FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

h1a2s3o4
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la h1a2s3o4 » 27 feb 2022, 20:36

Po meni ni sportski direktor nije odradio kako treba svoj dio posla.

Svaka cast za dovođenje Nsuea, ali sredina terena je ostala nepopunjena. Doffo i Mehanovic tesko da mogu zajedno da igraju. Na sredini je bio potreban jos jedan trkac pored Karjasevica. Tu je Gavric, ali pitanje je da li on na pravi nacin moze da odigra tu ulogu.

Vukusic je sjajno pojacanje, ali veci je prioritet bio pojacati sredinu terena na toj poziciji gdje fali kvalitetan igrac.

Dolazak napadaca ima smisla u dva scenarija.
Da ce Krpic otici uskoro ili na ljeto, pa spremaju zamjenu za Evropu na vrijeme. Sto je pohvalno.
Ili da ce Husref igrati sa dva napadaca, pa u tom slucaju i ne treba taj treci kvalitetni vezni igrac jer bi se i igralo samo sa dva. Karjasevic-Doffo, ali pitanje je koliko je to dobra ideja. Svaka bolja ekipa u PL ce u tom slucaju izdominirati sredinom terena.

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 28 feb 2022, 01:38

Sa ovim Musemicem nece viditi ni Evrope a ako im sad nije jasno onda nikada nece biti samo stranca neka dovedu i rijesice probleme od ovih domacih ni jedan nije za 4 lige Njemacke . Ove igrace sto ima TC moraju se prosetati ligom :tokralju:
[/quote]

Mislim i nadam se da Evropu ne bi trebali da propuste, jednostavno toliko kvalitetnih igraca ne bi trebalo da ispusti tu sansu.
Ali ako je istina da je Husref najplaceniji trener u ligi onda on to definitivno ne zasluzuje. Nekoliko je boljih trenera od njega u ligi.
Dudic, Jakirovic, pa i Vasoski vjerovatno...

Husic ako zeli znacajniji iskorak mora/treba dovesti talentovanog mlađeg i modernijeg trenera. Valjda se uvjerio da stariji treneri(citaj Husref) ne donose instant uspjeh.
[/quote]

Samo stranac kakav dudic i sabanija , Dovedes stranca da razvali ligu odvede klub u grupnu fazu Evropskog takmicenja i mirna BOSNA :bih:

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 28 feb 2022, 16:46

marseille_unique je napisao/la:
28 feb 2022, 00:36
CityCity je napisao/la:
26 feb 2022, 16:35
Što se tiče incidenta na kraju utakmice radi se o tome da je neki pojedinac-provokator a inače ostrašćeni navijač jugokomunističkog kluba "sloboda-gorki" u stilu po(četnika) prvi verbalno napao Azmira i ostale navijače TC sa glasnim prostačkim pogrdnim uzvicima na konto izbjegličko-prognaničke populacije.Uslijedila je reakcija Azmira i drugova, pa zatim policije koja je riješila situaciju i pripitomila pomahnitalog gorkijevca.
Papak jedan, osoba koju je Babo Papaka napao je
bliska meni, i cijelu utakmicu ista osoba ispratila sa
mnom u drustvu. Sve sam vidio svojim ocima. Jedan od njegovih pckica je zakacila sledja nase Carsijsko dijete
, koji je uspio pobjeci. Vidis kolko se to osililo, da misli
da moze dva metra pred maricom i specijalcima da udara
nekoga. Zato su ga i zgrabili odmah i brzo i podobro namlatili tu njgvu pckicu celavu koja je zavrsila uhapsena.
Ponavljam, sve sam gledao svojim ocima, i sve imam snimljeno i face kockaste oko Papka i njegovog Audija, tokom i poslije incidenta, sa njim takodzer citavo vrijeme je bio cuveni trgovac tkaninom Sido, i vlasnik Zlatnika.
Razocaran sam u nasu Carsiju, sta smo sebi dozvolili da nam papci hodaju po nasoj tribini, i jos provociraju.
Carsija nam je propala, a nase pcke Tuzlanske se prose
za saku sice. Treba ovu stoku poslat tamo odakle su dosli, cast izuzetcima.
A kockastim glavama ide krivicna, ukljucujuci
Azmira, da vidimo ko ce pobiti vjerodostojnost snimka.
P.s Drzava Tuzla.
Nebitan si lik nepismena papčino.Ta primitivna retorika i sijanje razdora i podjela među istim narodom i nekontrolisana (auto)šovinistička mržnja prema dijelu bošnjačke populacije neće proći kod normalnih građana Tuzle a ni kod ostalih patriota u TK i BiH.Drži se ti jugokomunizma,gorkog,lenjina,staljina,putina i ostalih rusa,nosaj petokrake koliko hoćeš i navijaj za tu propalu i odbačenu ideologiju koliko hoćeš-imaš na to pravo,ali uvrede koje su izrečene niko neće tolerisati.Jednostavno vremena se mijenjaju i naučite se da poštujete i druge i drugačije.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 28 feb 2022, 17:45

CityCity je napisao/la:
Što se tiče incidenta na kraju utakmice radi se o tome da je neki pojedinac-provokator a inače ostrašćeni navijač jugokomunističkog kluba "sloboda-gorki" u stilu po(četnika) prvi verbalno napao Azmira i ostale navijače TC sa glasnim prostačkim pogrdnim uzvicima na konto izbjegličko-prognaničke populacije.Uslijedila je reakcija Azmira i drugova, pa zatim policije koja je riješila situaciju i pripitomila pomahnitalog gorkijevca.
mnom u drustvu. Sve sam vidio svojim ocima. Jedan od njegovih pckica je zakacila sledja nase Carsijsko dijete
nekoga. Zato su ga i zgrabili odmah i brzo i podobro namlatili tu njgvu pckicu celavu koja je zavrsila uhapsena.
Ponavljam, sve sam gledao svojim ocima, i sve imam snimljeno i face kockaste oko Papka i njegovog Audija, tokom i poslije incidenta, sa njim takodzer citavo vrijeme je bio cuveni trgovac tkaninom Sido, i vlasnik Zlatnika.
Razocaran sam u nasu Carsiju, sta smo sebi dozvolili da nam papci hodaju po nasoj tribini, i jos provociraju.
P.s Drzava Tuzla.
- Ne valja ti govor.Ovo su naša braća muslimani.A ti isijavaš mržnju kakvu su isijavali naši najveći dušmani.Fudbal u stranu ali, ovo što ti govoriš je politika malo zamotana ali opasna.Imamo mi dušmane svuda oko nas i u ovoj Tuzli.Nikako nije dobro što vi tako kavgu zamećete među nama.Evo "građanine Tuzle "poslušaj ovaj kratki govor predsjednika SAD Bajdena ,možda te malo otrijezni .Ako ne tebe a ono mnoge Gorkijevce koje ti i takvi kao ti navodite na mržnju prema nedužnim i napadnutim ljudima da to istorija ne pamti.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 28 feb 2022, 19:58

Kaže Hus da će probati da zadrzi dosadašnji nivo igre.

Pa otiđi u srijedu na utakmicu da gledaš unaprijed najavljenu patnju. Ako je to ciljani nivo bolje i da ne igramo, bezveze umaramo igrače.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 28 feb 2022, 23:53

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
28 feb 2022, 19:58
Kaže Hus da će probati da zadrzi dosadašnji nivo igre.

Pa otiđi u srijedu na utakmicu da gledaš unaprijed najavljenu patnju. Ako je to ciljani nivo bolje i da ne igramo, bezveze umaramo igrače.
Ma njemu je dobro. Zadovoljan sa primanjima. Trebalo bi ga novčano kažnjavati za svaki žuti karton.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 28 feb 2022, 23:59

tuzlac je napisao/la:
28 feb 2022, 17:45
CityCity je napisao/la:
P.s Drzava Tuzla.
- Ne valja ti govor.Ovo su naša braća muslimani.A ti isijavaš mržnju kakvu su isijavali naši najveći dušmani.Fudbal u stranu ali, ovo što ti govoriš je politika malo zamotana ali opasna.Imamo mi dušmane svuda oko nas i u ovoj Tuzli.Nikako nije dobro što vi tako kavgu zamećete među nama.Evo "građanine Tuzle "poslušaj ovaj kratki govor predsjednika SAD Bajdena ,možda te malo otrijezni .Ako ne tebe a ono mnoge Gorkijevce koje ti i takvi kao ti navodite na mržnju prema nedužnim i napadnutim ljudima da to istorija ne pamti.
Pustas mi klip u kojem govori svjetska sotona, covjek koji je dobro umijesao orste u Genocid, clan masonske grupe i CIA igrac. Samo poslusaj Hakiju Meholjica. Ma nemoj mi o ovome, toliko sam upucen u svjetsku polutiku, masone i sve svjetske zapadnjacke lazi, da nemam snage o tome vise polemisati, previse znam da bi me neko pravio budalom.
P.s. nemoj biti jedna od tih budala.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 01 mar 2022, 00:51

28 feb 2022, 23:59
Pustas mi klip u kojem govori svjetska sotona, covjek koji je dobro umijesao orste u Genocid, clan masonske grupe i CIA igrac. Samo poslusaj Hakiju Meholjica. Ma nemoj mi o ovome, toliko sam upucen u svjetsku polutiku, masone i sve svjetske zapadnjacke lazi, da nemam snage o tome vise polemisati, previse znam da bi me neko pravio budalom.
P.s. nemoj biti jedna od tih budala.
Ljudino, ti po ovome sto si napisao razumijes se samo u teorije zavjere, nikako u politiku. Sto bi se u narodu reklo "ti ne znaš ni gdje si šupalj".
Cuj molim te, covjek je upucen u masone?! :urnebes:
Da ne treba mozda da poslusa i Ibrana Mustafica?
Jeste, Biden je kriv sto su kamaradi iz partije godinama planirali kako da etnicki ociste Bosnjake iz Bosne. Kakva si ti dilajla, moram ti reci.
Evo da uzmemo da je pretpostavka da su "zapadnjaci", "masoni" ili ko vec krivi za rat. Ko ugradi u nase dojucerasnje komsije toliko mrznje i zvjerskih misli da ubijaju redom koga zateknu u komsiluku ili naprave masovne grobnice gore od onih iz doba Hitlera?!
A u Tuzli je i dalje vise tolerancije prema "drugovima", nego muslimanima. Zesci kompleksi.

Ti ljudino ili si jako mlad ili imas neki drugi problem kojem ja ne bih sada da dajem dijagnozu.

"Stari sad se vidi sad se vraća
S kim ste htjeli da budete braća
Zajeb'o vas Tito i partija cijela
Sloboda ocigledno nije umjela da pjeva…..."

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 01 mar 2022, 01:35

Ne znas sta pricas, vjeruj mi, a i tema ti je offtopic.
A sto se tice nase Carsije, radi se o tome da ne mozes doci u Carsiju i prosipati seljacke manire, treba prijvatiti neke manire, makar osnovne, te iste Carsije. O tome se radi.
Zamijeni uloge, i biti ce ti jasnije. Da ne govorimo da si dosao domacinu u goste i ti bi sad njemu bahato govorio kako treba da on zivi.
Ne radi se ovdje o muslimanima ili cemu vec.
Moja Nena, Allah Rahmetile, je isla u Sarenu Dzamiju na Skveru 20 punih godina prije rata, a kad se zaratilo, prestala je. Odgovor njen je bio: “Sine, nema mjesta u Dzamiji vise”. Puna Dzamija malih Muslimana 92-ojki.
Dovidzenja. Ja sam po ovom forumu dijete haro 2008 godine, kada je nastao sportsport.ba i kada sam i otvorio Slobodinu temu, koja je sasa Arhivirana, imao sam ja
ovakvih kao ti tokom zadnjih 15godina.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 01 mar 2022, 10:31

Neka nam je sretan 1. mart ,dan nezavisnosti naše domovine Bosne i Hercegovine.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 01 mar 2022, 12:05

01 mar 2022, 01:35
A sto se tice nase Carsije, radi se o tome da ne mozes doci u Carsiju i prosipati seljacke manire, treba prijvatiti neke manire, makar osnovne, te iste Carsije. O tome se radi.
Zamijeni uloge, i biti ce ti jasnije. Da ne govorimo da si dosao domacinu u goste i ti bi sad njemu bahato govorio kako treba da on zivi.
Moja Nena, Allah Rahmetile, je isla u Sarenu Dzamiju na Skveru 20 punih godina prije rata, a kad se zaratilo, prestala je. Odgovor njen je bio: “Sine, nema mjesta u Dzamiji vise”. Puna Dzamija malih Muslimana 92-ojki.
Dovidzenja. Ja sam po ovom forumu dijete haro 2008 godine, kada je nastao sportsport.ba i kada sam i otvorio Slobodinu temu, koja je sasa Arhivirana, imao sam ja
Ne pravi od mjesta prebivalista drustveni status, pa nije New York molim te lijepo. Svako ko tu zivi ima ista prava.
Slabo se ti u sve to razumijes, ne znam sta si radio 2008 ali ovo ti je tanko.

Carsija koje se jel ponosi time sto je "crvena" za svom stadionu reklamira hotel Apis u vlastnistvu firme "APIS" iz Trebinja. Zasto to naglasavam?
Apis je bio jedan od najistaknutijih članova četničke organizacije "Ujedinjenje ili smrt" ili mozda vise poznata kao Crna ruka. Zalagali se za ujedinjenje svih teritorija na kojima zive Srbi, poznato? Ali znas ti o tajnim organizacijama. :D

Cak i da vlasnik tog hotela nije htio da se referise na četničkog "velikana" Apisa, u šta čisto sumnjam, "crvena casrsija" ne bi smjela dozvoliti da se to ime pojavi na njihovom ponosu(stadionu) na kojem igra Sloboda sa sve petokrakom. Kosi se sa onim u sta vjeruju, valjda.
Smetaju im ljudi iz Podrinja na stadionu, ali Apis jok.
Haman da "crvena carsija" ne zna ni o onome za sta se predstavlja. Ali to nije nista novo. Inace arogancija proizilazi iz neznanja.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 01 mar 2022, 12:25

h1a2s3o4 je napisao/la:
01 mar 2022, 12:05
01 mar 2022, 01:35
Ne pravi od mjesta prebivalista drustveni status, pa nije New York molim te lijepo. Svako ko tu zivi ima ista prava.
Slabo se ti u sve to razumijes, ne znam sta si radio 2008 ali ovo ti je tanko.

Carsija koje se jel ponosi time sto je "crvena" za svom stadionu reklamira hotel Apis u vlastnistvu firme "APIS" iz Trebinja. Zasto to naglasavam?
Apis je bio jedan od najistaknutijih članova četničke organizacije "Ujedinjenje ili smrt" ili mozda vise poznata kao Crna ruka. Zalagali se za ujedinjenje svih teritorija na kojima zive Srbi, poznato? Ali znas ti o tajnim organizacijama. :D

Cak i da vlasnik tog hotela nije htio da se referise na četničkog "velikana" Apisa, u šta čisto sumnjam, "crvena casrsija" ne bi smjela dozvoliti da se to ime pojavi na njihovom ponosu(stadionu) na kojem igra Sloboda sa sve petokrakom. Kosi se sa onim u sta vjeruju, valjda.
Smetaju im ljudi iz Podrinja na stadionu, ali Apis jok.
Haman da "crvena carsija" ne zna ni o onome za sta se predstavlja. Ali to nije nista novo. Inace arogancija proizilazi iz neznanja.
Care, pogrešnom liku objašnjavaš. Nije vrijedno.
Kakva čaršija i q sve je to go ološ bez prebijene marke. Ostali zaglavljeni u komunizmu gdje je drzava djelila džaba. Zato i vole svoju braću, svoje bivše komšije, bratstvo i jedinstvo.
Sada kada treba ustati za nafakom, zaraditi sada mu je krivo sto je neko došao iz Podrinja i postao uspješniji od njeg, bolje zivi i sl a on nije u stanju stolariju promjeniti na stanu dobivenom od Tite.
Zato mrzi i provocira, ne zato sto je bolji naprotiv nema sta drugo da istakne nego rođen u Tuzli.
Sjedio sam na toj tribini, malo malo pa se neki klošar okrene Azmiru i psuje. Upućuje riječi kojih bi se (po)cetnici zastidjeli.
Nema tu vise carsije i kulture, a mozda nikad nisu ni imali.
Sta ćemo sa djecom rodenom posle rata u Tz, od 92. na ovamo.
Neki sad imaju oko 30 godina, zavrsili fauktete, doktori, profesori, poduzetnici... hoće li i oni biti seljaci i trebaju li dopustiti da ga neki random lik bez identiteta, obrazovanja i sl vrijeđa. Obojica rođeni u Tz, jedan mlađi uspjesan, drugi stariji zapao u komunizmu. Ne treba im samo davati na značaju, furati sredinom i čista obraza.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 01 mar 2022, 12:54

Evo i zvanično saopćenja kluba koje potvrđuje kontinuirane provokacije. Sta mislite da li navijac dolazi da navija za svoj klub nakon skoro 3 mjesaca ili da vrijeđa nekog po nekom osnovu.
Pravi navijači su bili okrenuti terenu. Ja nikad nisam pogledao prema loži, a kamo li joj se nešto obratio. Nije to smisao mog dolaska. Svako sebi odredi mjesto i nemjesto.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 01 mar 2022, 14:47

01 mar 2022, 12:54
Evo i zvanično saopćenja kluba koje potvrđuje kontinuirane provokacije. Sta mislite da li navijac dolazi da navija za svoj klub nakon skoro 3 mjesaca ili da vrijeđa nekog po nekom osnovu.
Pravi navijači su bili okrenuti terenu. Ja nikad nisam pogledao prema loži, a kamo li joj se nešto obratio. Nije to smisao mog dolaska. Svako sebi odredi mjesto i nemjesto.
Ako je izgovor za fizički napasti nekoga kao što je to uradio Azmir, samo zato što te verbalno uvrijedio, šta bi onda tebi ljudi trebali raditi kad stalno nešto provociraš. Drugo, kao gosti ne znam šta uopšte radite na A, B i C sektoru.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 01 mar 2022, 15:15

Aneks 7 rodjo.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 01 mar 2022, 16:09

01.03.2022.
Tuzla City: Najoštrije osuđujemo ponašanje pripadnika jedinice za javni redi i mir MUP-a TK

Za vikend je na Tušnju odigran gradski derbi između Slobode i Tuzla Cityja koji je na kraju završen rezultatom 1:1. -

-Međutim, nakon utakmice u centru pažnje bh. javnosti bio je incident koji se desio za vrijeme utakmice. Kako je saopštio MUP TK tokom meča došlo je do narušavanja javnog reda i mira nakon čega je reagovala i policija. Objavljeno je da su nakon svega uhapšene dvije osobe koje su bile u pratnji prvog čovjeka Tuzla Cityja, Azmira Husića, a nakon svega odlučio je da se oglasi i tuzlanski klub zvaničnim saopštenjem. “Prije svega najoštrije osuđujemo ponašanje pripadnika jedinice za javni redi i mir MUP-a TK zbog prekomjerne upotrebe sile bez ikakvog valjanog razloga prema osobama iz naše delegacije, zbog čega ćemo tražiti zaštitu i pravnim putem. Naime, tokom cijele utakmice prvi čovjek klub gospodin Azmir Husić i delegacija našeg Kluba je verbalno vrijeđana od primitivnih pojedinaca, na što niko od pripadnika policije niti obezbjeđenja utakmice nije reagovao. Također, gostujućoj delegaciji nije omogućen fizički odvojen izlazak sa stadiona u odnosu na publiku zbog čega je i došlo do bliskog kontakta i incidenta koji su prouzrokovali pojedini primitivci koji sebe nazivaju „navijačima“ Slobode a ustvari se radi o „mrziteljima“ FKTuzla City. Vezano | Dvije osobe uhapšene za vrijeme utakmice Sloboda – Tuzla City Pravi sportisti u Tuzli i navijači Slobode dobro znaju koliko je gospodin Azmir Husić u dosadašnjem svom djelovanju pomogao rad ovoga Kluba i da nije zaslužio takvo ponašanje i potpuno je nejasan taj animozitet pojedinaca u Tuzli prema populaciji koja je preživjela genocid i nastavila da živi i radi u Tuzli. FKTuzla City je klub koji je osnovan 1955.godine pod nazivom Sloga, kao što je i prvobitan naziv F.K.Sloboda bio Gorki, tako da Tuzla i Tuzlaci trebaju biti ponosni da imaju dva kluba u najvišem rangu takmičenja i koji u svom radu jako dobro sarađuju a da rivali samo trebaju biti na sportskom terenu onih 90 minuta. FK Tuzla City je ponosan da u svojim redovima ima članove različite nacionalnosti i da kvalitet sportista i ljudi ne mjerimo po tome odakle je čije porijeklo. Ponosni smo i na to da u našim redovima radi više od 200 djece kojima je omogućen potpuno besplatan trenažni proces u jako dobrim uslovima i sa kvalifikovanim trenerima i da ne mjerimo kvalitet djece i njihovih roditelja po tome kako se zovu i odakle im je porijeklo, nego želimo da od njih stvorimo dobre sportiste i još bolje ljude od kojih će cijelo društvo imati koristi”, navodi se u saopštenju Tuzla Cityja.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 01 mar 2022, 16:35

simonknows je napisao/la:
01 mar 2022, 14:47
Ako je izgovor za fizički napasti nekoga kao što je to uradio Azmir, samo zato što te verbalno uvrijedio, šta bi onda tebi ljudi trebali raditi kad stalno nešto provociraš. Drugo, kao gosti ne znam šta uopšte radite na A, B i C sektoru.
Ako mene pitaš ne postoji izgovor za fizički napad. Nikad nisam opravdavao bilo kakav vid fizičkog nasilja. Samo spominjem sta bi mogao biti uzork, jer ne bi se niko spuštao na takav nivo ničim izazvan.
A nama kao gostima niste odredili mjesto pa je bilo slobodno bilo gdje sjesti i posmatrati. Da ste odredili mi bi ispoštivali.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 01 mar 2022, 16:38

HPCompaq je napisao/la:
01 mar 2022, 15:15
Aneks 7 rodjo.
Krv u proljevali moji najdraži da bi ova država bil nezavisna na svakom njenom kvadratnom metru. U toj nezavisnoj mogu da živim gdje god želim.
Kad smo već kod toga nek nam je sretan Dan neovisnosti naše drage i jedine nam domovine.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 01 mar 2022, 16:46

Gorki mora biti kažnjen zbog propusta u organizaciji utakmice.Domaćin je dužan da obezbijedi uslove gostujućoj delegaciji koja sjedi u loži da neometani od navijača Gorkog prate utakmicu.Ovde toga nije bilo.Nema kakvih psovki i uvreda nije upućeno Azmiru Husiću i njegovim saradnicima.Pogotovo su domaćini dužni obezbijediti rukovodstvu gostujućeg kluba nesmetan izlazak sa stadiona, bez mogućnosti da navijači Gorkog budu neposredno uz njih.Ovdje to nije bio slučaj.Policajci su goste trebali štititi a ne dozvoliti da se oni sami štite.Nakon svegas u još i priveli dva čovjeka iz Azmirove pratnje.Ko je bio neposredni starješina policiji koja je bila naStadionu?Zna li on objasniti onim svojim potčinjenim osnovna pravila na utakmici.Najbolje je bilo 2019. kada smo se razdvojili na tribinama.Ne mogu navijači dva gradska kluba kad oni igraju derbi biti zajedno.Jučer je Gorki morao navijače Tuzle smjestiti na sjevernu tribinu.To je jasno ko dan.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 01 mar 2022, 17:33

tuzlac je napisao/la:
01 mar 2022, 16:46
Gorki mora biti kažnjen zbog propusta u organizaciji utakmice.Domaćin je dužan da obezbijedi uslove gostujućoj delegaciji koja sjedi u loži da neometani od navijača Gorkog prate utakmicu.Ovde toga nije bilo.Nema kakvih psovki i uvreda nije upućeno Azmiru Husiću i njegovim saradnicima.Pogotovo su domaćini dužni obezbijediti rukovodstvu gostujućeg kluba nesmetan izlazak sa stadiona, bez mogućnosti da navijači Gorkog budu neposredno uz njih.Ovdje to nije bio slučaj.Policajci su goste trebali štititi a ne dozvoliti da se oni sami štite.Nakon svegas u još i priveli dva čovjeka iz Azmirove pratnje.Ko je bio neposredni starješina policiji koja je bila naStadionu?Zna li on objasniti onim svojim potčinjenim osnovna pravila na utakmici.Najbolje je bilo 2019. kada smo se razdvojili na tribinama.Ne mogu navijači dva gradska kluba kad oni igraju derbi biti zajedno.Jučer je Gorki morao navijače Tuzle smjestiti na sjevernu tribinu.To je jasno ko dan.
tuzlac je napisao/la:
01 mar 2022, 16:46
Sjever je naš uvijek bio i ostati će! Ako ti se ne sviđa zapad i nisi spreman trpiti nas na našoj domaćoj utakmici, kao gost je gledaj kući!
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.