AminKockoglavi je napisao/la: ↑28 feb 2022, 20:50Ugasili se dabogdaSedrenikHz je napisao/la: ↑28 feb 2022, 15:21Pricao sam sa jednim momkom ( koji je jedan od osnivača grupe "ultras" sa juga).
On kaže da taj Amer fkt je ludi navijač zeljkana, ali ljudi iz kluba ne mogu mu nadonosit papira o dugovanjima, kamatama, svake sedmice su u kontaktu, ali čovjek je nedavno blago rečeno rekao da sačekaju, sad sta bi to trebalo značiti..
Kaze niko nema pojma u kakvom smo belaju, ni 10 posto sto se piše, on ako udje opet ne mozes očekivati odmah napad na ligu, nego bi krenuo postepeno vraćati dugovanja koja su nevjerovatna, a ako ne dodje ključ je u bravu, vremena se ima do ljeta Max, tek ce se igraci početi javljati za dugovanja, a Osim sta vam radi.. ono vam Dino Selimović ne bi radio.
Ako ja lazem, laze i on. Puno sreće sa Amerom, jer sa njegovim ulaskom siguran sam da bi on, Mirvic i Husic debelo stali u kraj chetalju.
Zivili
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Taj sto vam je izmjesao odbranu je Adi Alicsvrakino1921 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 14:14Kako takofukara87 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 14:05Da vrijedi nasi bi ga vratili u klub al totalno je nebitan lik, umislio da je igracina velika, ne mozes znati bolje od mene kakav je igrac kad je lik iz Tzsvrakino1921 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 13:57
Nikakav igrac
To je zato sto je potpisa za Zelju
Za bilo koji drugi klub da je potpisao bio bi igracina i pojacanje
Pa ne mogu ja znat
Mogu ja znat
Momak nam izmjesao komplet odbranu u 90 minuti i dao nam gol
Veliki igrac
Jedan grad, jedna ljubav!
Trebali ste nama stavit cenera kartu a DJECU pustiti besplatno, uhljupi!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- svrakino1921
- Kontakt:
Derbi na Grbavici: U srijedu počinje fizička prodaja ulaznica
Fizička prodaja ulaznica za susret 21. kola m:tel Premijer lige BiH između FK Željezničar i FK Sarajevo počinje u srijedu od 10 sati.
Prodaja će se vršiti u terminima:
Srijeda: 10 – 18 sati / Shop FK Željezničar (Prodaja samo za aktivne članove Kluba)
Četvrtak: 10 – 18 sati / Shop FK Željezničar
Petak: 10 – 18 sati / Prodajne kućice ispred stadiona
Subota: 9 – 17 sati / Prodajne kućice ispred stadiona
Cijena ulaznice za sve tribine iznosi 20 KM.
Navijači koji su kupili online ulaznice iste mogu preuzeti u prostorijama Kluba od srijede uz pokazivanje koda sa maila. Online prodaja se završava u utorak navečer.
Na stadionu će biti otvorena tri ulaza za istok (C2, C3, C4), dva ulaza na sjeveru (B2, B3), svi ulazi na jugu, te tri ulaza na zapadnu tribinu.
Zbog kampanje navijača u vezi s ulaznicama za derbi, sezonske ulaznice neće važiti, te ulaz za djecu neće biti besplatan. Hvala na razumijevanju.
GOLEM SI ZELJO
Fizička prodaja ulaznica za susret 21. kola m:tel Premijer lige BiH između FK Željezničar i FK Sarajevo počinje u srijedu od 10 sati.
Prodaja će se vršiti u terminima:
Srijeda: 10 – 18 sati / Shop FK Željezničar (Prodaja samo za aktivne članove Kluba)
Četvrtak: 10 – 18 sati / Shop FK Željezničar
Petak: 10 – 18 sati / Prodajne kućice ispred stadiona
Subota: 9 – 17 sati / Prodajne kućice ispred stadiona
Cijena ulaznice za sve tribine iznosi 20 KM.
Navijači koji su kupili online ulaznice iste mogu preuzeti u prostorijama Kluba od srijede uz pokazivanje koda sa maila. Online prodaja se završava u utorak navečer.
Na stadionu će biti otvorena tri ulaza za istok (C2, C3, C4), dva ulaza na sjeveru (B2, B3), svi ulazi na jugu, te tri ulaza na zapadnu tribinu.
Zbog kampanje navijača u vezi s ulaznicama za derbi, sezonske ulaznice neće važiti, te ulaz za djecu neće biti besplatan. Hvala na razumijevanju.
GOLEM SI ZELJO
- svrakino1921
- Kontakt:
Tuzlaci samo jako na Kosevu u srijedu
Udrite ih
Udrite ih
- svrakino1921
- Kontakt:
Oni i vi i ne znate drugačije.

. Zbog kampanje navijača u vezi s ulaznicama za derbi, sezonske ulaznice neće važiti
Propast kampanje...Daj šta daš sad.
. Sezonske ulaznice za subotnji gradski derbi sa Sarajevom će ipak važiti!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Kontali planut ce sve za sat vremena,i prodase jedva milju za 7 dana

Kao sto kazes,daj sta das

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma bit ce istok i zapad do kraja sedmice cenki, tad treba uzeti kartu. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mi prodasmo milju karti po 20KM, a vi ne možete za MARKU napuniti stadion ... Kad skontaš skuplja vam karta, nego stadion
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Sretan Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine navijačima svih klubova! 

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Dakle ja, ljubitelj nogometa koji igrom slucaja zivi preko puta stadiona dadnem za manje od godinu dana 180KM u klub za koji ne navijam i ne mogu na stadion a ovi sto donesu cvaju sutra mogu.
Golem si Željo.
Naši klubovi trebaju prestati glumiti ekskluzivu jer to je nemoguce kada si na rubu sirotinjskog štapa.
Nece ni ova uprava dugo a mislim da iza njih takodjer Željo nece ništa imati.
Golem si Željo.
Naši klubovi trebaju prestati glumiti ekskluzivu jer to je nemoguce kada si na rubu sirotinjskog štapa.
Nece ni ova uprava dugo a mislim da iza njih takodjer Željo nece ništa imati.
Na Rodi su pare!
VB89
VB89
-
- Kontakt:
Valjda se Zeljkan sutra u kupu izmori za derbi..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- LutakSutko
- Kontakt:
zena neceSedrenikHz je napisao/la: ↑28 feb 2022, 15:21Pricao sam sa jednim momkom ( koji je jedan od osnivača grupe "ultras" sa juga).
On kaže da taj Amer fkt je ludi navijač zeljkana, ali ljudi iz kluba ne mogu mu nadonosit papira o dugovanjima, kamatama, svake sedmice su u kontaktu, ali čovjek je nedavno blago rečeno rekao da sačekaju, sad sta bi to trebalo značiti..

kae hoce vikendicu i gliser da joj kupi
-
- Kontakt:
Ima li igdje pregled utakmice Radnik - Posušje?
Ne mogu da nađem a tri penala bila..
Ne mogu da nađem a tri penala bila..
Ti si naša ljubav jedina!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Samo ti zayebaji. Čuo si Saurmana, 1. Marta će DikLizić uplatiti od 4 do 8 miliona ojra u željkana

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, grbavicka1921, itatabisine, svemalim1 i 22 gosta.