Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Putin merda
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Jbt ovi Rusi su stvarno
vozas se po okupiranom gradu bez ikakve pratnje i pozivas na mir

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Svaki dan sto prodje je bolji za opstanak Ukrajine. Daj Boze da se odbrane, mada tesko, no Rusi ce pogorsati stanje ovim bombardovanjem civila, da ce se ovi boriti za goli zivot a kao takve je tesko poraziti. I ovo sto pruzaju do sad je neocekivano.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 28 feb 2022, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ukrajinci su u stanju ocaja. Zelensky danima moli da se uvede No Fly Zone iznad Ukrajine, ne shvatajuci valjda da bi NATO morao rusiti sve ruske avione iznad neba Ukrajine sto bi istog momenta preraslo u mnogo veci konflikt.Centre forward je napisao/la: ↑28 feb 2022, 19:59Nije politički korektno od mene ali Ukrajinci koriste "gužvu" i žele što prije u EU koliko ja vidim. Fakat svjedočimo tektonskim promjenama,
Ovako trusno nije bilo od Božića '91.
Ne zamjeram ih, znamo mi kako je biti u toj situaciji
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Upravo zbog ovih nuklearki i nije bilo direktnoh rata izmedju velikih sila.
Koliko su nuklearke najvece zlo, toliko su i garant mira i osiguranje od druge velike sile.
Da nije bilo nuklearnih bombi, hladni rat bi bio sve sem hladni
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I šta bi ? ništa.
To je ono što sam pisao ranije - ne mogu zauzeti grad, pa se kasnije u odmazdi iživljavaju nad civilima, kao nekad četnici u Sarajevu.
Krenu osvojiti, zalete se svim silama, dobiju po njušci i onda rokaju po zgradama, ne znaju šta ce..
Svakim danom ruska armija doživljava nove sramote na javnoj sceni, ali yebe se bolesnom skotu Putinu za to...on je gurnuo te bolesnike u rat, po facama onih ruskih zarobljenika vidiš da su neki nenormalni likovi, socijalni slučajevi, pshihoticne osobe, moguce da su ih pustili iz zatvora ili ludnica, dali im oružje i pokazali pravac kuda do gone.
Ona dvojica zalutala totalno, tražili gorivo i sami došli ukrajnicima u ruke.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 28 feb 2022, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
- f0rest1946
- Kontakt:
Jao što ne mogu ovih moralista sa pričom: "evropski mediji i Evropa nema ovoliko interesa za ratove na Istoku, u Africi i slično".
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
hahahahah burnnnn
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Jbt ako sta ne razumijem je bukvalno masa ovakvih postova tipa ovo nam je historijska sansa za NATO, sta rade nas narod i politicari itd. Sta eto izadje nas sutra 100.000 u Sarajevu kazemo hocemo NATO i sta se desi? Ista stvar za politicare koji zapravo mogu samo licne, a ne drzavne stavove iznositi.
Kao da uostalom komplet zapad ne zna kakav je stav u svakom od tri naroda i svakoj od tri politicke grupacije. Ova drzava kad nije usla u NATO u vrijeme kad je Dodik bio najveci zagovornik jedinstvenih oruzanih snaga i kad su Ameri ovdje vedrili oblacili te uz to bili jedina sila u svijetu, nece nikad. Pomiriti se sa tim.
Uostalom, zapad moze ovu drzavu staviti pod svoju geopoliticku sapu vrlo jednostavno i odyebati Ruse bez clanstva u NATO, al to trazi neke radikalne korake koji nisu u duhu demokratije. Zapad za to nema zeludac za razliku od Rusije koja bi ovu drzavu rastavila na 33 dijela da je geografija malo drugacija i da ima mogucnosti kakve ima zapad.
- Bazinga12345
- Kontakt:
BREAKING: Turkey instructs all countries not to send warships through Bosporus and Dardanelles Straits
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Lude ukrajinke
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Listam komentare na ovim objavama Ruske ambasade i otvorim profil ovog mentola.
https://www.facebook.com/nikola.dabic.5
Strasno sta covjek pise/misli. 94 godiste lik. Od malih nogu ih se uci mitomaniji sa svih strana.
Strasno sta covjek pise/misli. 94 godiste lik. Od malih nogu ih se uci mitomaniji sa svih strana.
Hahaha bukvalno istog debila sam otvorioTheChief je napisao/la: ↑28 feb 2022, 20:27Listam komentare na ovim objavama Ruske ambasade i otvorim profil ovog mentola.

Sanja momak o velikoj Srbiji, kaze jedva ceka ujedinjenje
Jbt u gradu nekakav vatromet znaci kad je pocelo pucati al me presjece 

U Tuzli isto, ljudi odmah na prozore izasli

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
U Tuzli vatromet neko ispalio,ja skocio sa solje ,presjece me 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.