Ma ne navlačim, ali fakat mi je sumnjivo sve. Koga zmija ujede i guštera se boji. Žalosno je što je tako ali mi moramo spavati sa jednim okom otvorenim.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Tema skroz ušutila i Maršal postavi pitanja i odmah se svi aktiviraše.
No-fly zone ne može niko garantirati i od toga nema ništa.In five days of war, Russia has launched 56 rockets and 113 cruise missiles into Ukrainian territory, according to President Zelensky.
"We need to consider a complete closure of the sky for Russian missiles, planes and helicopters," he has said, according to the Ukrainian National News Agency (Ukrinform).
In calling for a no-fly zone over Ukraine, he did not say who should enforce it, or how.
Monday's peace talks were held against the backdrop of continued Russian bombardment of Ukrainian cities, he added.
He also condemned Russia's role in the United Nations, saying that a country that commits war crimes should not be permitted to hold a permanent seat on the UN Security Council.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ako je i bilo nekog skrivenog plana, ja mislim da se potpuno raspao. Jednostavno nisu mogli računati na ovakvu reakciju.
Da smo imali Krim 2 situaciju u pogledu reakcija ili brzi pad Ukrajine, mogli bi se "uhvatit" za nešto.
No-fly im baš ništa ne bi značio u ovoj situaciji.
Da smo imali Krim 2 situaciju u pogledu reakcija ili brzi pad Ukrajine, mogli bi se "uhvatit" za nešto.

No-fly im baš ništa ne bi značio u ovoj situaciji.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 28 feb 2022, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
A fkt sto su povlacili onoliko zlato nazad sebi, nesto tu smrdi
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kako god Rusi će sigurno za par mjeseci ostvariti svoje ciljeve (okupirati pozicije) , šta onda?
Ovo su sad ili nikada momenti za pomahnitale vladare i nikako ne smiješ isključiti opciju mogućih sr.anja kod nas.
Ovo su sad ili nikada momenti za pomahnitale vladare i nikako ne smiješ isključiti opciju mogućih sr.anja kod nas.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Nyetflix.Russian users can no longer pay for Netflix and Spotify subscriptions with their bank cards.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Šminka.
Valjda amidža iz turske pošalje malo ovih džidža svojoj bosanskoj braći, za svaki slučaj.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 28 feb 2022, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam siguran, oduzili se ovo na 1 mjesec s ovakve sankcije ostanu ili se jos zaostre Putince biti bivsi.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 feb 2022, 23:23Kako god Rusi će sigurno za par mjeseci ostvariti svoje ciljeve (okupirati pozicije) , šta onda?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
trebas vidjeti ko je dns bio najavljen u BG i sve ce ti biti jasno dns je prvi covjek FSB trebao doći tu imali smo nafake nevidjene da je Ukrajina pala šapatom sve bi se odigralo kako su planirali.
jednostavno proglasili bi nezavisnost swing states kao madjarska itd bi davala podršku i veto kroz EU , RH zatvorila sa zapada i halali huso materi uz jos podršku malij zelenih nasli bi se u neobranom grozdju
steta nasa sto nemamo drzavnicke politike jbt deset bajraktara kosta kao ponder oduzet od Sarajeva sto je tuga i žalost a bukvalno sutra ti mogu znaciti opstanak
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Plus EUFOR šalje dodatne vojnike u povratnička mjesta, a Dodik prijeti ako NATO dođe u BiH da će njegovi prijatelji poslati vojsku, a malo malo nas spominju dok je Ukrajina u ratu. Nešto se sigurno valja ili se opasno valjalo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
„Bayraktar TB2“ ima savršen sistem za vođenje elektronskog ratovanja. Kada su se rakete približile bespilotnoj letjelici na optimalnu udaljenost, njegovi sistemi za zaštitu su se aktivirali i uspjeli „spaliti“ ploču za elektronsko navođenje. To automatski znači da toplotni senzor više ne radi i raketa ne vidi cilj.
Salji odma dva komada pa nek nam svima od plate odbija dok se ne isplate
Salji odma dva komada pa nek nam svima od plate odbija dok se ne isplate
- f0rest1946
- Kontakt:
Ko plati taj ce i dobiti, realno sto bih ti neko davao ovo djaba...
Spominje se i to da je Ukrajinski ambasador poslao Bidenu informaciju o tvrdnjama za korištenje vakumske bombe danas.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mislim da je htio da krene konkretnije nakon sto Rusi odrade Ukrajinj, ali posto nisu i jos su navukli jade na sebe sad ta opcija ne vazi.
A ja da se sjetim majke onom narandjastom ****.ancu trumpu i merkelovoj, ovaj prvi bi razjebo i nato o sve dao rusima a druga ne bi nista uradila zbog ruskog uticaja na njemacku.
- legenda reala
- Kontakt:
Zato sto jede **** o braći nekoj i kako su mu Bosnu ostavili u amanet, on ako nam je zaista prijatelj ne bi Srbiji ovo uopste smio prodatif0rest1946 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 23:33Ko plati taj ce i dobiti, realno sto bih ti neko davao ovo djaba...
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Svaki rat je pocinjao na proljeće.... ABd da normalno mi ovdje 6. i 7. mjesec dočekamo....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
A zna da smo kokuzi, nek pošalje ko bajramluk 20tak komadaf0rest1946 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 23:33Ko plati taj ce i dobiti, realno sto bih ti neko davao ovo djaba...

Šalu na stranu, ovo se mora podhitno nabaviti. Živimo pored mnogo bolesnih komšija i susjeda, koji se btw. opasno naoružavaju dok naši debili od političara sve to nijemo posmatraju i glade mačora.
f0rest1946 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 23:33Ko plati taj ce i dobiti, realno sto bih ti neko davao ovo djaba...

i ja ovo isto kontam večeras, znači mirni smo do 2023.kolezeljovac je napisao/la: ↑28 feb 2022, 23:38Svaki rat je pocinjao na proljeće.... ABd da normalno mi ovdje 6. i 7. mjesec dočekamo....
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 15 gostiju.