Naravno, sto je i ocekivano. Samo da se ne oduzi sve ovo. Ne zelim da obican narod patiFinn je napisao/la: ↑28 feb 2022, 18:52To i jest cilj Zapada, da ga tamosnji narod smakne, a ne oni.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Rat se dobiva ekonomijom tako da očekujem da će ići na maksimum sankcija.feniksptica je napisao/la: ↑28 feb 2022, 18:49Samo udarat sankcije da ozbiljno trpi obicni covjek u Rusiji. Moraju okrenut narod protiv Putina
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kako je krenulo, Lavrov ce sljedeci razgovor s njim obavit dimnim signalima, jer nece imati ni za kredita
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- ArtemisFowl
- Kontakt:
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Neće ovo završit još: Ukrajinci zajedno sa EU i USA namirisali krv, a Putin ne smije vojsku poslat nazad bez neke prividne pobjede, nema šanse.
Ne sviđa mi se nikako ovo.
Ne sviđa mi se nikako ovo.
Pazi triggera za nuklearke sa strane 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Bujrum do mene, u slučaju nečeg za 20 minuta si u Hrvatskoj

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Svako ima svoj interes, a za to pogine ono dijete, žena što uđe u market po hljeb ili oni što su čekali na vodu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Dok ne pocnu interna previranja u Rusiji Putin nece stati pa makar svoju djecu slao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Vise je ovo u lijevom uglu, nazire se crvena i zelena boja.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Stvarno mislite da ce lik kao Putin dozvoliti bilo kakav poraz i da ga vlastiti narod lincuje,neki bas vjeruju u bajke ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Kad ameri počnu dizati defcon onda smo nahebali a dotad nema straha
- Marsal
- Kontakt:
Ma da je meni svakako umrt

A teško mi je gledat da toliki ljudi umiru, jest bogami. U 2022 godini umreš od granate u ratu, pa lakše bi prihvatio da se wc šolja padne mi na glavu iz vedra neba.
Misliš spuštati
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
I Fiba je isto uradila izbaceni su Ruski iz Eurolige i Eurokupa.Bazinga12345 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 18:36Official. FIFA and UEFA suspend Russian clubs and national teams from all competitions.![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Već je na 2.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kako li se osjeca Dejan Lovren sad?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Golemo
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], napoleon72, rio_Ferdy88 i 15 gostiju.