiv – would remain safe to use.
Putin “confirmed his willingness to commit to all three points”, the Elysée statement said.
Macron also called on Putin to ensure international humanitarian law was respected and civilian populations and aid transports protected, and asked the Russian president to “stay in touch over the coming days to avoid the situation worsening”.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Srbi su jedina nacija na svijetu kojoj je historija preca od buducnosti. A i Rusi su poceli sa slicnom retorikom kako je Kiev zapravo njihov grad kojeg su oni izgradili, kao da to ima neke veze sa danas.rishovski je napisao/la: ↑28 feb 2022, 16:38Jebote kad se đed od 70 godina digne i krene ratovat sa cijelim svijetom iz dosade pod maskom pravoslavlja i napadne pravoslavnu Ukrajinu... Tacno se vidi da je prsno i jednom nogom u grobu... Kako im vise ne dosadi Velika Rusija,Velika Srbija,carstvo ovo,carstvo ono,Obilići,Lazari i ostale p.izd.e materine...
tema je ukrajina a ne srbi.
popustite srbe, fokusirajte se na temu pa da nam što duže traje.
popustite srbe, fokusirajte se na temu pa da nam što duže traje.
Ne rade im banke vise za togFoSte95 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 16:41Vjerovatno cilj Putina i komplet operacije, neće on Ukrajinu pripojiti Rusiji već kao u Gruziji, nezavisnu državu napraviti skroz vezanu za nju....
Vodovodne tvrtke, hidroelektrane, energetska infrastruktura i “gotovo svi strateški objekti” prodani su ruskim tvrtkama nakon petodnevnog rata u 2008. rekao je premijer,

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ljudi s posla sam tek kući, a na poslu ne smijemo otvarati ništa ne vezano za posao. Može li neko u par rečenica objasniti današnji dan?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nista Breaking. Rusi gadjali civilna podrucja dok su pregovori bili u toku. Zapad uvodi nove sankcije iz minute u minutu i to je tokolezeljovac je napisao/la: ↑28 feb 2022, 16:48Ljudi s posla sam tek kući, a na poslu ne smijemo otvarati ništa ne vezano za posao. Može li neko u par rečenica objasniti današnji dan?
KimJong Un ti direktor?kolezeljovac je napisao/la: ↑28 feb 2022, 16:48Ljudi s posla sam tek kući, a na poslu ne smijemo otvarati ništa ne vezano za posao.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nije ali je ovaj jedan Fadil koji odbija od plate odmah hahahaha
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Srbi i Srbija su na strani agresora.
Zadnja izmjena: Convicts1988, dana/u 28 feb 2022, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 16:49https://edition.cnn.com/2022/02/28/euro ... index.html
Majku yebo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- AshburtonG
- Kontakt:
Ima Fadil izgleda bolju zastitu od online nerada, nego ruske confidential stranice.kolezeljovac je napisao/la: ↑28 feb 2022, 16:59Nije ali je ovaj jedan Fadil koji odbija od plate odmah hahahaha

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.